€30.9
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 28 March till 08 November
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Fishing
3 / 5 (29 votes )

Camping Blaarmeersen

Zuiderlaan 12
9000, Gent
Belgium

Camping Blaarmeersen is a campsite with 237 pitches in Gent, Belgium, located in the East Flanders region. Camping Blaarmeersen has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Camping Blaarmeersen it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a sauna, game of bowls, a tennis court, a table tennis table and a minigolf area.

Camping Blaarmeersen offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Chester
Dutch
Blubberbad. Moest in de plensbui zoeken. Alle elektriciteitskasten waren vol. Er was een opening voor elektriciteit aan de overzijde. We hadden een kabel van 25 tot 30 meter. Niet voldoende lengte. Daarna naar de receptie. Weet u wat de dame zei: "Dat is niet mijn zorg." "Wat zegt u nu, zei mijn echtgenoot". Vervolgens vertelde ze dat ze wel een kabel had. Moest een borg van 50 euro betalen. Had geen contant geld bij zich. Was door en door nat van de regen. De douches waren verouderd, er was een doucheknop die niet te regelen was. En dan de kosten, zag overigens bij de douche staan, na 23.00 uur gesloten, belachelijk 35 euro. Nooit, nooit meer. In het verleden eenmaal geweest. Toen was het fantastisch, ook de kosten.
5 months ago

Herwig
Dutch
Sinds 1996 was ik een vaste bezoeker van deze camping tijdens de Gentse feesten. Het was een oase van rust naast de bruisende stad. Maar vorig jaar was mijn laatste bezoek. Het restaurant was gesloten, de winkel was dicht en de friettent was ook gesloten. Ik had de mogelijkheid om pizza's te eten bij een mobiele pizzakar, maar elke dag? In de ochtenden was er veel lawaai door het timmerwerk en de bouw van de chalets. Er waren zogenaamde prachtige Glamping tenten, maar dat was het niet echt, en ze waren erg duur per nacht. De kosten voor mij en de caravan waren 1.5 keer hoger dan eerder, zonder enige luxe. De toiletten en douches waren vies. Nooit meer! Echt jammer. Veel geluk en plezier met je camping, Marc Coucke. Het is een schande dat de stad Gent dit toestaat.
5 months ago

Stanley
Dutch
Wat een teleurstelling. Sanitairblok 2 was dicht terwijl de camping volledig bezet was. De andere faciliteiten waren behoorlijk vies, zelfs nadat ze net schoongemaakt waren. Er waren drukke werkzaamheden gaande, waardoor je als gast midden in de renovatie zit. Er zijn per terrein slechts 2 stroomaansluitingen. Zorg ervoor dat je minstens 50 meter kabel bij je hebt als je hierheen gaat. Er is geen campingwinkel meer. Alle plekken zijn gevuld met houtsnippers. Dit komt door diepe bandensporen. Ik heb bij de receptie gevraagd of ze de gaten op ons plekje wilden vullen, ze zouden dit doen. Ik ben nu thuis en ik denk dat ze nog steeds niet gevuld zijn. Als je van koud douchen houdt, is dit een prima camping. Voor de prijs kun je beter even verder zoeken. Alles bij elkaar genomen, een teleurstelling.
6 months ago

Inge
Dutch
De camping heeft een nieuwe uitbater en wil er een glamping van maken. Dit is vooralsnog alleen in de prijs te merken. Voorheen betaalde ik €25,- pn dat is tegenwoordig €35,- pn en daar krijg je dus echt helemaal niets extra's voor. Sterker nog, je krijgt er als kampeerder zelfs minder voor! De campingwinkel is opgeheven. Dat is echt een gemis, zeker voor zo'n grote camping. Er zijn maar 2 elektriciteitspunten per veld. Genoeg aansluitingen, maar als je pech hebt, heb je 50m snoer nodig om jezelf van stroom te kunnen voorzien. Het sanitair is nog smeriger dan de vorige keer en de kampeerplekken zijn vooral voorzien van veel zand en weinig gras. Eerlijk is eerlijk, de nieuwe hutten zien er prachtig uit, maar de nieuwe uitbater vergeet dat glamour in de details zit, niet slechts in uiterlijk vertoon. PS De dames van de receptie zijn top! Ze zijn aardig, beleefd en doen echt hun best om mee te denken.
1 year ago

Margret
Dutch
Prima camping om te overnachten of om de stad Gent te bezoeken. Sanitair was super schoon. Restaurant was gesloten, maar wij hebben heerlijk gegeten bij het restaurant aan de zwemvijver. Mooie ruime plaatsen. Vriendelijke mevrouw aan de receptie. Andere resecties gelezen, maar wij konden ons hier niet in vinden. Enige minpuntje is dat het tarief wel prijzig is. Er zijn veel sport mogelijkheden, voor kinderen is de zwemvijver prachtig, deze ligt aan de camping.
1 year ago

Koos
Dutch
Een camping die je wilt bezoeken om de stad te zien. Maar voor de rest is het beschamend. De douches leveren merendeels koud water. Je chemisch toilet kun je niet ledigen omdat de afstortplekken verstopt zitten. En als je naar de prijs kijkt dan verwacht je toch heel wat meer waar voor je geld. Het enige positieve was de vriendelijkheid van het personeelslid, die ons te woord heeft gestaan.
1 year ago

Martijn
Dutch
Er stonden slechts zes mensen voor ons in de rij; van aankomst op de camping tot het moment van aanrijden op ons plekje duurde maar liefst een uur. Een onnodig lange incheckprocedure, maar daarnaast ook geen adequate medewerker die er even iemand bijhaalt of een tandje harder loopt. Gelukkig was het goed weer. Koude douches, schoonmaken van het sanitair gebeurt tijdens de ochtendspits: tussen 7:30-8:30 uur kunnen de mannen het sanitair niet gebruiken, tussen 8:30-9:30 uur de dames niet. Kosten van dit verblijf met koude douche voor een nacht met caravan en twee personen: EUR 31,80. Deze camping laat zich nog het best omschrijven als een vervallen oostblok monument, verscholen in het groen. Enige twee pluspunten: op de fiets makkelijk naar het centrum en de vrije keus hier nooit meer te komen.
2 years ago

Jeanneke
Dutch
Een camping 4 sterren staat aangegeven maar is er maar 1 de 3 andere zijn afgepakt ze laten het bordje er wel hangen puur bedrog ,er zijn normaal 4 sanitaire blokken nu nog maar 1 ,een beheer dat zeer te wensen overlaat en alleen maar er op uit is de mensen te bedriegen en het geld uit hun zakken te kloppen,AUB een camping die ze op een voormalig STORT hebben neergepoot nee dat is het niet ,als je dan de beheerder van de camping een vraag stel dan draait die zo rond de pot en geeft een antwoord waar zelfs een worm stijf van word en als je deze dan in de ogen kijkt zie enkel 2 grote dollar tekens staan ik vind het jammer dat ze zo’n persoon laten rond lopen mij zien ze hier NOOIT MEER
2 years ago

Bram
Dutch
Augustus 2021 2 nachten hier geweest. Van te voren mijn twijfels vanwege lage gemiddelde beoordeling hier op Zoover maar deze is echt onterecht laag. Camping ligt mooi in de sportomgeving van Vlaanderen. Leuk recreatiemeer met strandje op loopafstand. Plekken ruim met water dichtbij. Sanitair was elke keer keurig voor elkaar. Vanaf overkant bij camping rijdt er meerdere keren per uur een pendelbusje die je gratis in het centrum van Gent afzet. Ritje van slechts 10 minuten. Geen camping voor langer dan een week maar zeker voor aantal dagen echt heel leuk. Dagje strand, dagje Gent, dagje Brugge genoeg te doen dus.
2 years ago

Dick
Dutch
Doorgangscamping en ook ideale plek om de stad Gent te bezoeken. De prijs (€30) per overnachting is hoog. Sanitair verouderd maar schoon en al 3 weken geen WiFi. Ondanks klachten geen korting op de factuur !
3 years ago

Jeannine
Dutch
Zielig dat je daar tussen een hoop zigeunervolk uw vakantie moet doorbrengen die denken dat ze alles mogen en kunnen , maar ja jammer dat manegement alleen maar aan euro’s denkt ipv kwaliteit en kwantiteit
3 years ago

Piet fransen
Dutch
Stonden op veld met behoorlijk wat asociale britten die hun honden lieten loslopen, grote gasflessen bij zich hadden, nachts aan hun auto's werkten en hun honden buitel lieten zodat ze nachts door blaften. Op onze klachten werd vriendelijk gereageerd, maar niet ingegrepen. Wij zijn eerder dan gepland vertrokken.
3 years ago

Marijke
Dutch
Grote camping, maar door de vele veldjes is dit niet merkbaar. Plaats was prima, net als alle faciliteiten. Alle sanitair was erg schoon en werd een aantal keren per dagen schoongemaakt. Personeel was erg vriendelijk. De camping vind ik wel wat aan de dure kant.
3 years ago

Yvonne
Dutch
Mooie camping opgedeeld in diverse veldjes. Het heeft een wandel pad/ dijk om de camping heen. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door struiken. Wij hebben hier prima gestaan op doorreis. Het sanitair was goed, schoon en dat is en blijft het zoals de campeerder het achterlaat. Laten we wel zijn. Dat van die Engelsen klopt wel een beetje, alhoewel wij er geen last van hadden. Wat ik jammer vond, was dat bij aankomst het zo druk werd dat de baliemedewerker ( een bijzonder aardige man)het gewoon niet aan kon en het systeem liep ook nog eens vast. Misschien een idee om standaard 2 baliemedewerkers aanwezig te hebben, zeker tegen de vooravond. Had echt met die persoon te doen. Wij hebben geen negatieve ervaring en komen hier wel weer terug.
3 years ago

Ingrid van Kijk
Dutch
Mooie camping, grote plaatsen op kleine velden ( er zijn meerdere cirkelvormige velden waaromheen de staanplaatsen); en er is zelfs een jongerenveld zodat oudere gasten geen last van lawaai hebben. De staanplaatsen zijn mooi egaal, dus weinig moeite om de caravan horizontaal te krijgen, en ze zijn omgeven door niet al te hoge hagen die privacy waarborgen zonder dat je je opgesloten hoeft te voelen. De talrijke toiletgebouwen zijn schoon en netjes, zelfs als de camping vol is. Wat meer douches zou echter wel fijn zijn in het hoogseizoen. Naast de camping is een groot recreatiemeer ( vissen, varen, strand etc). Op de camping een gezellig cafetaria, en terras waar het goed eten en drinken is. De bushalte naar het centrum (bus 38 of 39) is vlakbij. Wij waren er tijdens de drukke Gentse Feesten, 11 nachten, en genoten van de oase van rust na bezoek aan het drukke feestcentrum. Een aanrader !
3 years ago

Jacob
Dutch
Als overnachting camping gebruikt. Had voor het eerst in mijn campeer leven echt geen goed gevoel gehad op de camping. Vies en oud sanitair, staanplaatsen te klein. En had sterk gevoel dat de camping vol zat met Engelse en Ierse travelers. Het Vlaamse stoofpot uit het restaurant was daar in tegen ook het enige pluspunt. Echt en dan ook echt nooit meer hier staan.
3 years ago