€21
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 April till 31 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
4 / 5 (27 votes )

Camping Groeneveld

Groenevelddreef 14
9800, Bachte-Maria-Leerne
Belgium

Camping Groeneveld is a campsite with 91 pitches in Bachte-Maria-Leerne, Belgium, located in the East Flanders region. Camping Groeneveld has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a table tennis table, a golf court and bike rental.

Camping Groeneveld offers sanitary facilities for the less-abled.

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Mireille
Dutch
Een gezellige kampeerplek. We hebben hier drie nachten doorgebracht en het was erg aangenaam. Er worden ook boottrips georganiseerd, bijvoorbeeld naar Deinze waar er op woensdag een markt is. Indien gewenst kan er ook naar Gent gevaren worden. De schippers zijn erg grappig en vriendelijk. Kort gezegd, we zijn erg tevreden en raden het zeker aan.
5 months ago

Vittore
Dutch
We hebben een geweldige tijd gehad op deze kampeerplaats met aangename eigenaren. Er zijn genoeg toiletten en douches, verspreid over twee plekken op het terrein.
5 months ago

Renaldo
Dutch
Een kampeerterrein dat als uitgangspunt uitstekend is en als doorgangskampeerplek dient. Watervoorzieningen zijn zeldzaam. Aan het begin of helemaal aan het slot van de camping.
5 months ago

Matty
Dutch
Een warme en behulpzame begroeting en service in een uiterst knusse kroeg met een charmant terras en een speeltuin voor kinderen. De voedselopties zijn beperkt, maar de drankenlijst is zeer uitgebreid. Het toilet is brandschoon en er is niets op aan te merken. We zullen hier zeker terugkeren.
7 months ago

Petrus
Dutch
Prima kampeerplek. We zijn hier twee nachten gebleven. Hartelijke ontvangst. Schoon sanitair.
11 months ago

Hanne Van Hoeylandt
Dutch
Wij hebben hier voor 1 nacht twee trekkershutten (1 standaard, 1 luxe) geboekt op onze doorreis met de fietsen deze week. Alles wat we nodig hadden om te eten was aanwezig in de trekkershutten. De luxe versie is uiteraard beter uitgerust dan de standaard. Rustige gemoedelijke camping. Zelfs van de drukke baan vlakbij hoorden we niks. Sanitair is echt proper en er is een klein speeltuintje voor de kinderen. Handontsmetting is overal aanwezig in de gebouwen. Als we nog eens een fietsvakantie doen en we zijn in de buurt, komen we zeker nog eens terug.
2 years ago

Frank Goddijn
Dutch
Niet zoveel. Je kunt van tevoren een plek reserveren en hoeft dan nog niet te betalen. Er is geen campingwinkel dus eten moet je in de supermarkt in de buurt of elders kopen. Let op als je een schaduwplek wil, waar en hoe je wil staan.
3 years ago

Karlijn en Brita
Dutch
Overnachting Op fietstocht in trekkershut: alles aanwezig en zeer netjes, overal ontsmetting voorhanden. Zeer vriendelijk onthaal! Rustige camping in het groen
3 years ago

veronique volckaert
Dutch
De camping is geen grote luxe; maar het personeel was zeer aangenaam; zeker die jonge kerel. Wij hadden geen fietsen mee en hebben er twee kunnen gebruiken voor een halve dag. Tea room en terras mag wat aangenamer opgesmukt worden.... Ik ben er vorig jaar 2 maal geweest; een keer met vriendin en een keer met 4 personen. De eerste blok sanitair mag wel een opsmukbeurt krijgen ...De tweede is niet altijd open. Vind het ook ideaal met jullie 2 huisjes en bbq. Wordt dit jaar zeker eens gebruikt met vrienden. Fietskaarten ter beschikking hebben aub. groeten Veronique
3 years ago

R van Halteren
Dutch
Goede camping leuke plaatsen redelijk sanitair wel aan te bevelen om naar toe tegaan.
3 years ago

Ezra
Dutch
Wij verbleven op deze camping tijdens de Gentse feesten en konden gratis fietsen lenen om vanaf de camping naar het centrum van Gent te fietsen, leuke fietstocht door natuur. Toen we op de camping aan kwamen was het al erg gezellig met een zanger die kwam optreden
3 years ago

Frits Luijcks
Dutch
Vriendelijk ontvangt op een camping met ruime plaatsen en goed sanitair. Een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan de culturele stad Gent en een aan te bevelen tussenstop op weg naar vakanties in het zuiden van Europa.
3 years ago

Gijs Lanen
Dutch
Super rustige camping. Mooi in het groen en aan het water. Badhokken zeer schoon. Personeel is vriendelijk.
3 years ago

Gert
Dutch
We boekten een trekkershut voor 3 nachten. Het is een kleinschalige camping , rustig gelegen in het groen. Goede uitvalsbasis voor Gent maar ook voor fietsen en wandelen in de mooie Leiestreek. Het personeel van de camping was heel vriendelijk. De cafetaria is leuk om iets te drinken of een snack te eten.
3 years ago

Joke
Dutch
Rustige camping in een groene omgeving. Sanitair heel proper Wij verbleven hier 1 nacht omwille van een festival in de buurt. Hebben bbq gedaan en goed kunnen uitslapen. zeker een aanrader
3 years ago