€30.5
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 May till 31 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (23 votes )

Camping Zirngast

Linke Ennsau 633
8970, Schladming
Austria

Camping Zirngast is a campsite with 130 pitches in Schladming, Austria, located in the Styria region. Camping Zirngast has wifi, a camping shop, a restaurant, an indoor pool and lockers. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a tennis court, a table tennis table, a golf court, a minigolf area and bike rental.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing

Sanitary
Baby change facilities
Wheelchair sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Alex
Dutch
De kampeerplek bevindt zich direct naast het hotel aan de buitenrand van Schladming, op slechts 10 minuten loopafstand van het stadscentrum en 5 minuten van de dichtstbijzijnde supermarkt. Er zijn ongeveer 20 vaste plaatsen en de locatie wordt voornamelijk bezocht door campers die er voor korte tijd verblijven. De indeling van de camping is zodanig dat er zoveel mogelijk campers naast elkaar geplaatst kunnen worden, met net genoeg ruimte voor een luifel. De bergen rond Schladming bieden tal van sportieve mogelijkheden, waaronder wandelen en mountainbiken. Er zijn ook verschillende themaparken voor de jongsten. Met de SommerCart zijn de liften en het openbaar vervoer gratis, dit is inbegrepen in de prijs van de camping. Een bezoek aan de Dachstein gletsjer is een must, met een 1,5 uur durende wandeling over de gletsjer naar de Seethalerhutte als een unieke ervaring. Het sanitair is zeer schoon en bevindt zich in de kelder van het hotel. Extra faciliteiten zijn onder andere een goed restaurant met ontbijtbuffet, broodjesservice, uitstekende WiFi en 16 Ampère stroomvoorziening.
5 months ago

Juust
Dutch
De locatie van de camping is grenzend aan het hotel, aan de rand van Schladming, op een loopafstand van 10 minuten van het stadscentrum en 5 minuten van de supermarkt. Er zijn ongeveer 20 permanente plekken en het wordt vooral bezocht door kortstondige kampeerders. De indeling van de camping is zodanig dat er zoveel mogelijk campers naast elkaar kunnen staan, met net genoeg ruimte om de luifel uit te klappen. De bergen rond Schladming bieden tal van sportieve uitdagingen, niet alleen voor wandelaars maar ook voor mountainbikers. Voor de jongste bezoekers zijn er verschillende themaparken. De liften en het openbaar vervoer zijn gratis met de SommerCart, wat inbegrepen is in de prijs van de camping. Een dagtrip naar de Dachstein gletsjer is een must, de 1,5 uur durende wandeling over de gletsjer naar de Seethalerhutte is een unieke ervaring en goed te doen. Het uitstekende en zeer schone sanitair is te vinden in de kelder van het hotel. Verdere voorzieningen zijn een goed restaurant met ontbijtbuffet, broodjesservice, goede WiFi en 16 Ampère.
5 months ago

Ferdy
Dutch
De camping is behoorlijk prijzig (€ 51 per nacht) gezien wat er aangeboden wordt. Meer dan de helft van de camping bestaat uit vaste standplaatsen voor de winter. De toeristische plekken zijn kleine percelen op een grasveld zonder schaduw. Het is niet mogelijk om zelf elektriciteit aan te sluiten. Er is maar één waterpunt op de camping met een zwakke waterstraal. Het sanitair is wel goed. De camper verzorgingsplaats en chemisch toilet bevinden zich buiten de camping. Voor de afvalwaterzuil is een pasje vereist. Het lijkt erop dat de camping vooral dient als extra inkomstenbron voor het bijbehorende hotel en restaurant. Helaas zijn er in de nabije omgeving geen betere alternatieven.
5 months ago

Leonie
Dutch
Het is veel te prijzig (€ 51 per nacht) gezien wat de camping te bieden heeft. Meer dan de helft van de camping bestaat uit permanente (winter) standplaatsen. De toeristische standplaatsen die beschikbaar zijn, zijn kleine stukken grond op een grasveld zonder schaduw. Het is niet mogelijk om zelf elektriciteit aan te sluiten. Er is slechts één watertappunt op de camping met een zwakke waterstroom. Het sanitair is echter uitstekend. De verzorgingsplaats voor campers en het chemisch toilet bevinden zich buiten de camping. Voor de sanizuil heb je een pasje nodig. Het lijkt erop dat de camping dient als extra inkomstenbron voor het bijbehorende hotel en restaurant. Helaas is er in de directe omgeving geen beter alternatief.
5 months ago

Johnrul
Dutch
Basic camping: recht veld met beetje schaduw. Vrije plaatsen. Helft zijn vaste staplaatsen. Geen speeltoestellen voor kinderen. Gratis wifi in lobby van hotel. Jong en gastvrij stel runt het hotel en camping. Goedlopend restaurant met veel locale gasten. Broodjesservice. Veel informatiebrochures. Doet mee aan Sommercard: topkaard met 200 gratis activiteiten en entrees incl alle kabelbanen in de regio! Sanitair is nieuw, kraakhelder en afwerkingskwaliteit van het hotel!
3 years ago