Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
4 / 5 (5 röster )

Bois des Écureuils


29300, Guilligomarc'h
Frankrike

Bois des Écureuils är en camping med 30 platser i Guilligomarc'h, Frankrike, som ligger i regionen Bretagne. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

jeanjacques66
Franska
Avec me femme, nous avons passé une semaine très agréable dans ce camping dans le sud Finistère le mois dernier (juillet 2012).  Le camping est calme, simple et propre. Il y a un petit magasin, lave linge, eau chaude (ce qui n'est pas le cas partout!) et même un petit air de jeux pour les enfants. Nous avons été très bien accueilli et avons trouvé que le camping est très bien placé puisqu'il y la possibilité de belles balades à la campagne, de baignades et autres activités à proximité. Nous sommes donc très satisfaits de notre séjour et revisiterions ce camping volontiers.
3 år sedan

korrigananco
Nederländska
De camping is rustig maar je moet wel wat rijden om bij activiteiten te komen. Kust is eigenlijk net te ver weg. Lampje bij het sanitair zou 's avonds / 's nachts wel prettig zijn. Je kunt er brood bestellen en verder waren er nog de hoogstnodige zaken verkrijgbaar.
3 år sedan

Wouter de Boer
Nederländska
We hadden het voorrecht om in juni 2009 hier in een oase van rust de belanden. De variatie aan bomen en vogels geeft de indruk inderdaad in 'een bos' te bivakeren. De plekken zijn ruim bemeten en het sanitair is goed verzorgd. De camping is een prima uitgangspunt voor mooie fietstochten (ook voor de sportieve fietser) in de groene en heuvelrijke omgeving. Ook voor een kennismaking met de steden van Zuid-Bretagne (Quimper, Concarneau, Auray, Quimperle) is 'Bois des Ecureuils) een goede startplek. De zee is voor een regelmatig bezoek misschien wat ve (20 kilometer), maar desondanks goed de berijden.
3 år sedan

Wouter de Boer
Nederländska
We hadden het voorecht om in juni 2009 op deze camping in een oase van rust te belanden. De verscheidenheid aan bomen en vogels geeft de indruk dat je inderdaad in 'een bos' aan het bivakeren bent. De kampeerplekken zijn zeer ruim bemeten en het sanitair is goed. Veel warm water! De camping is een prima startplek voor fietstochten in de groene en heuvelachtige omgeving (ook voor de sportieve fietser). De camping is ook ook een goed uitgangspunt om de steden van Zuid-Bretagne te ontdekken (Quimperle, Auray, Quimper, Concarneau, Pont Aven). De Atlantische Oceaan ligt op een redelijke, maar goed berijdbare afstand (ca. 20 kilometer).
3 år sedan

Kitty Haak
Nederländska
keurig sanitair, vriendelijke beheerders. Voor ons alleen iets te ver van de zee qua afstand
3 år sedan