Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (10 voti)

Domaine du Bourg

4, chemin des Terriens
03230, Gannay sur Loire
Francia

Domaine du Bourg è un campeggio con 30 tende a Gannay sur Loire, Francia. Domaine du Bourg ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Margot
Olandese
Een heerlijke camping, groene camping. Sanitair kan met een flinke schrob en poetsbeurt verbeterd worden. Eventueel nieuwe betonverf en dan ziet het er weer fris uit. Misschien dagelijks een rondje over het veld lopen om de gasten uit te nodigen voor de tablet d hotes Prachtig schoon zwembad
1 anno ago

Roel
Olandese
Hele leuke camping. Echter de Nederlandse eigenaren zijn vertrokken en er zit nu een Franse eigenaar. Het sanitair is zeker niet schoon. Een wc en douch bestaan uit meer dan alleen een wc pot en een sproeier. Verder zitten er ruwe geverfde betonvloeren in die niet schoon te houden zijn. We stonder er met 10 eenheden, maar om 23.00 uur was het warme water op. Conclusie: Met betere schoonmaak en een investering in het sanitair zou dit een perfecte camping zijn.
1 anno ago

Ger M
Olandese
Eenvoudige camping prima voor een paar dagen. Omgeving niet bijzonder en maakte een desolate indruk wat wellicht ook kwam door het warme weer. Sanitair gebouw komt in aanmerking voor renovatie en warm water mag hier geen warm water heten. Was niet meer dan lauw. Meer aandacht voor de hygiene kan hier geen kwaad. Toppunt was dat de wc-borstels werden schoon gespoeld in de afwasbakken.
1 anno ago

Familie
Olandese
Domaine du Bourg is een fijne rustige ruim opgezette camping met een mooi zwembad en prima sanitair.
1 anno ago

Josha Hubbers
Olandese
Dit is een eenvoudige maar fijne camping. Een eenvoudig zwembad, eenvoudig sanitair, maar schoon. Een hele fijne klim en klauter plek voor de kids en een trampoline. Hartelijke beheerders die Nederlands spreken. Gewoon een fijne camping! Enige wat wij ietsje minder vonden was dat heren en dames sanitair niet gescheiden is, maar och... als dat alles is.
1 anno ago

Lisette Ter Burg
Olandese
De chambre d'hôte van Domaine du Bourg is geweldig. Gezellig, rustig, relaxed. Genieten van het zwembad, een boek lezen in de tuin. Gezellige contacten tijdens het ontbijt en avondeten. Lekkere maaltijden, Vriendelijke service en hulp van de Nederlandse eigenaren. Erg mooi gelegen, sfeervolle ruime kamers met eigen badkamer. We komen er zeker terug!
1 anno ago

Erika
Olandese
Fijne plek waar je tot rust kan komen, vogelzang met soms een bosmaaier tussendoor. Bij hoge temperaturen kun je een frisse duik nemen in het schone zwembad nemen. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken op de speeltoestellen. Ook is er de mogelijkheid om te kajakken over het oh zo mooie Loire. Verder gast/kindvriendelijke mensen, met de kajakman in het bijzonder. Wie weet tot volgend jaar
1 anno ago

Joke Kijzer
Olandese
In mei was ik een weekje alleen kamperen op Domaine du Bourg, wat heel fijn is want het is een kleine camping. Het is daar behoorlijk stil, de sterren zijn daar s nachts supergoed te zien. Ik heb wandeltochtjes gemaakt, fiets gehuurd op de camping. En gekanood op de Loire met mensen die ik heb ontmoet op de camping. Jammer was dat zwemmen nog niet mogelijk was in de Loire. Te koud. Van zwemmen in een zwembad hou ik niet zo, dus dat heb ik niet gedaan. De eigenaars zijn supervriendelijk en er wordt heerlijk gekookt. Lekker aanschuiven na een dag in de natuur. Heel gezellig.
1 anno ago

Marcel
Olandese
Op zich een mooie camping en alles is wat er staat beschreven maar niets meer dan dat. Het terrein en de gebouwen zijn mooi en het terrein is goed aangelegd. Maar de speeltuin is gevaarlijk, er stond een bordje bij dat hij niet was goedgekeurd, en het zwembad was klein met troebel water. De omgeving is mooi maar heeft geen charme en ziet er desolaat en verlaten uit. De eigenaar vond ik een onsympathiek man in de omgang die er duidelijk geen zin meer in heeft.
1 anno ago

V.B.
Olandese
Vriendelijke eigenaren, die je graag willen helpen. Mooie ruime camping. Hier kom je tot rust.
1 anno ago