€33.5
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 26 March till 05 November
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (45 votes )

Donaupark Camping Klosterneuburg

In der Au
3400, Klosterneuburg
Austria

Donaupark Camping Klosterneuburg is a campsite with 100 pitches in Klosterneuburg, Austria, located in the Lower Austria region. Donaupark Camping Klosterneuburg has wifi, a camping shop, a restaurant, an indoor pool and lockers. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a tennis court, a golf court and bike rental.

Donaupark Camping Klosterneuburg offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Golf court
Sailing/surfing

Sanitary
Baby change facilities
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Mitchel
Dutch
Ruime kampeerterrein, voorzien van compacte zon/halfschaduw standplaatsen, nette en degelijke sanitaire voorzieningen, 6 ampère elektriciteit, dichtbij een treinstation voor reizen naar Wenen, nabij een groot sportcentrum met zwembad. De winkel heeft beperkte openingstijden. Wifi beschikbaar op de standplaats.
1 year ago

Zwaantje
Dutch
Goede camping als basis voor bezoek aan Wenen. Goed te doen op de fiets ong 15 km, mooi fietspad langs de Donau. Ook goed met openbaar vervoer vanaf hier te doen. Openlucht zwemmogelijkheid op loop/fietsafstand, maar tegen betaling. Camping niet goedkoop in hoogseizoen.
1 year ago

Jozien
Dutch
De camping ligt direct aan de Donauradweg, na ca 14 km fietsen sta je in het centrum van Wenen. Ook de Donauradweg de andere kant op volgen is een aanrader. De plekken zijn voor een auto met caravan wat aan de krappe kant, maar je bent toch niet veel op de camping. Het sanitair is meer dan uitstekend.
3 years ago

Nicole Sluijter
Dutch
Fijne camping dicht bij de Donau. Grote plekken en goede uitvalbasis voor Wenen. Wenen was op fietsafstand via een goed fietspad langs de Donau.
3 years ago

Michiel Crok
Dutch
Prima camping om hoofdstad Wenen te bezoeken. Openbaar vervoer aan de overkant van de straat. Restaurantje op de camping, wel op tijd komen want anders hebben ze er geen zin meer in. Dat geldt ook voor de restaurant in het stadje Klosterneuburg tegenover het busstation . Om 20.00 uur was de keuken al gesloten daar. Dus gewoon Hollandse tijd aan tafel! Overnachting‘s prijs wel aan de stevige kant voor het gebodene, €60 voor vier personen per nacht.
3 years ago

krugers
Dutch
prima, nette camping voor bezoek Wenen. 4 dagen geweest, sanitair prima, binnen 20 minuten in Wenen, goede ruime plek voor onze redelijk grote caravan, je bent toch niet veel op de camping
3 years ago

Vakantieganger
Dutch
Prima camping op 100 meter van treinstation naar Wenen (15 minuten met trein) en aan rand van middelgrote plaats. Goede sfeer van een behoorlijk internationaal bezoekersgezelschap: fietsers, wandelaars, veel reizigers met campers en caravans. Bij uitstek een camping om enkele dagen te verblijven en stad te bezoeken. Wij hebben ook een dag op de camping doorgebracht. Was ook prima. Gezwommen in een zijtak van de Donau. Je wordt 's ochtends gewekt door de kerkklokken van het klooster . Geen gebruik gemaakt van restaurant en campingwinkel. Veel informatie verkrijgbaar over de omgeving.
3 years ago

Marlies
Dutch
nette camping op 15 min met openbaar vervoer van Wenen. Wij kwamen hier naar toe om de stad Wenen te bezoeken en zijn wat langer gebleven op deze camping dan verwacht. Sanitair is schoon en omgeving (Klosterneuburg) is erg leuk om ook even te kijken. Enige nadeel is dat de camping plaatsen erg klein zijn.
3 years ago

Theo Driessen
Dutch
In het algemeen is het een prima camping, het sanitair in het hoofdgebouw is netjes. Het sanitair in het andere gebouw is minder. De camping plaatsen zijn erg klein. Een aantal plaatsen kijkt uit op de afval sorteer plek. Wij hebben 2x gegeten in het restaurant, dit was prima bereid. Vooral de halve haan was erg lekker. Echter: friet i.p.v. aardappelsalade op schnitzel dag is niet mogelijk. "Nicht statt aber oder!" aldus de niet zo vriendelijke ober. Dan moesten we schnitzel à la carte bestellen. Bij schnitzel -dag hoort de aardappelsalade! Prima, we willen best iets meer betalen, het gaat om de manier waarop het gezegd wordt. Deze man had wel door dat wij niet gecharmeerd waren van zijn houding, en heeft de rest van de avond zijn vriendelijke vrouwelijke collega gestuurd, ook met de rekening. Voor enkele dagen een prima camping met goede treinverbinding naar Wenen.
3 years ago

Badeendje
Dutch
De camping is ideaal om Wenen te bezoeken. 5 minuten lopen naar de bus of trein. Elke 10 minuten vertrok er een bus en binnen een half uurtje midden in wenen. Wij hadden een weekkaart gekocht voor 25,10 euro. Je hebt dan ook in Wenen openbaar vervoer. De camping is ons goed bevallen. Wel zijn de plaatsen erg klein. Onze auto kon niet op de plaats erbij. Je kon wel je auto aan het eind van ons straatje parkeren. Het sanitair werd goed schoon gehouden. Wij vonden wel dat er een beetje weinig afwasplaatsen waren. Er waren er 3 in ons sanitairgebouw. Je kon er ook moeilijk bij omdat er een bloemperkje vlak voor de afwasplaats is. Het dorpje ligt op loopafstand.
3 years ago

Vincent
Dutch
Prima camping om daar vandaan Wenen te bezoeken. Op loopafstand de spar waar s ochtends verse broodjes worden gebakken. Camping ligt 2 kilometer lopen van de Donau met een soort moeras tussen Donau en camping, waardoor we s avonds best veel muggen hadden, wat erg jammers is. Want rond 2030 gingen wij de caravan in om maar niet gestoken te worden. Sanitair centraal gebouw is klein en wordt veel bezocht, terwijl sanitair gebouw bij receptie erg rustig is. Muv zondag alle dagen schoonmaak. Middels openbaar vervoer (elke 10min) richt metro is Wenen eenvoudig te bezoeken. Op camping verassende weinig kinderen in juli 2019. Hoge doorloop op camping zelf, gemiddeld staan gasten er 4 dagen. Zwembad aan douna is 1x gratis te bezoeken met kortingskaartjes vanuit camping. Erg mooi zwembad. 3min met auto of 15min lopen. Het zwembad tegen over de camping valt erg tegen en is zeer prijzig.
3 years ago

Marlou Bocken
Dutch
Prima camping om Wenen te bezoeken, zowel met fiets (13 km fietspad langs Donau) als met openbaar vervoer. Station tegenover camping, dagkaart Wenen (incl.treinreis vanaf Klosterneuburg) €9,40. Wenen is een prachtige stad, waar je wel een paar dagen voor nodig hebt. Begin je bezoek in de 'oude stad', rondom Stephansdom. Wenen op zijn allermooist! Restaurant op camping is eenvoudig, met typisch Oostenrijkse gerechten maar goede kwaliteit. Tegenover station café/restaurant Veit: meer keuze, goede kwaliteit, heel betaalbaar en vriendelijke bediening. Faciliteiten op camping prima, inderdaad wat weinig afwasplekken als de camping vol staat. En de plaatsen zijn krap bemeten, maar dat neem je voor lief voor een paar dagen. Je verblijft overdag toch meer in Wenen dan op de camping.....
3 years ago