Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (14 votes )

de Montreal

Rue du Petit Moulin
87380, St. Germain les Belles
France

de Montreal is a campsite in St. Germain les Belles, France, located in the Limousin region. de Montreal has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Anita de Ruiter
Dutch
Een fijne heerlijke camping. Vriendelijke eigenaren. Behulpzaam en je kan er heerlijk eten. Ook dit jaar gaan we weer en dat is dan voor de 10e keer.
3 months ago

Catherine
Dutch
Wat is ook nog even wil vermelden. Het klopt dat voor de corona het een fijne gezellige camping was. Maar de laatste jaren is de eigenaar zo veranderd dat we er nooit meer naar terug gaan. Hij is compleet van het padje af. En idd. het water bij het sanitair is te koud om je er in de winter en najaar te wassen. Ook het meer is voor de helft opgedroogd, maar daar kan hij niets aan doen. Het was een grote modderpoel. Verder is de camping goed onderhouden.
4 months ago

Caterine
Dutch
Kwamen daar aan Geen mens te zien en moesten een plek zoeken. Tussen 5 en 6 kan je betalen. Meneer droeg geen mondmasker en praat vrij hard en staat vlak bij je. Niet prettig. Doet heel spastisch , haast paniekerig over de coronapas , want de politie komt regelmatig controleren. Denk dat hij ruzie heeft met de politie om de een of andere reden. Het meer is bijna opgedroogd.
4 months ago

Frédéric Van Hautem
Dutch
Bij aankomst geen goedendag, werd er direct vermeld ‘ kan u mij uw coronapas tonen want anders komt u er niet in’. Wij hebben de gewoonte eerste goedendag , uiteraard door de situatie van COVID vraag je achter de documenten, wat normaal is. Je wordt eigenlijk direct aangevallen terwijl je al vermeld hebt dat je het gaat opzoeken op de telefoon . Een persoon die graag anderen controleerde maar zelf geen mondmasker draagt dus zichzelf niet aan de regels houdt. Uiteindelijk ons geïnstalleerd. Mooie plaatsen, mooie camping je verwacht op een wintercamping verwarmd sanitair en voldoende heet water. Het was net warm genoeg met uw jas aan en om u dan te wassen was het te koud.
7 months ago

Feite en Margreet de Haan
Dutch
Prachtige camping, schoon, goed onderhouden, prachtig gelegen aan een meer. Zelfs het probleem van een vergeten opdraaisleutel werd moeiteloos opgelost door Hans .
2 years ago

ronald van kammen
Dutch
Neem vooral afslag 42 van de A20 naar deze camping. Gelegen aan een meer in een prachtige omgeving. Ook voor visliefhebbers zeker een optie. Als doortrekcamping uiterst geschikt door redelijke aanrijtijd, ongeveer 10 min. Ruime plekken, uitstekend sanitair en verwarmd. Brood is te bestellen (08.00 uur beschikbaar) bij een uiterst vriendelijke Nederlandse eigenaar, die verder ook bereid is je alle nodige informatie te verstrekken.
2 years ago

Anita
Dutch
Gastvrij ontvangen door Hans en Leonie de eigenaars van de camping. Goed en schoon sanitair. Heerlijk eten in het restaurant. Iedere morgen vers brood. Heerlijk gelegen aan een meertje. Echt een aanrader.
2 years ago

Frank Tissink
Dutch
Heerlijke camping in een werkelijk prachtig gebied. Na een stoffig, rumoerig en heet verblijf in Spanje even bijkomen in deze oase van rust. Een aanrader is de omgeving te verkennen en een dagje naar het meer van Vassivierre te gaan. Tijd heeft daar schijnbaar stil gestaan. Over de camping niets dan lof.
2 years ago

Fred Ziel
Dutch
1e 3 weken van juli op deze prachtige camping gestaan. Een oase van rust. Superschoon sanitair en heerlijke douches. Ruime door coniferen afgeschermde plekken. Het hele terrein wordt ook super onderhouden. Wat we wel jammer vinden is dat de camping ook enorm in trek is bij campers en mensen die deze mooie camping benutten als overnachtings camping. Hier doe je de camping en de hele mooie streek te kort mee. Een langer verblijf is zeker de moeite waard. De camping wordt gerunt door Hans en Leoni met hun geweldige team. Super vriendelijk en veel aandacht voor hun gasten. Zeker een aanrader.
2 years ago

Alice scholte- de weerd
Dutch
Mooi gelegen camping, goed verzorgde plaatsen met prachtig uitzicht, schoon sanitair en de eigenaren Leonie en Hans zijn ontspannen, gezellig en behulpzaam. Camping wordt veel ten onrechte gebruikt als doorgangscamping waar je overigens geen last van hebt.
2 years ago

Van Noordt
Dutch
We hebben voor de 2e keer op deze camping gestaan, de eerste keer was in 2013. We hebben het weer heerlijk gehad, prachtige plek met mooi uitzicht over het meer. Hans en Leonie zijn erg aardige en gastvrije mensen, en de kookkunsten van Hans zijn nog veel beter geworden, we hebben steeds heerlijk en heel gezellig gegeten. Het sanitair is op elk moment van de dag brandschoon en fris. De rust op de camping is ook heerlijk ondanks dat dit door veel mensen als een overnachtingscamping wordt gebruikt, wat overigens erg jammer is want de camping verdient het om voor een langere tijd te staan. We komen zeker terug als we weer in deze regio zijn. En Hans..... het stoofpotje wat je voor ons maakte op onze laatste avond kan zo op de kaart hoor😊
2 years ago

Aad van der Gulik
Dutch
Bij aankomst heeft deze camping niet de vriendelijkste entree. Dat viel erg mee toen we de camping opdraaiden. De camping heeft mooie plaatsen in de zon en in de schaduw. De eigenaren zijn heel vriendelijk en klantvriendelijk. Het sanitair is onberispelijk schoon en alles werkt uitstekend. Wij betaalden per dag maar €13,-. Wat ik hoorde wordt de prijs van deze camping met zwembad (gemeentezwembad gratis) in 2020 maar €11.- bedragen. Ook organiseerden ze een lunch voor een klein prijsje op een mooie plek in de omgeving. Voetbalwedstrijd bekijken in recreatieruimte en biertje c.q wijntje gratis.Het dorpje is lopend te bereiken. Een supermarkt ligt naast de camping. Aan te bevelen camping.
2 years ago

Leanne Blaauw
Dutch
Hier 3 nachten gestaan als doorreiscamping. Leuke, nette camping met een klein openluchtzwembad. Ideaal voor als de kinderen even willen opfrissen. Camping ligt direct naast een grote zwemvijver welke van de gemeente is en je vrij gebruik van kunt maken. Tevens de nodige speeltoestellen dus voor kinderen genoeg vertier. De camping wordt gerund door een uiterst vriendelijk Nederlands stel, Hans en Leonie. Zij runnen ook het bijbehorende restaurant waar je prima kunt eten voor een geschikte prijs. Wel even reserveren!! Het sanitair is schoon maar ietwat verouderd maar voor een paar nachten prima. Al met al een goede camping voor een hele nette prijs en perfect gelegen! Wij raden hem absoluut aan!!!
2 years ago

Mw. Schipper
Dutch
We werden bij de receptie op een schoolmeesterachtig manier te woord gestaan. En kregen te horen: als je de auto niet op je eigen plek neer zet, dan breng ik gewoon 2 plaatsen in rekening. Hmm, dat had ook op een meer klantvriendelijke manier gebracht kunnen worden. Het sanitair staat vol met oude rommel. De receptie is slechts open van 8.00-10.00 uur en van 16.00-18.00 uur. Ook niet erg klantvriendelijk. Wanneer ik er om 10.10 uur binnen loop omdat de deur toch open staat, krijg ik te horen: Wij zijn gewend af te rekenen tussen 8.00 en 10.00 uur. Opnieuw zo'n schoolmeestertoontje. Ze zullen ons daar nooit meer terug zien.
2 years ago