Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (10 voti)

Isis en Cevennes

Domaine de Saint Julien
30440, St. Julien de la Nef
Francia

Isis en Cevennes è un campeggio con 100 tende a St. Julien de la Nef, Francia. Isis en Cevennes ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante, una piscina al coperto e armadietti. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Masja Kentrop
Olandese
Als je van gestructureerde, super schone, keurig Nederlandse campings houdt moet je niet naar Isis gaan. Het leven op deze camping is een paradijs voor iedereen die zijn schouders wel eens op kan halen, die kan leven en laten leven en die kan genieten van een relaxte, beetje artistieke sfeer. De omgeving is geweldig, de animatie origineel, maar vooral de sfeer is uniek! De camping is prachtig groen, de plaatsen zijn groot, er is rumoer maar geen herrie, de oude hoeve geeft een prachtig karakter aan de bar, het restaurant en het terras. De rivier heeft ook onze pubers nog altijd veel te bieden. Voor ons is Isis de enige camping waar we met regelmaat terugkeren. Maar nogmaals, het is een echte Franse camping, dus weet waar je voor kiest!
4 mesi ago

hendrik frederik kamperman
Olandese
gescheidenis lekker rustig leuke rit naar de middellandse zee
1 anno ago

Anke-Steven
Olandese
We hadden heel veel verwachtingen van deze camping, omdat hij heel mooi leek op de website. De camping heeft ook wel veel te bieden. De kinderen vonden het er heel leuk, met de rivier en voetbalveldje en andere leuke plekjes op de camping. Persoonlijk vond ik de camping nogal rumoerig (veel lawaai 's avonds), heel vuil sanitair en je hoort 's nachts de weg ernaast. Het zwembad vond ik ook niet echt proper. Het restaurantje was wel heel leuk. Vandaar een matige score.
1 anno ago

Anoniem
Olandese
Redelijk grote camping met veel schaduw en internationaal publiek. Paar plekken direct aan de rivier zijn geweldig. Wel ook dichtbij de weg, waar behoorlijk hard gereden wordt (oa met knetterende motoren), en wat geluidoverlast van jongeren 's nachts. Losse sfeer op de camping erg prettig, maar de vieze toiletten en douches zijn een groot minpunt. Zeker voor de prijs die ze vragen voor een kampeerplek.
1 anno ago

Olivier
Olandese
Teleurstellend. De weg langs de camping is erg rumoerig. Bijna dag en nacht raast er verkeer over. Verder zijn de sanitaire voorzieningen onder de maat. Bijv geen warm water om mee af te wassen. Na 3 dagen vertrokken.
1 anno ago

Familie Van der Linden
Olandese
Goed beschaduwd terrein waar kinderen in alle veiligheid op avontuur kunnen gaan. Sfeer van vrijheid, gemoedelijkheid, met aandacht en tolerantie voor kinderen. Losse en wat artistieke sfeer, met humor en liefde voor natuur en mens. Zwembad met plonsbad. Leuke rivier om te pootjebaden, te dobberen, dammen te bouwen, vissen, zwemmen, of gewoon te zitten lezen met de voeten in het water. Authentieke oude hoeve als centraal gebouw, waar groot en klein zich thuis voelt. Gezellig terras waar je op alle uren van de dag kan neerstrijken. Prachtige natuur in de omgeving, schilderachtige dorpjes en zuiderse marktjes. De zee op een uurtje rijden. Supervriendelijk en dienstvaardig personeel. De laatste drie jaren huren wij een mobilhome; alle comfort is er aanwezig, alles is er schoon. Als je van een vrije, losse sfeer houdt, een levensgenieter bent, kan loslaten en een beetje filosoof bent, dan z
1 anno ago

Frans Bouwman
Olandese
Ik kom al jaren op Isis. Het is een gezellige camping. Er is 's avonds altijd wat te doen. en voor de kinderen worden er activiteiten georganiseerd. Niet in het Nederlands, maar ze doen er zeker iets aan. Het sanitair is niet schoon. Maar het is gewoon de charme van een franse camping. De plekken voor de caravans zijn groot en omgeven door bomen. Kortom het is een leuke echte Franse camping!
1 anno ago

Jolanda Prinsen
Olandese
Wij hadden deze camping op doorreis van een folder gehaald en de camping leek ons perfect. Bij aankomst troffen we een zwembad, waarbij het babybadje al lang niet meer schoongemaakt was en de plastic stoelen zonder poten langs het zwembad lagen. Het sanitair zag er niet uit. Er was blijkbaar wel een nieuw gebouwtje aan de voorzijde maar aan de achterzijde van de camping, waar wij dan hadden willen staan (veel ruimte en rustig) stond een oud gebouw. Spraken een man die er al 30 jaar kwam.... Camping ligt aan de doorgaande weg. Wij zijn doorgereden op zoek naar een andere camping.
1 anno ago

miegertje
Olandese
De camping ligt lekker in het bos, aan mooi riviertje. Kinderen genoeg om vriendjes te maken. Sanitair mag wel eens vernieuwd worden, is geen overbodige luxe. In de buurt is vanalles om te bekijken en te doen. Een aanrader........
1 anno ago

Lisanne
Olandese
Een mooie camping met veel bomen en daardoor ook veel schaduw. Dat is in de zomer ook wel nodig met temperaturen van zo'n 30 graden. In het riviertje bij de camping kun je ook heerlijk afkoelen. Wij hadden gelukkig een hele rustige plaats, vlakbij het zwembad en het cafe was het wel wat rumoeriger. Het sanitair is verouderd, maar volgens een Belgische dame die hier elk jaar komt wordt dit deze winter vernieuwd. Het restaurant is zeker geen aanrader, maar in de buurt zijn genoeg leuke restaurantjes. De ligging is perfect, je bent zo in Nimes of in Montpeiller. Ook zitten er veel kanoverhuurders in de buurt, een kanotocht hier is echt een aanrader!
1 anno ago