Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (16 votes )

Iris Parc Le Ty Nadan

route d'Arzano
F-29310, Locunolé
France

Iris Parc Le Ty Nadan is een echte familiecamping aan een rivier in Bretagne. Om te zorgen dat alle kinderen de grootste lol hebben, is het animatieprogramma verdeeld in 3 verschillende leeftijdsgroepen. Gezellig of even snel wat eten kan bij de bar, snackbar, bistro of het restaurant. Kanoën op de rivier is uitdagend en leuk voor het hele gezin.

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans
Apartments

Facilities
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Sithri
Dutch
Een aangename camping, mits je een locatie wat verder in het park hebt. Daar heerst rust. We verbleven in een huisje dat pal naast de hoofdweg lag, wat echt verschrikkelijk was. Er is een 30 km-zone bij de camping, maar er wordt consequent te hard gereden. Auto's en zwaar verkeer rijden zo snel dat je bed trilt. Onze slaapkamer was slechts vijf meter verwijderd van de weg, omdat ons huisje dwars stond in plaats van met de achterkant naar de weg. We hebben bij het inchecken gevraagd om een ander huisje, maar dat was niet mogelijk. Ons terras lag ook aan deze weg, wat buiten zitten onaangenaam maakte. Dit heeft onze vakantie deels verpest. De huisjes zelf zijn netjes, mooi, compleet en goed onderhouden. Helaas waren ze niet schoon bij aankomst. De camping heeft vijf sterren, maar dat is niet terecht. Het personeel spreekt slecht Engels, maar is wel erg vriendelijk en behulpzaam. Drie van de zes wasmachines waren kapot. De animatie is alleen in het Frans. Er zijn veel leuke activiteiten. De paarden zijn goed verzorgd. De campingwinkel is erg duur.
1 year ago

Laninga
Dutch
Leuke camping als je een plek verderop de camping hebt. Daar is het rustig. Wij zaten in een huisje direct langs de doorgaande weg. Dat was echt vreselijk. Er is een 30 km zone langs de camping, waar structureel veel te hard wordt gereden. Auto's en zwaar verkeer rijden zo hard, dat je ligt te trillen in je bed. Onze slaapkamer lag nog geen 5 meter van de weg af, omdat ons huisje overdwars stond ipv met de achterkant naar de weg. Direct bij inchecken ander huisje gevraagd, maar was niet mogelijk. Terras lag ook aan deze weg, waardoor lekker even buiten zitten, niet fijn was. Het heeft onze vakantie echt voor een deel verpest. Huisjes zelf zijn netjes, mooi, compleet en verzorgd. Niet schoon bij aankomst helaas. Camping heeft 5 sterren. Dit klopt niet. Medewerkers spreken slecht Engels. Wel heel vriendelijk en behulpzaam. 3 vd 6 wasmachines stuk. Animatie alleen Frans. Veel leuke activiteiten. Paarden goed verzorgd. Winkeltje heel duur.
1 year ago

Marnick
Dutch
Wat een fantastische camping! Zeer groen, proper, prachtig ontworpen, niet alles staat strak naast elkaar. Gelegen aan een rivier en aan de andere kant van de rivier, bereikbaar via een brug, is er een geweldig klim- en ziplinepark. Zowel voor kinderen als volwassenen. Natuurlijk is er een kostprijs aan verbonden; 12 euro. Je kan ook een kano of sup huren, maar je kan slechts een beperkt gebied verkennen. Het personeel is zeer vriendelijk! De glijbanen in het zwembad zorgden voor geweldig amusement. Geen groot zwembad, maar alles samen meer dan voldoende! Binnenbad ook leuk en echt warm. Animatieteam spreekt voornamelijk Frans, een beetje Engels, maar we hebben niets gemist. Ze waren zeer enthousiast met poolparty's, schuimparty's enzovoort. De croissants en stokbrood waren super vers en heerlijk!! We vonden het restaurantje ontzettend gezellig. Heerlijke pizza's, goede camembert roti. Niets op aan te merken! De omgeving is geweldig!! Bretagne is veelzijdig en schoon. Bezoek eens Quiberon en volg dan de kustweg naar rechts. Prachtig!
1 year ago

LMD
Dutch
Wat een leuke camping!! Heel groen, netjes, mooi aangelegd, niet alles strak in rijtjes naast elkaar. Aan de rivier en aan de andere kant van de rivier, via een brug te bereiken, een geweldig klimpark en ziplinepark. Voor zowel kinderen als volwassenen. En tuurlijk kost dit geld; 12 euro. Je kunt ook een kano of sup huren maar het is maar een beperkt stuk waar je naar toe kunt. Erg aardig personeel! Glijbanen in zwembad was super vermaak. Geen groot zwembad maar alles bij elkaar meer dan prima! Binnenzwembad ook leuk én echt warm. Animatieteam alleen in Frans, beetje Engels maar niks aan gemist. Ze waren erg enthousiast met poolparty, schuimparty enz. De croissantjes en stokbrood waren super vers en heerlijk!! Wij vonden het restaurantje hartstikke gezellig. Lekkere pizza’s, goeie camembert roti. Niks mis mee! De omgeving is top!! Bretagne is veelzijdig en schoon. Ga is naar Quiberon en volg dan rechts de kustweg. Prachtig!
1 year ago

Aart
Dutch
De foto's en woorden zijn mooier dan de werkelijkheid vonden wij. Caravan was super. Alles zag er netjes en goed uit. Zwembad is wat klein en gedateerd, net als de eet gelegenheden. Restaurant simpel en de snackbar erg armetierig. Animatie, savonds, was franstalig niks van te snappen. Al met al wel een aardige camping voor gezinnen met kleine kinderen tot een jaar of 12 denk ik. Maar de 5 sterren vind ik zwaar overdreven.
1 year ago

Hermans
Dutch
Mooie sta caravan, netjes, wel klein. Verder ontbreekt er nogal veel aan. Zoals de activiteiten die vermeld staan op de vacansoleil site, alles is tegen extra betaling. (Niet misselijk) Animatie team spreekt wel Nederlands maar mist totaal het doel. Bij slecht weer is er totaal niks te beleven op de camping, er word niets geïmproviseerd door bijv. In het binnenzwembad activiteiten te organiseren. Wij hadden t hier na 4 dagen slecht weer wel gezien en zijn naar huis gegaan. (We hadden 2 weken geboekt) Onze kinderen van 6 en 8 jaar wilden zelfs naar huis. Wat wij vreemd vonden is dat er bij het uitchecken niet eens gevraagd werd waarom we al ruim een week eerder naar huis gingen. Al met al een mooie camping in het groen in the middle of nowhere waar je t leuk kan hebben als t een beetje mooi weer is. Voor ons nooit meer bretagne. In steden rondom is niks te doen, minimaal 30 min rijden voor een supermarkt.
2 years ago