Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Washing machines
4 / 5 (9 votes )

International

Avenue Christophe Colomb
20260, Calvi
France

International is a campsite with 100 pitches in Calvi, France, located in the Corsica region. International has wifi, a restaurant, an indoor pool and lockers. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access

Qualifications
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

M
Dutch
Deze camping is sinds 2015 van dezelfde eigenaar als Camping Castors in Calvi. Ze lopen ook in elkaar over, al worden er op camping international goedkopere tarieven gehanteerd. Ze hebben een nieuw toiletblok, alles heel schoon en netjes bijgehouden. Je kunt gebruik maken van alles fasciliteiten van camping Castors. Dus ook het zwembad. Prijs, kwaliteit een prima optie.
3 years ago

Julie M
French
En entrant à Calvi, après être passé devant tous ces énormes campings, nous étions ravis de trouver ce petit camping, plus éloigné de la route et au calme. Nous avons un très bon accueil qui nous a conseillé sur notre emplacement. Les sanitaires sont très corrects. Accès à la ville assez rapide à pied.
3 years ago

K
Dutch
We hebben deze camping bezocht in oktober. Veel andere toeristen waren er dus niet. Op het terrein was er veel troep: een paar lege tenten en een stapeltje lege matrassen slingerde rond. Het kampeerterrein is weinig ingericht. Het sanitair is bijzonder smerig. De douches waren leken al dagen niet gepoetst. De sfeer was erg ongezellig en vaag... We voelden er ons niet op ons vakantie-gemak in deze weinig inspirerende omgeving, dus hebben we deze plek ingeruild voor een goedkopere, propere en heel gezellige camping dichter bij het centrum.
3 years ago

Zimmermann François
French
N'y allez pas en famille pour vous reposer. Allez-y pour vous éclater. Bon humeur et bon état d'esprit. Geneviève et sa fille Nanou seront là pour vous (grosse pensée pour notre regrété Pancrace). Mais avant tout, respectez les et vous serez les bien-venus. C'est un camping où l'on fait beaucoup de rencontres. Que vous soyez français ou non, vous repartirez de là avec des très bons souvenirs. Si l'ambiance est la même que depuis que je l'ai connu en 1980 jusque courant les années 2000, vous ne le regréterez pas.
3 years ago

nikki
Dutch
Ik ben dit jaar met labyrinth op vakantie geweest. Ik wil graag mijn oordeel over de camping geven omdat wat ik lees op deze site naar mijn mening niet terecht is. Allereerst wil ik zeggen dat je er rekening mee moet houden dat dit een twee sterren camping is. Je kunt geen luxe verwachten voor de prijs die je betaald. Ook is deze camping naar mijn mening best kindvriendelijk, alleen is er voor kinderen niet veel te doen.Wij hebben er een prettige week gehad. Het sanitair is simpel maar hij wordt per dag twee keer schoongemaakt. Goed onderhouden dus naar mijn mening.Er zitten geen brillen op de toilet maar het risico dat dat niet goed schoon wordt is groter. Je bent in Frankrijk dus het is al heel wat dat je niet alleen maar gaten hebt.Ook had je van labyrinth inderdaad een aparte sleutel voor douches maar ook de andere douches waren goed. Verder is de ligging perfect. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. En TIP: water drinken, sowieso nooit doen in het buitenland. kortom goede camping!
3 years ago

Shanna & Chantal
German
der campingplatz ist gewöhnungsbedürftig.die sanitäranlagen lassen zu wünschen übrig aber mit der richtigen gesellschaft hatten wir dort 'nen super geilen urlaub.
3 years ago

paula van de sande
Dutch
voor mij als oudere (43)vond ik het een minimale camping, er straalde weinig gezelligheid vanuit. er was niets te doen, je moest het buiten de camping gaan zoeken. het sanitair kon beter.
3 years ago

I. Lemmens
Dutch
Het is een leuke camping, ben met Labyrinth geweest en het cam was top, enige nadeel aan deze camping vond ik het sanitair, dat was echt vreselijk, geen brillen op de wc, smerige wcs en douches die hun langste tijd ook wel hebben gehad, beetje jammer, verder is het een supercamping, lekker klein en rustig, lekker dicht bij het centrum van Calvi, het strand en een supergrote supermarkt, de ligging kan dus niet beter.
3 years ago

Sophie
Dutch
Wij hebben gereisd met Labyrinth/Terraventuras en wij hebben echt een toptijd gehad! Het weer was geweldig, het stadje Calvi dichtbij en heel gezellig. Maar vooral het kamp op deze camping was superleuk! Het sanitair was niet heel luxe, maar de organisatie beschikte wel over eigen douches! Je bent zo op het strand en in de supermarkt. Dankzij de gave activiteiten hebben we nog meer van het mooie eiland Corsica gezien. Kortom; een echte aanrader!
3 years ago