Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (5 votes )

Bois des Écureuils


29300, Guilligomarc'h
France

Bois des Écureuils is a campsite with 30 pitches in Guilligomarc'h, France, located in the Brittany region. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

jeanjacques66
French
Avec me femme, nous avons passé une semaine très agréable dans ce camping dans le sud Finistère le mois dernier (juillet 2012).  Le camping est calme, simple et propre. Il y a un petit magasin, lave linge, eau chaude (ce qui n'est pas le cas partout!) et même un petit air de jeux pour les enfants. Nous avons été très bien accueilli et avons trouvé que le camping est très bien placé puisqu'il y la possibilité de belles balades à la campagne, de baignades et autres activités à proximité. Nous sommes donc très satisfaits de notre séjour et revisiterions ce camping volontiers.
3 years ago

korrigananco
Dutch
De camping is rustig maar je moet wel wat rijden om bij activiteiten te komen. Kust is eigenlijk net te ver weg. Lampje bij het sanitair zou 's avonds / 's nachts wel prettig zijn. Je kunt er brood bestellen en verder waren er nog de hoogstnodige zaken verkrijgbaar.
3 years ago

Wouter de Boer
Dutch
We hadden het voorrecht om in juni 2009 hier in een oase van rust de belanden. De variatie aan bomen en vogels geeft de indruk inderdaad in 'een bos' te bivakeren. De plekken zijn ruim bemeten en het sanitair is goed verzorgd. De camping is een prima uitgangspunt voor mooie fietstochten (ook voor de sportieve fietser) in de groene en heuvelrijke omgeving. Ook voor een kennismaking met de steden van Zuid-Bretagne (Quimper, Concarneau, Auray, Quimperle) is 'Bois des Ecureuils) een goede startplek. De zee is voor een regelmatig bezoek misschien wat ve (20 kilometer), maar desondanks goed de berijden.
3 years ago

Wouter de Boer
Dutch
We hadden het voorecht om in juni 2009 op deze camping in een oase van rust te belanden. De verscheidenheid aan bomen en vogels geeft de indruk dat je inderdaad in 'een bos' aan het bivakeren bent. De kampeerplekken zijn zeer ruim bemeten en het sanitair is goed. Veel warm water! De camping is een prima startplek voor fietstochten in de groene en heuvelachtige omgeving (ook voor de sportieve fietser). De camping is ook ook een goed uitgangspunt om de steden van Zuid-Bretagne te ontdekken (Quimperle, Auray, Quimper, Concarneau, Pont Aven). De Atlantische Oceaan ligt op een redelijke, maar goed berijdbare afstand (ca. 20 kilometer).
3 years ago

Kitty Haak
Dutch
keurig sanitair, vriendelijke beheerders. Voor ons alleen iets te ver van de zee qua afstand
3 years ago