Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (13 votes )

Capfun Pinède de Grimaud

1968 route de Sainte Maxime
83310, Frankrijk
France

Camping La Pinède is geschikt als je ook in Frankrijk graag verblijft met Nederlanders. Kinderen ontmoeten zo snel leeftijdsgenoten. Er is een zwembad en animatie. Ook ligt de camping aan een rivier. Het dorp Die ligt op 2 kilometer afstand van Camping La Pinède. Jongeren vertrekken ’s avonds vanuit de camping naar Die om de pub te bezoeken.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

No photos available

Reviews

RK
Dutch
We hebben deze camping last-minute geboekt. De recensies hier zijn goed maar verouderd. De camping is overgenomen door capfun en zit vol mobile homes waardoor het niet echt een camping meer is. Zwembad is leuk en overzichtelijk. Speeltuin valt tegen. We waren de enige NLers dus dat was wel jammer voor onze kinderen. De mobile home was dichtbij en mooi/luxe. De camping zit dichtbij het geweldige plaatsje port grimaud. Moest we met de auto heen maar met fiets zou ook kunnen en scheelt parkeerkosten. Omgeving is echt leuk! Verschillende strandjes bezocht. Saint-Tropez heel druk en beetje vergane glorie, Port grimaud is veel leuker. Al met al komen we hier terug naar de plaats maar niet naar deze camping. Toch liever met wat meer NLers voor vakantievriendjes voor de kinderen.
1 year ago

belgie
Dutch
de rust en nabijheid bij st trophez
2 years ago

nathalie
Dutch
we hebben een hele leuke vakantie gehad , mooi zwembad ,vriendelijk personeel en een goed verzorgde camping wij komen zeker terug!
2 years ago

eefje elfje
Dutch
heerlijk rustig,lekker schoon zwembad
2 years ago

cor en theo
Dutch
we hadden prachtig weer, mooie plaats. alles was o.k.
2 years ago

bouwens jean
Dutch
mooie verzorgde camping vriendelijk
2 years ago

H Roskam
Dutch
Prima camping. Alles schoon. Vriendelijke mensen. Goed gebruik van vrije Wi-Fi. Uitstekend om Calvi te bezoeken en strand is dichtbij
2 years ago

Familie K
Dutch
Het enige wat een beetje voldoet is het zwembad. Animatie is niet of nauwelijks aanwezig. WIFI functioneert niet. Voor de kinderen is er nagenoeg geen speelruimte. En wat er is is enorm gedateerd. Mobile homes staan op grind. Er is geen speelruimte voor de kinderen rondom de mobile homes. Dus onze ervaring is niet best en absoluut geen aanrader.
2 years ago

Chris
Dutch
Deze camping heeft twee gezichten. Als je op de plattegrond kijkt dan moet je halverwege een verticale streep trekken. Alles rechts van die streep is camping, alles links van die streep is kamp. Wij stonden op het kamp, een soort fort oranje waar een hoogspanningstraject overheen loopt. Niet gezellig, geen campinggevoel, weinig groen. Dit deel vd camping wordt omzoomd door een caravan opslag wat niet bijdraagt aan de sfeer... De “rechter”kant van de camping heeft wel groen en een camping gevoel. Verder houdt het personeel de camping netjes schoon en zijn heel vriendelijk. Het zwembad was netjes met leuke glijbanen. De ligging was redelijk, net te ver om naar Port Grimaud te lopen. Maar een goede uitvalsbasis om de kust te verkennen. We hadden via touroperator geboekt op een 4* camping maar we kwamen bedrogen uit met de ligging van de mobile home. Mocht je van het kamp houden en bij Liander of de Nuon werken dan zit je hier goed ????
2 years ago

Laura
Dutch
Deze camping bestaat voornamelijke uit stacaravans (zowel huur als koop) met een paar staanplaatsen (ik denk een derde). De staanplaatsen hebben verschillende maten, dus je moet goed aangeven wat je wilt als je reserveert. De staanplaatsen zijn niet allemaal vlak: veel boomwortels en putten waar je rekening moet houden (we hebben vooral campers en caravans gezien). Er zijn twee sanitairblokken: een blok is splinternieuw en de ander is erg verouderd. Omdat ze maar 1 keer per dag worden schoongemaakt, kan dit voor problemen zorgen. Het zwembad is prima en het wordt elke dag grondig schoongemaakt. Er zijn altijd voldoende bedden. De mensen op de camping zijn voornamelijk Fransen en franstalige Belgen. Vonden wij geen probleem, maar het was lastig voor de kinderen. De animatie is matig en hoewel ze aangeven dat ze Engels spreken, is dit niet het geval. Alles was gericht op de Franse markt. Het personeel was zeker erg vriendelijk.
2 years ago

Veronique
French
Très bon camping avec animation au top seul bémol douche insuffisante du coup attente longue
2 years ago

Fabien
French
Voir ci dessous !!! Vraiment dommage pour la musique trop forte les nuits ... plus de bruit les nuits que les journées... nous n avons pas compris le but vraiment dommage de ne pas pouvoir dormir avant minuit dans le meilleur des cas voir 02 h00
2 years ago

Cyril
French
Beaucoup de coupures d électricité, quelques nids de guêpes qui pourraient être enlevés, et passages de rats/souris/mulots tous les soirs sur le grillage qui sépare le camping de l entrepôt de caravanes. Mais malgré cela nous avons passes un très agréable séjour.
2 years ago