Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (11 votes )

Domaine Le Pommier

75 rue des Pommiers RN 102
F-07170, Villeneuve-de-Berg (Ardèche)
France

Campsite Domaine Le Pommier in de Rhône-Alpes heeft een prachtige ligging tussen de rivier Ardèche en de Rhône in. In het grote waterpark spetteren de kids, terwijl de ouders baantjes trekken in het wedstrijdbad. De camping is erg groot en na de overname meer gericht op Fransen. Vlakbij Montélimar waar je de lekkerste nougat proeft.

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Krista
Dutch
+ Uitzicht vd accomodatie, ligging camping + Waterpark en animatie + treintje voor gemak + hygiene op het park - luidruchtige animatie rond mindernacht
7 months ago

m van vught
Dutch
We hadden een stacaravan van Vacansoleil. Ondanks dat het een hele grote camping is, staan deze caravans zeer centraal en dicht bij het zwembad en supermarkt. Heerlijk. De kids hebben zich vermaakt in het zwembad, maar in het bad zonder glijbanen mocht echt werkelijk niets. Nog geen bal mocht mee het water in. Animatie was te veel gericht op de fransen, niemand deed moeite Engels te praten, waardoor onze kids snel afhaakten. Een zeer geslaagd uitje is zwemmen bij Pont 'd Arc. Zeker doen!
10 months ago

R. Boere
Dutch
Zeer heuvelachtige camping, gelukkig rijdt er in het hoofdseizoen een treintje waar je gelmakkelijk in en uit kunt stappen. Camping is zeer hygiënisch en ondanks de grootte zeer gemoedelijk. Aanrader deze camping!
10 months ago

Inge
Dutch
We hebben lastminute nog een weekje een Safaritent gehuurd. Die was echt super! Leuk om in te slapen en prima in orde. Wel zware borden trouwens, niet fijn om mee naar de afwas te lopen. Echter het sanitair bij de tenten vond ik prut. Snachts koelde het best af dus in de ochtend of avond wat fris en als je dan wil douchen waait de wind van alle kanten in je douchehok. Niet fijn dus! De douchekop zelf was prima maar het water ging steeds van koud naar heet. En bij de afwas amper warm water. Tot ik erachter kwam dat je warmer water hebt als je meerdere kranen aan zet. We waren er de eerste week van september en dat is daar echt al naseizoen. Het treintje reed dus niet meer. Niet tof op zo’n steile camping als je helemaal bovenaan zit. Zo is het ook niet tof om in de ochtend ‘even’ heen en weer te lopen voor een stokbrood. Het zwembad is goed verzorgd maar je mag er niks. Geen bal, zwemband en geen ijsje oid. En geen fijne ligbedden.
11 months ago

Roos
Dutch
Leuke camping, wel heel erg stijl maar er rijd een treintje over de camping dus dat maakt niet uit. Bij het restaurant moet je echt heel erg lang wachten op je eten. Verder is alles top!
11 months ago

Nath7
Dutch
Leuke vakantie gehad, veel te doen in de buurt. Op de camping is het berg-achtig, maar er loopt een treintje over de camping, ideaal. Zwembaden zijn echt top! En geen handdoekje leggen gelukkig. Wij zaten in een stacaravan, de bedden waren veel te klein. Tip: zit je er in hartje zomer, dan neem een caravan met airco. Wij vonden het erg jammer dat de avond shows allemaal in het Frans werden gesproken. Tevens sprak het personeel op de camping slecht Engels. De bediening in het restaurant was ook niet heel geweldig. De andere eetgelegenheden op de camping was niks mis mee. Maar al met al wel een hele mooie vakantie gehad!
11 months ago

Peter
Dutch
Grote terras camping met flinke hoogte verschillen. Prachtig aquapark voor jonge kinderen en Tieners. Camping is goede uitvalsbasis voor de Ardeche. Wij hadden een rustige plek maar ver van het restaurant/ grote podium (15 min lopen) wat je ook met het treintje kan afleggen Deze rijdt tot 21 uur. Het restaurant is prima maar kleine kaart. Bij de bierbar aan de andere kant van de camping, bier en 2 foodtrucks met pizza's en Japanse afhaal. Personeel is vriendelijk en op het aquapark zijn ze niet beroerd je aan te spreken als je je niet aan de regels houdt (in mijn geval bril dragen op de glijbanen, onze jongste zoon werd niet toegelaten zonder ons). Een nette efficiënt ingerichte camping; toegang dmv kenteken herkenning, grote supermarkt op 500 m van de ingang van de camping, in en uitchecken snel. De WiFi is beroerd maar hier doen Ze niet moeilijk over: geld terug of de helft terug en genoegen nemen met wat je hebt
11 months ago

R luimes
Dutch
Super camping, onze 4 tieners van 11 tm 14 hebben zich super vermaakt.Veel jeugd in deze leeftijd.Annimatie die van elke dag een feestje maakt van zowel bij het zwembad als het avond programma.Afhaal eten is prima, handige supermarkt op de camping, alleen het aanbod niet zo heel groot.. Restaurant raden we niet aan.. echt het grootste minpunt. Slechte service en bediening.Lang wachten en geen woordt engels kunnen.Op de rest van de camping konden we ons super goed redden in het engels.Sanitair wordt super bijgehouden.En 2 treinen die elke dag rijden is top.We dachten dat we aan een mooi riviertje zaten met het veld, maar dat is schijn.Riviertje stelt helaas niks voor en is niet bij te komen vanaf je tent.Wat wij een nadeel vonden is dat alle autos bij de caravans moeten staan, hierdoor mist de gezelligheid. Betaal bandjes werkt top. Geen geld en pinpassen mee. Reserveer balie wordt prima advies gegeven van de omgeving.
11 months ago

Frank
Dutch
Plus: accommodatie (tent), waterpark Min: lawaai, animatie slechts Frans georiënteerd
11 months ago

Owen Pierre
Dutch
De securitie was er handtastelijk aan jongeren en wilde niks uitleggen in het engels sprak alleen maar frans dit konden wij niet hierdoor zijn wij uitgescholden door de secutitie dat we maar op moesten donderen terug naar nederland de reden was dat we niet meer mochten lachen of praten na 23:15 terweil we gewoon zacht deden vond het heel jammer dat ze niet normaal konden doen verder met het huisje was niks mis
11 months ago

Rob
Dutch
Groot opgezette camping met mooi zwembad. In het zwembad mocht je maar weinig, je mocht bijv. niet met luchtbedden of balletjes spelen. Tevens meeste baden onverwarmd of redelijk fris. De glijbanen waren prima. Camping adverteert met 7 restaurants, echter dit is er maar 1. Voor de rest foodtrucks of 1 snackbar. Sanitair was redelijk gedateerd en af en toe onverzorgd. Wij hadden een wat oudere caravan, waarbij de terrasoverkapping behoorlijk scheef stond cq bijna omviel.
11 months ago