Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (10 votes )

Fontenoy

route de St.Loup
88240, Fontenoy-le-Château (Vosges)
France

Fontenoy is a campsite with 30 pitches in Fontenoy-le-Château (Vosges), France. Fontenoy has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Lisa Schilperoort
Dutch
Wat een ellendige camping. Bij aankomst al heel snel twee huilende kinderen. Op de website adverteren ze met een poedelbadje, maar die is dicht want die moet gerepareerd worden. Dit laat je dan toch weten van te voren aan je gasten?!?! En het zag er nou niet bepaald uit dat dit nou nét gister was gebeurd. Vervolgens deed ook het gasfornuis, oven en warm water het niet. Ook wordt er geadverteerd met WiFi op het hele terrein. Nou wij zitten vlakbij de receptie en er is 0,0 signaal te vinden. Echt nog nooit zo’n slechte indruk ergens van gekregen. Website staat in het Nederlands, communicatie via de mail verliep in het Nederlands maar met de vrouw van de receptie is geen woord in een andere taal dan het Frans te communiceren. Normaal geen probleem, maar nu je tegen zoveel problemen aanloopt en dan dit niet duidelijk overkrijgen is ook uiterst vervelend.
1 year ago

Huib en Myriam
Dutch
De rust en eenvoud van deze camping is een sterk punt van deze camping. Je voelt je er meteen thuis. De plaatsen zijn groot en mooi vlak. Na aankomst kun je direct zelf een plek zoeken waarna Marlies (de beheerder) je inschrijft. Naast een broodservice is er ook mogelijk om te eten en een pilsje te drinken. De camping zelf ligt midden in de natuur 2 km buiten Fontenoy le Chateau. Een prachtige omgeving waarin je prachtige fiets-/en wandeltochten kunt maken De routes lopen door een geweldige omgeving regelmatig afgewisseld door authentieke dorpjes waarin de tijd stil heeft gestaan (naar het lijkt). Ook mooie fietstochten langs het Canal des Vosges, Wij hebben een leuk verblijf gehad en komen zeker eens terug! Marlies, bedankt!!
2 years ago

Leonne
Dutch
De camping is ontzettend geschikt voor families met kleine kinderen. De kinderen kunnen zich de hele dag goed vermaken in de grote zandbak of in het zwembad. Ook zijn er nog speeltoestellen in het midden van de camping. Op die manier hebben de ouders ook lekker vakantie. ;-) Maar ook voor oudere mensen is het een geschikte camping. Doordat deze niet al te groot is, is het er altijd gezellig en gemoedelijk. Het is er heerlijk rustig. Zelfs als de camping vol staat. De beheerster Marlies weet veel over dingen die er te doen zijn buiten de camping. Of het nou gaat over dingen die te bezichtigen zijn of over leuke rommelmarkten. De voorzieningen zijn ruim voldoende. Sanitair gedeelte is er altijd schoon. Je kunt er ook je was doen. De prijzen zijn ook erg aantrekkelijk. Het is zeker een aanrader
2 years ago

J. Rijk
Dutch
Als je op zoek bent naar rust is camping Fontenoy een uitstekende plek. Ruime schaduwrijke plekken en een eigenaresse die veel weet over de omgeving. Je kunt er rustig, maar niet al te spectaculair wandelen. Fontenoy le Chateau is een innemend plaatsje, waarvan de ruïne echt wel bijzonder genoemd mag worden. Sanitair is schoon. De camping adverteert met wifi over heel de camping, maar de dekking is niet al te best.
2 years ago

Chris
Dutch
De camping is rustig gelegen. Daar de camping niet geheel vol was konden we zelf een plek naar wens uitzoeken. Veel plekken zijn voorzien van veel schaduw. Stroom en water zijn altijd dichtbij de plekken. Met kleine kinderen is de centrale speelplek ideaal. Als je op het terras voor bij de camping kan je de entree in het zicht houden. Camping straalt gemoedelijkheid uit en is om 22:00 uur geheel stil. WIFI werkt goed, mobiel internet van eigen provider minder door de afgelegen ligging? Restaurant is gezellig en goed betaalbaar. Sanitair is goed te noemen. Afdoende ruimten en wordt netjes schoongemaakt. Wij hebben veel campings gehad in de afgelopen jaren, deze is echt een topper in onze ogen. Kinderen (jong) hebben zich prima vermaakt. In de buurt is in de leuke dorpjes zat te doen. Aanrader!
2 years ago

fam. Gerritsma
Dutch
Een prima camping op een schitterende locatie. De camping heeft zeer ruime plaatsen met stroom en watertappunt. Bij aankomst kun je zelf een plaats uit kiezen. De Nederlandse eigenaresse Marlies is zeer vriendelijk en behulpzaam .De omgeving moet je wel bezoeken met gebruik van auto, fietsen is alleen voor goed geoefenden ! De prijs/kwaliteit is uitstekend zowel de kampeerprijzen als het lekkere eten in het restsurant van de camping.
2 years ago

Robert Jan
Dutch
Zeer fijne, rustige camping. Waar lekker gegeten kan worden en het sanitair schoon is. Enige 'nadeel' is de ligging, er moet wat verder gereden worden voor faciliteiten. Maar als dat geen probleem is, heerlijk vertoeven!
2 years ago

anna bos
Dutch
Heerlijke onthaast camping, eigenaresse is een geweldig leuke mevrouw,
2 years ago

FB
Dutch
Na een warme dag op de motor aangekomen op deze camping. Waarschijnlijk zagen wij er vermoeid uit daar wij een lekker potje bier kregen. De plaatsen mocht je zelf uiitzoeken. Lekker gegeten in het restaurant van de camping. Sanitair gedateerd doch schoon.
2 years ago

Liesios
Dutch
Een heerlijke camping om tot rust te komen. Wij waren hier met de camper en dachten te gaan fietsen, maar daar is het voor niet geoefende fietsers als wij te heuvelachtig voor. Marlies, de Nederlandse eigenaresse is heel behulpzaam en gastvrij. En je kunt 's avonds heerlijk bij haar in het restaurant eten voor een meer dan billijke prjs. Wij komen zeker terug!
2 years ago