€21
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 23 April till 17 September
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (12 votes )

Mas de Champel

135 la Dolce via
F-07360, Les Ollières sur Eyrieux (Ardeche)
Rhone-Alpes, France

Mas de Champel is a campsite with 110 pitches in Les Ollières sur Eyrieux (Ardeche), France. Mas de Champel has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Maan
Dutch
Prima camping. De trampoline en de rivier (het paadje erheen is heel stijl!!) vonden onze kinderen erg leuk. Net als het zwembad. Er is wel achterstallig onderhoud: trappen waar de leuning ernaast ligt, verf wat van de water toestellen af gaat. Het sanitair was niet echt schoon en er is regelmatig geen toiletpapier. Wij kregen eerst een plek aangewezen tussen de sta caravans. Niet zoals je verwacht als je de plaatjes van de camping ziet. Uiteindelijk een andere plek gekregen. In de lanen bij het zwembad bij de andere kampeerders heb je meer een camping gevoel, vonden wij. Iets om aan te denken als je boekt. De grote van de plekken varieert enorm. Net als het/niet hebben van schaduw. De zon verdween toen wij er waren rond 20.30 achter de berg. Medewerkers zijn voornamelijk vriendelijk. In de tijd dat wij er stonden, waren er vooral Franse.
1 year ago

bob
Dutch
leuke camping. We hebben zelf een stacaravan gehuurd, deze was al wel wat gedateerd maar zeker in orde. Ze staan allemaal wel kort op mekaar. Aan de overkant van de rivier tegenover de camping ligt een vrij drukke verbindingsweg en het lawaai hiervan hoor je goed op de camping. Zwembad was goed. Terras en bar zijn gezellig maar bieden geen uitzicht op de omgeving. Het "strandje" aan de rivier ligt nogal afgelegen en is enkel te bereiken via een stijl pad. Je hebt er wel mooi zicht op het dorp en de omgeving
2 years ago

Fam Rooding
Dutch
Wij waren hier in Juli 2020 met 2 kleine kinderen in de Visio stacaravan. De stacaravan was mooi, vrij nieuw en de bedden lagen goed. De stacaravan was niet heel erg schoon toen wij aankwamen, maar dat hebben wij zelf even gedaan. De vaatwasser was er niet, dat was wel jammer. Let op dat je op de Varanda altijd slippers draagt vanwege houtsplinters. Het zwembad is erg warm, je koelt er niet erg af, en is niet altijd even schoon ( troebel). Het babybadje is juist te koud en in twee weken niet schoongemaakt. De ligging is prachtig, je kijkt aan alle kanten tegen bergen aan. Service en medewerkers allemaal super vriendelijk. Restaurant is erg mooi en we hebben lekker gegeten. Strandje bij rivier is niet onderhouden en vies. Speeltuin is vrij nieuw en erg leuk. Wij hebben een leuke vakantie gehad hier, zeker een 7 waard en zeker een aanrader
3 years ago

Simone
Dutch
We hebben twee fijne weken gehad op deze camping. De medewerkers zijn ontzettend aardig, doen hun best om Engels of zelfs wat woorden Nederlands te spreken en helpen je waar nodig. Wij hadden een stacaravan. Was prima! Niet spannend, wel netjes en schoon! Het zwembad is fijn. Het was vrij rustig op de camping dus we hadden bijna altijd een (lig)stoel. De rivier is ook lekker om te zwemmen. Zit een heel klein strandje bij, verder allemaal stenen dus wel lastig om even te zitten en/of liggen. Waterschoenen zijn wel handig. Er is een supermarkt in het dorpje ernaast, die is wel heel klein. De grote supermarkt zit op een half uurtje rijden. Je zit best afgelegen, voor wat grotere bezienswaardigheden moet je wat langer rijden en veelal bergweggetjes dus slingeren. Kanoën is echt een aanrader!
3 years ago