Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Rental cabins
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (17 votes )

Coeur d'Ardèche

Le Chambon-de-Bavas, RD 2
F-07360, Les Ollières sur Eyrieux (Ardeche)
France

Coeur d'Ardèche is a campsite with 100 pitches in Les Ollières sur Eyrieux (Ardeche), France, located in the Rhône-Alpes region. Coeur d'Ardèche has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a rental cabin or a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Rental cabins
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

M
Dutch
Diegene die Vacansoleil tenten beheerd is een aardige man en heel behulpzaam. Maar de eigenaar van de camping heb ik geen goed woord voor over. Absoluut niet aardig tegen kinderen, zelfs hardhandig.
2 years ago

Carlijn
Dutch
Basic camping in het minder toeristische noorden van de Ardèche. De animatie is gericht op de Franse gasten, deze zijn er veel. Het volume staat erg hard in de avond, maar stopt rond 23 uur. Het zwembad is eenvoudig, maar voldoende om je in te vermaken. Het sanitair is minimaal. Veel wc’s en douches zijn permanent gesloten, je kunt niet zelf de temperatuur regelen in de douche, standaard douche je met lauw water. De omgeving is erg mooi, zeer geschikt voor sportieve mensen. De Pont d’Ardeche is een eind rijden, zo’n uur tot anderhalf uur.
3 years ago

devisser
Dutch
wel even lachen tegels op franse wijze hebben wij als hollanders gemonteerd toen wij de camping begonnen wat wenst men meer luxe dan thuis voor een minimale prijs ?? het sanitair is voor een camoing eigenaar erger dan voor de 9mis0bruikers groet peter devisser
3 years ago

Robert
Dutch
Rivier = modderstroom aan camping. Route naar supermarkt via kronkelwegen. Zwembad super (geen Hollanders die de stoel met handdoek reserveren) Vriendelijk personeel, meerdere talen. Jammer dat meerdere toilet faciliteiten gesloten waren.
3 years ago

Danielle
Dutch
Bij aankomst werden we uitgenodigd voor een welkomstdrankje, ondanks de drukte nam de eigenaar even tijd voor ons. De jongen van de kidsclub sprak Nederlands en leerde de kinderen een dansje voor de dansavond, bij sportactiviteiten werd alleen Frans gesproken maar werden ze er wel bij betrokken. De avonden waren rustig, en zeker vanaf 23 uur was het stil op de camping. De tweede week werd het een stuk rustiger, maar hadden we wel 2 onrustige avonden, de eigenaar heeft de onruststokers er echter wel op aangesproken en de derde avond bleef het rustig. Het zwembad is niet groot, maar volstaat prima als afkoeling en voor kinderen prima. De rivier lokt niet uit tot zwemmen, maar er kan prima gespeeld worden. Je kan op de camping prima eten, de prijzen zijn redelijk en zeker de pizza's zijn een aanrader! Het sanitair is typisch Frans, wat gedateerd, niet overal even recht getegeld, geen wc bril en geen wc papier, maar over het algemeen schoon.
3 years ago

Echtpaar uit Twente
Dutch
Camping voldoet aan datgene niet aan wat word voorgespiegeld. Sanitaire is of kapot of het werkt niet. In het hoogseizoen geen werkende wasmachines, afwasunit die niet werkt. Ook is het terrein niet voldoende verlicht,eigenaar is erop aangesproken en deed hier niets mee. Eigenaar is niet gastvrij is erg stug. En verder waarborgt eigenaar de veiligheid van zijn gasten niet door open vuur veroorzaakt door Fransen toe te staan. Verder was er enkele dagen geen warm water, en dat in een hoog seizoen... Verder meende de animatie erg leuk te zijn en rond 10.00 uur s' ochtends met een auto met aanhanger bestuurd door de eigenaar van de camping al schreeuwend/ lallend over het camping te rijden en campeerders nat te gooien met een volle emmer koud water. En de heren van de animatie lieten een meisje van 6 jaar volwassen mensen knuffelen?? En kleine jongens met elkaar worstelen in een kring met toeschouwers. En dat in deze tijd! Eigenaar is goed op weg om de goede naam die de vorige,Nederlandse eigenaar, heeft opgebouwd in een rap tempo af te breken. We zijn uiteindelijk maar 10 nachten gebleven hadden 16 nachten geboekt. En hebben gelukkig op een goede camping even verderop kunnen boeken om onze vakantie een positieve wending kunnen geven.Naar deze camping gaan we nooit meer naar toe.
3 years ago

Gijs
Dutch
De camping heeft in eerste instantie aardig wat potentieel. Een vrij mooie groene camping in een mooi gebied. Dit potentieel wordt helaas grotendeels teniet gedaan door onervaren en gebrekkig personeel. Ze werken hard, maar ze zijn niet in staat de juiste vorm van gastvrijheid te tonen. Ze leggen wat ons betreft de foute accenten om deze camping optimaal maken. Veel aandacht voor lawaaierig entertainment (karaoke etc) tot in de late uurtjes en elke tot laat lawaaierig door spelende kinderen. Gebrekkig sanitair. De enige wc met bril was na twee dagen stuk en werd zodoende afgesloten. Eerste helft van de week was er netjes wc papier, maar zonder verdere communicatie werd hier spontaan mee gestopt. Niet handig, en bij navraag hierover werd er vrij gebrekkig en ongeinteresseerd gecommuniceerd. Werd aangesproken op mijn zwembroek (zwemshort)...Om vervolgens te constateren dat meer dan de helft van de badgasten deze niet droegen.
3 years ago

Nina
Dutch
Wat een fijne en prettige sfeer op deze camping. Rustig en basic. Prima zwembadje.
3 years ago