€30.5
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 May bis 31 October
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Strom
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (21 stimmen )

Camping Zirngast

Linke Ennsau 633
8970, Schladming
Österreich

Camping Zirngast ist ein Campingplatz mit 130 Stellplätzen in Schladming, Österreich. Camping Zirngast hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant, einen innen schwimmbad und schließfächer. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Neben Camping ist auch das mieten möglich einen appartement. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz, ein sauna, ein tennisplatz, ein tischtennis tabelle, ein golfplatz, ein minigolf bereich und fahrrad mieten.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ
Farmer camping

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobile Unterkünfte
Wohnung

Anlagen
Strom
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Ganzjährig geöffnet
Nudisten

Unterhaltung
Fahrrad mieten
Spielplatz
Kinder-Animation
Freibad
Innen Schwimmbad
Thermalbad
Sauna
Tennisplatz
Tischtennis Tabelle
Minigolf bereich
Golfplatz
Segeln / Surfen

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Rollstuhlsanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Alex
Niederländisch
De kampeerplek bevindt zich direct naast het hotel aan de buitenrand van Schladming, op slechts 10 minuten loopafstand van het stadscentrum en 5 minuten van de dichtstbijzijnde supermarkt. Er zijn ongeveer 20 vaste plaatsen en de locatie wordt voornamelijk bezocht door campers die er voor korte tijd verblijven. De indeling van de camping is zodanig dat er zoveel mogelijk campers naast elkaar geplaatst kunnen worden, met net genoeg ruimte voor een luifel. De bergen rond Schladming bieden tal van sportieve mogelijkheden, waaronder wandelen en mountainbiken. Er zijn ook verschillende themaparken voor de jongsten. Met de SommerCart zijn de liften en het openbaar vervoer gratis, dit is inbegrepen in de prijs van de camping. Een bezoek aan de Dachstein gletsjer is een must, met een 1,5 uur durende wandeling over de gletsjer naar de Seethalerhutte als een unieke ervaring. Het sanitair is zeer schoon en bevindt zich in de kelder van het hotel. Extra faciliteiten zijn onder andere een goed restaurant met ontbijtbuffet, broodjesservice, uitstekende WiFi en 16 Ampère stroomvoorziening.
1 Jahr vor

Ferdy
Niederländisch
De camping is behoorlijk prijzig (€ 51 per nacht) gezien wat er aangeboden wordt. Meer dan de helft van de camping bestaat uit vaste standplaatsen voor de winter. De toeristische plekken zijn kleine percelen op een grasveld zonder schaduw. Het is niet mogelijk om zelf elektriciteit aan te sluiten. Er is maar één waterpunt op de camping met een zwakke waterstraal. Het sanitair is wel goed. De camper verzorgingsplaats en chemisch toilet bevinden zich buiten de camping. Voor de afvalwaterzuil is een pasje vereist. Het lijkt erop dat de camping vooral dient als extra inkomstenbron voor het bijbehorende hotel en restaurant. Helaas zijn er in de nabije omgeving geen betere alternatieven.
1 Jahr vor