Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (14 votes )

Domaine du Bourg

4, chemin des Terriens
03230, Gannay sur Loire
France

Domaine du Bourg is a campsite with 30 pitches in Gannay sur Loire, France, located in the Auvergne region. Domaine du Bourg has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Apartments

Facilities
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Mehmet
Dutch
We hebben vijf dagen op de camping doorgebracht in een Esvo-tunneltent. De ontvangst was hartelijk. De camping is bezaaid met veel acaciabomen, waardoor je zowel in de zon als in de schaduw kunt staan. Er zijn geen afgebakende plaatsen. Het restaurant is van goede kwaliteit. Dagelijks werd het sanitair grondig gereinigd. Het zwembad is uitstekend. De camping is geschikt voor zowel senioren als gezinnen. De speeltoestellen zijn van hout en niet meer nieuw. De omgeving is ideaal voor fietsen. Er zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar. Een populaire fietsroute loopt langs de Loire. Elke dag arriveerden er aan het eind van de middag fietsers die op vakantie waren op de camping. Het is een camping waar je graag naar terugkeert.
1 year ago

Marja Mulder
Dutch
Na een telefonisch reservering een dag voordat we aankwamen werden wij ontvangen door de beheerder op een zeer onbeschofte wijze. Nog nooit mee gemaakt In 50 jaar kamperen. Deze man zou een cursus moeten volgen in gastvrijheid. Wij zijn onmiddellijk weer vertrokken.
1 year ago

Margot
Dutch
Een heerlijke camping, groene camping. Sanitair kan met een flinke schrob en poetsbeurt verbeterd worden. Eventueel nieuwe betonverf en dan ziet het er weer fris uit. Misschien dagelijks een rondje over het veld lopen om de gasten uit te nodigen voor de tablet d hotes Prachtig schoon zwembad
3 years ago

Roel
Dutch
Hele leuke camping. Echter de Nederlandse eigenaren zijn vertrokken en er zit nu een Franse eigenaar. Het sanitair is zeker niet schoon. Een wc en douch bestaan uit meer dan alleen een wc pot en een sproeier. Verder zitten er ruwe geverfde betonvloeren in die niet schoon te houden zijn. We stonder er met 10 eenheden, maar om 23.00 uur was het warme water op. Conclusie: Met betere schoonmaak en een investering in het sanitair zou dit een perfecte camping zijn.
3 years ago

Ger M
Dutch
Eenvoudige camping prima voor een paar dagen. Omgeving niet bijzonder en maakte een desolate indruk wat wellicht ook kwam door het warme weer. Sanitair gebouw komt in aanmerking voor renovatie en warm water mag hier geen warm water heten. Was niet meer dan lauw. Meer aandacht voor de hygiene kan hier geen kwaad. Toppunt was dat de wc-borstels werden schoon gespoeld in de afwasbakken.
3 years ago

Familie
Dutch
Domaine du Bourg is een fijne rustige ruim opgezette camping met een mooi zwembad en prima sanitair.
3 years ago

Josha Hubbers
Dutch
Dit is een eenvoudige maar fijne camping. Een eenvoudig zwembad, eenvoudig sanitair, maar schoon. Een hele fijne klim en klauter plek voor de kids en een trampoline. Hartelijke beheerders die Nederlands spreken. Gewoon een fijne camping! Enige wat wij ietsje minder vonden was dat heren en dames sanitair niet gescheiden is, maar och... als dat alles is.
3 years ago

Lisette Ter Burg
Dutch
De chambre d'hôte van Domaine du Bourg is geweldig. Gezellig, rustig, relaxed. Genieten van het zwembad, een boek lezen in de tuin. Gezellige contacten tijdens het ontbijt en avondeten. Lekkere maaltijden, Vriendelijke service en hulp van de Nederlandse eigenaren. Erg mooi gelegen, sfeervolle ruime kamers met eigen badkamer. We komen er zeker terug!
3 years ago

Erika
Dutch
Fijne plek waar je tot rust kan komen, vogelzang met soms een bosmaaier tussendoor. Bij hoge temperaturen kun je een frisse duik nemen in het schone zwembad nemen. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken op de speeltoestellen. Ook is er de mogelijkheid om te kajakken over het oh zo mooie Loire. Verder gast/kindvriendelijke mensen, met de kajakman in het bijzonder. Wie weet tot volgend jaar
3 years ago

Joke Kijzer
Dutch
In mei was ik een weekje alleen kamperen op Domaine du Bourg, wat heel fijn is want het is een kleine camping. Het is daar behoorlijk stil, de sterren zijn daar s nachts supergoed te zien. Ik heb wandeltochtjes gemaakt, fiets gehuurd op de camping. En gekanood op de Loire met mensen die ik heb ontmoet op de camping. Jammer was dat zwemmen nog niet mogelijk was in de Loire. Te koud. Van zwemmen in een zwembad hou ik niet zo, dus dat heb ik niet gedaan. De eigenaars zijn supervriendelijk en er wordt heerlijk gekookt. Lekker aanschuiven na een dag in de natuur. Heel gezellig.
3 years ago

Marcel
Dutch
Op zich een mooie camping en alles is wat er staat beschreven maar niets meer dan dat. Het terrein en de gebouwen zijn mooi en het terrein is goed aangelegd. Maar de speeltuin is gevaarlijk, er stond een bordje bij dat hij niet was goedgekeurd, en het zwembad was klein met troebel water. De omgeving is mooi maar heeft geen charme en ziet er desolaat en verlaten uit. De eigenaar vond ik een onsympathiek man in de omgang die er duidelijk geen zin meer in heeft.
3 years ago

Ruru
French
Nous faisions la Loire à vélo.... places de camping pas délimitées donc impression de liberté... .tout le confort....accueil plus que sympa..On avait même l'impression d'être attendus ! .table d'hôte très agréable. J'ai le souvenir d'une quiche divine ! Petit déjeuner comme on aime, avec des confitures et plusieurs sortes de miel de la région. En conclusion : camping à recommander.
3 years ago