Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
5 / 5 (13 votes )

La Grande Curtille

1 Route de Fontenoy
70210, Fontenois-la-Ville
France

La Grande Curtille is a campsite with 30 pitches in Fontenois-la-Ville, France. La Grande Curtille has wifi and a snackbar. Dogs are allowed on this campsite. To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Brenda
Dutch
Alleen naar plussen. Leuk welkom, lekker gegeten, veel gelachen, gesnuffeld in de brokante van Nel. En Anton die ons echt top geholpen heeft met de auto. Wij komen hier terug. Voor de plek maar vooral om Nel.en Anton. Dank jullie wel. ­čśś Brenda en Jeroen
1 month ago

Maria Wouters
Dutch
Geen enkel minpunt, alleen maar genoten van de sfeer, het heerlijke eten van alles.
1 month ago

Sjef
Dutch
Heerlijk genoten van ontvangst en de sfeervolle locatie. Het diner met diverse gasten was een feest.
2 months ago

Ton Gimbr├Ęre
Dutch
Na een halve dag rijden (geen dure tolwegen!) arriveer je op het unieke stekje van Anton en Nelly. Anton helpt je caravan waterpas te plaatsen en de stroom aan te sluiten. Waar vind je dat nog? Nelly maakt je wegwijs in de buurt en geeft je praktische informatie. De plaatsen zijn royaal en ons uitzicht op weilanden met koeien was memorabel. Sanitair is zoals je je wenst op een camping: schoon en ruim voldoende beschikbaar. Een avond mee gegeten met de smaakvolle table d'hotes, verzorgd door het koppel Anton en Nelly. Een mooie tafel met bijzondere gesprekken. In de buurt is er voldoende te doen om een weekje te onthaasten en te genieten van het Franse land. In onze ogen minder geschikt voor gezinnen met kinderen, maar voor volwassenen een heerlijke camping waar je in je moeders taal kunt communiceren. Lekker gemakkelijk!
1 year ago

Wim en Silvia
Dutch
Een camping om nooit te vergeten. Hartelijk ontvangen. Grote plaats mooi uitzicht schoon sanitair. Heerlijke douche. Leuke fiets omgeving. Hele aardige uitbaters. Anton en Nelly bedankt voor een paar fijne dagen.
2 years ago

Rien en Marja
Dutch
Er zijn van die plekjes die liever niet te veel aanprijst omdat ze zo bijzonder zijn. Anton en Nellie beheren sinds een jaar of tien deze camping met 7 plaatsen ( met nog een reserve veldje voor fietsers). Beheren is niet het goede woord: ze zijn gastheer en gastvrouw: vanuit die positie proberen ze de gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Heel bijzonder zijn ook de maaltijden: met andere gasten en natuurlijk ook Anton en Nellie heb je een bijzonder gezellige avond. Ze zijn geboren vertellers en kunnen je van alles vertellen over het leven op het Franse platte land. Het is geen spectaculaire omgeving, maar een heerlijk wandel en fiets gebied. Met verstilde dorpjes en als je daar oog voor hebt ook heel mooi met bv overal de oude openbare badhuizen. Twee dingen die we heel bijzonder vonden was het blauwe meer en de kapel van Le Corbussier.
2 years ago

Toon en Margot
Dutch
Eigenlijk wil ik geen positieve rewiew schrijven over La Grande Curtille met zijn heerlijke grote plekken, schoon sanitair, gezellig terras waar je lekker kunt eten of drinken. Ook niet over de de zeer gastvrije en gezellige eigenaars, Nelly en Anton, die niks teveel lijkt en steeds voor je klaarstaan als dat nodig blijkt. Of....is het egoïstisch dat ik deze fijne camping voor mijzelf wil houden?!?!?!
2 years ago

Paul en Bea
Dutch
Een zeer rustige, kleine camping met geweldig mooie plaatsen, super schoon sanitair, zeer goede douches een perfecte eetgelegenheid en de meest aardige campingbeheerders ooit meegemaakt. Geen moeite teveel en alle service die zij je bieden. Wij waren van plan een aantal dagen het blijven , maar het werden uiteindelijk 15 overnachtingen, omdat de camping en de omgeving ons aansprak. De rust van de omgeving is weldadig. Omdat het een camping is met relatief weinig plekken ,spreek je makkelijk mensen aan en Nelly en Anton zorgen voor een sfeer waar iedereen zich prettig bij voelt. Of je nou op jezelf bent of graag een praatje maakt. 's Avonds mee-eten kan voor een h├ę├ęl schappelijk prijsje en is echt aan te bevelen. Een zwembadje om af te koelen is na een wandeling of fietstocht heel prettig. Ligbedden naast het zwembad. Wij willen volgend jaar weer komen . (is ons nog nooit overkomen!)
2 years ago

A&M
Dutch
Een warm ontvangst. Helpen met je caravan, lekker meegegeten. Anton en Nelly zijn warme lieve mensen. Er is een brocante, erg leuk om te bekijken. De omgeving is prachtig.
2 years ago

A&M
Dutch
We werden hartelijk ontvangen en hebben heerlijk meegegeten nadat we hier gearriveerd waren. Er werd hulp geboden met het op de plek zetten van je caravan. Een fijne plek in het mooie Franse land.
2 years ago

Renate Hagenouw
Dutch
Wat ben ik blij dat ik deze camping zomaar tegenkwam onderweg (fietser met tentje) en besloot te blijven. De eigenaren zijn ontzettend aardig en zorgen er voor dat je het naar de zin hebt. De camping ligt op een prachtige plek met heel mooi uitzicht vanaf het tentenveld. Je mag s avonds mee eten en dan wordt er heel lekker voor je gekookt. Sanitair is erg schoon en de douches zijn heel fijn. Toiletpapier aanwezig. Aan het huis vast zit ook nog een brocante. Maar dat wat het verblijf echt helemaal afmaakt is de hartelijkheid en vriendelijkheid. Ik beveel iedereen dit pareltje aan!
2 years ago

Herman
Dutch
Heel aangenaam verblijf gehad van 14 dagen op deze minicamping met een heel vriendelijke ontvangst van Nelly en Anton. Ook genoten en gesmuld van de dinertjes.
2 years ago

MHHT
Dutch
Voor de tweede keer bij Anton en Nelly. Gastvrij en enthousiast. Lekker plekje . We kwamen voor de hertenbronst en hebben genoten. Lekker gegeten bij Anton (BBQ en superijsje) en genoten van hun weetjes over de omgeving. Gezellig stel. Zo wil je dat gastvrijheid en campinggevoel is.
2 years ago