Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (13 votes )

d'Houlifontaine

Chemin de Snéviot, 49
B-6830, Poupehan-sur-Semois
Belgium

d'Houlifontaine is a campsite in Poupehan-sur-Semois, Belgium. d'Houlifontaine has wifi and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Recreation
Playground

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Mattijn
Dutch
Zeer gastvrije uitbaters! De plek is prachtig gelegen aan de rivier en is zeer rustig. Veel Belgische gasten meestal. Groot deel vervallen schoonheid met vaste standplaatsen. Het ziet er somber uit. Er is 1 sanitair gebouw bij de ingang en het is oké en redelijk nieuw. Echter GEEN zeep en toiletpapier. En het warme water is overal net warm genoeg. Het andere sanitair gebouw is echt droevig. Het is jammer dat er geen mooie wandelingen direct vanaf de camping zijn. Voor ons een tekortkoming. Geen camping om nog eens terug te gaan. Ik begrijp de hoge waardering ook niet.
1 year ago

Johan
Dutch
Op dit moment staan we voor twee weken op deze prachtige en rustige camping aan de Semois. Op de achterste rij staan vaste sta-caravans die een wat armoedige uitstraling hebben, maar wel allemaal in gebruik zijn. Verder zijn er vooral veel super ruime plekken met veel schaduw van mooie grote bomen, zowel midden op de camping als aan het water. Er zijn genoeg wc's en het sanitair is altijd schoon, ook al is het wat verouderd. Wel muntjes voor de douches en er is betaald internet - wat helaas niet altijd even goed is. Vuurkorven zijn ook tegen betaling te krijgen. De campingvrouw is erg behulpzaam en heeft ons meerdere keren geholpen met het regelen/tolken/bellen van een garage voor onze kapotte auto. Al met al snappen wij werkelijk niet waarom het hier zo rustig is en op de nabijgelegen campings men hutje mutje bijelkaar gepakt zit!? Maar wat ons betreft blijft het een verborgen pareltje aan de Semois!!
2 years ago

Fam J
Dutch
Langgerekte camping aan de Semois. Leuke rivier om in te spelen, dammetjes te bouwen, in een zwemband met de stroming mee te drijven, jezelf te verfrissen. Rivier is niet heel diep, diepste punt kun je wel redelijk zwemmen. Je kunt kanoën op de rivier, stukje verderop kun je kano’s huren. Brood service op de camping, ook een bar en frituur. Sanitairgebouw vooraan de camping is nieuw, andere gebouw wat meer verouderd, maar prima schoon vonden wij. Campingplaatsen zijn mooi ruim. ‘S avonds mag je een vuurtje stoken. Leuke speeltuin voor de kleintjes. WiFi is tegen betaling verkrijgbaar maar werkt slecht. Vanaf de camping loop je zo naar Frahan waar verschillende wandelingen starten, onder andere de beroemde ladderwandeling. Vriendelijke eigenaren en een heel vriendelijk prijsje! Aanrader wat ons betreft!
3 years ago