Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
3.5 / 5 (13 votes )

Les Prairies de la Mer

1910 Route du Littoral
83310, Port Grimaud en Grimaud
France

Les Prairies de la Mer (Var) is een klein paradijs aan de Côte d’Azur. Het lijkt net een tropisch eiland dankzij de palmbomen en het goede onderhoud. Er zijn 2 grote zwembaden en zowel kleine kinderen als tieners worden de hele dag vermaakt. Binnen een paar minuten lopen sta je op het strand en Saint-Tropez ligt op fietsafstand.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

No photos available

Reviews

Miri
Dutch
Prachtige luxe en sfeervolle camping met niet alleen een supermooi en groot zwembad, maar ook een heerlijk groot strand alwaar een bar, discotheek, restaurantjes, surfplankverhuur, waterfietsen, etc. De luxe houten chalets die direct aan het strand staan, zijn helemaal top. De locatie van de camping is ideaal; vlakbij Saint Tropez, Monaco, Frejus, etc.
1 year ago

Danielle
Dutch
Het stukje camping wat er nog is, is jammer genoeg niet geweldig. MAAR de faciliteiten op het park vind ik enorm leuk.Het zwembad is erg mooi, met de fiets door het park is al een beleving. Genoeg vertier voor de Kids. Port-grimaud is leuk. Huur een elektrische fiets om naar st-tropez en ST maxime te gaan! Douche en toilet net niet schoon... Ai en koud
1 year ago

Esther
Dutch
Het park bestaat uit 2 delen: het ‘sjiekere’ gedeelte (bruine huisjes van prairies zelf) en het ‘gewone’ gedeelte waar alle overige aanbieders zitten. Zo ook Homeair waar wij geboekt hebben. Tussen deze 2 campinggedeeltes zit wel degelijk een groot verschil! Denk aan geluidsoverlast, netheid en type vakantievierders. Het ‘gewone’ gedeelte valt tegen voor de prijs die je betaald in het hoogseizoen. Kleine caravan plekken en alles dicht op elkaar gepropt. Security staat vooral in het sjiekere gedeelte waardoor er veel herrie is (in de nachten). Personeel sjeest door de straten. Het is een mooi opgezette camping, maar zou het hoogseizoen (qua drukte en prijs) en het ‘gewone gedeelte’ zeker afraden!
1 year ago

Jolanda
Dutch
Wij stonden op de camping. Het camping gedeelte wordt helaas steeds kleiner door de huisjes. Wij hebben een super vakantie gehad. Heel Nederland lag vol en in Frankrijk was het niet te druk op de stranden. Niet iedere wc was altijd even schoon, maar dat komt door de vieze mensen. Thuis laat je de wc toch ook normaal achter. Wij hebben een super gezellige en leuke vakantie gehad.
1 year ago

Dave
Dutch
Het park is mooi aangelegd maar de camping is echt SLECHT!! Na 1 nacht vertrokken omdat de plaatsen klein, kort op elkaar, geen privacy, geen afbakening en geen zon. Sanitair was ver onder de maat. Klein en smerig! Manager gaf aan dat volgend jaar ze de camping willen sluiten voor (nog) meer mobile homes. Daarnaast gaf ze aan dat ze vaker mensen doorstuurde na de camping ernaast omdat ze niet tevreden waren. TIP: ga er NIET heen!
2 years ago

Milou
Dutch
Mooi opgezet park voor bungalows maar voor te kamperen Verschrikkelijk!! Kleine plaatsen zonder zon, super kort op elkaar, vies sanitair en er komt amper water uit de douche. Voor te kamperen ga er NIET heen!! Zijn na 1 nacht vertrokken na andere camping.
2 years ago

Marc
Dutch
Mooi rustige hut op veel te drukke camping. Bars overladen met Fransen, strand en zwembad veel te druk . In de nacht gillende mensen . Als hier geen uitbraak van Corona komt.
2 years ago

Fam. v
Dutch
De 5 sterren allang niet meer waard, het park is vervallen, vies en heeft zijn beste tijd gehad. Waarschijnlijk vroeger een top luxe glamping, nu een afgedaalde vieze camping. De stacaravans staan in en op elkaar, waardoor de de buren zelfs binnen hoort hoesten of zuchten. De terrassen grenzen aan elkaar, zodra je buren buiten zitten kan je niet naar bed hoe zachtjes ze ook doen.. Toen we aan de receptie vroegen of we konden bij betalen voor wen rustigere plek, werd er ons ronduit asociaal gezegd: drink maar een wijntje meer. De washokken zijn vies en beschimmeld en geen enkele droger doet het. Kijk ook uit voor de golfcarretjes van het personeel die scheuren als F1 wagens over het terrein zonder licht! Ook rijden er dag en nacht auto’s. De huisjes worden niet onderhouden en amper schoongemaakt en zijn zeer klein. Kortom, NEVER, NOOIT meer!!
2 years ago

Louise
Dutch
Een volgebouwde bak ellende, in een mini caravan die er niet meer uit ziet. Alles in en op elkaar en alles over vol! Als je lekker bij wil komen ga hier dan niet heen, want je komt helemaal verrot thuis door de herrie dag en nacht........
2 years ago

Firewoman
Dutch
Ik zie de reacties, er is een verschil tussen camping en park, het park wordt dagelijks netjes onderhouden, het lawaai waar iedereen het over heeft valt reuze mee, om 11.00 zijn de optredens afgelopen en wij zaten in een mobilehome bij het podium. Wij zaten in een mobile home van Azur Beach, klachten werden gelijk opgelost, vriendelijke mensen bij ontvangst. Wij zijn zeer tevreden, hadden voorkeur opgeven en ook ontvangen. Volgend jaar gaan wij voor de 3e keer naar Praires de la Mer. Voor je boekt weet je dat je naar een groot!! park gaat dan moet je achteraf niet zeuren dat het zo druk is.
2 years ago

Alexandre
French
Avons passé un séjour très agréable aux prairies de la mer. Le cadre est super et les activités diverses. Merci pour l’accueil.
2 years ago

Stefanie Gisler
German
Bad war nicht ganz sauber. Abflüsse vom Lavabo haben sehr gestunken. Kabel vom Föhn belegt mit altem Staub. Haare von den Vorgängern in der Dusche und am Föhn. Schön wären Ersatz Wc Papier und Ersatz Badetücher und Ersatz Fussmatte im Bad. Zwei Decken (statt eine Decke) bei zwei Personen.
2 years ago

Jürgen S.
German
Wir waren für knapp 2 Wochen mit unserem Wohnwagen (Gesamtlänge 7,30m) auf dem Prairies de la Mer. Die meisten Stellplätze waren eher klein (ca. 60qm), einige etwas größer, vorwiegend alle schön schattig. Auf unserem Stellplatz fand unser Wohnwagen mitsamt Vorzelt platz, das war es dann auch. Die Anlage an sich ist sehr groß (ca 22 Hektar). Die Fläche, auf denen die Camper untergebracht sind würde ich auf max. 2 Hektar schätzen, mit Sanitaärhaus, das, für einen 5 Sterneplatz unterirdisch war. So was erwarte ich auf einem 2 Sterne-Campingplatz, vor allem in Puncto Sauberkeit. Das Toilettenpapier musste man sich an einem separaten Spender vorher ziehen, oft war dieser leer...nach mehreren Beschwerden besserte sich der Zustand etwas. Wartezeiten beim Duschen waren sehr selten, dafür brauchte es schon mal 2 Minuten, bis das Wasser warm war. Auch gab es keine Mischarmatur. Der "CampingPlatz-Zuständige" Julian war stets bemüht und half wo er konnte. Der Rest der Anlage (z.B. Pool, Strand, Strandbars, Animation, Restaurants) entsprechen absolut einem 5 Sterne Platz. Die vielen Palmen überall erwecken ein karibisches Flair.
3 years ago