Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Waschmaschinen
3 / 5 (3 stimmen)

International

Avenue Christophe Colomb
20260, Calvi
Frankreich

International ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Calvi, Frankreich. International hat wifi, ein restaurant, einen innen schwimmbad und schließfächer. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang

Qualifikationen
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

M
Niederländisch
Deze camping is sinds 2015 van dezelfde eigenaar als Camping Castors in Calvi. Ze lopen ook in elkaar over, al worden er op camping international goedkopere tarieven gehanteerd. Ze hebben een nieuw toiletblok, alles heel schoon en netjes bijgehouden. Je kunt gebruik maken van alles fasciliteiten van camping Castors. Dus ook het zwembad. Prijs, kwaliteit een prima optie.
1 Jahr vor

K
Niederländisch
We hebben deze camping bezocht in oktober. Veel andere toeristen waren er dus niet. Op het terrein was er veel troep: een paar lege tenten en een stapeltje lege matrassen slingerde rond. Het kampeerterrein is weinig ingericht. Het sanitair is bijzonder smerig. De douches waren leken al dagen niet gepoetst. De sfeer was erg ongezellig en vaag... We voelden er ons niet op ons vakantie-gemak in deze weinig inspirerende omgeving, dus hebben we deze plek ingeruild voor een goedkopere, propere en heel gezellige camping dichter bij het centrum.
1 Jahr vor

nikki
Niederländisch
Ik ben dit jaar met labyrinth op vakantie geweest. Ik wil graag mijn oordeel over de camping geven omdat wat ik lees op deze site naar mijn mening niet terecht is. Allereerst wil ik zeggen dat je er rekening mee moet houden dat dit een twee sterren camping is. Je kunt geen luxe verwachten voor de prijs die je betaald. Ook is deze camping naar mijn mening best kindvriendelijk, alleen is er voor kinderen niet veel te doen.Wij hebben er een prettige week gehad. Het sanitair is simpel maar hij wordt per dag twee keer schoongemaakt. Goed onderhouden dus naar mijn mening.Er zitten geen brillen op de toilet maar het risico dat dat niet goed schoon wordt is groter. Je bent in Frankrijk dus het is al heel wat dat je niet alleen maar gaten hebt.Ook had je van labyrinth inderdaad een aparte sleutel voor douches maar ook de andere douches waren goed. Verder is de ligging perfect. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. En TIP: water drinken, sowieso nooit doen in het buitenland. kortom goede camping!
1 Jahr vor