€25
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 06 April till 15 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (23 votes )

Camping Auwirt

Salzburgerstraße 42
5400, Hallein
Austria

Camping Auwirt is a campsite with 50 pitches in Hallein, Austria, located in the Salzburg region. Camping Auwirt has wifi, a restaurant, an indoor pool and lockers. Dogs are allowed on this campsite.

On Camping Auwirt it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a golf court and bike rental.

Camping Auwirt offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Thermal bath
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Severina
Dutch
We verbleven hier voor één nacht tijdens onze reis naar huis. We hadden deze plek al eerder bezocht, maar deze keer waren we geschokt door de kosten! 49 euro voor een nacht op een camping met ondermaatse voorzieningen. Er was geen waterpunt op het veld, de plekken waren klein. Het zwembad was een Intex zwembad, niet geschikt voor kleine kinderen om in te spelen. Het was een rommeltje rond dat zwembadje, met oude stoelen eromheen.Je kunt ontbijten in het hotel daar, maar dat kost wel 20 euro per persoon!!! Een tip: ga voor een lekker en goedkoop ontbijt naar de Maxi Markt, slechts 2km verderop in Anif! Een aanbeveling: breng een bezoek aan het prachtige Salzburg, dat is vlakbij.
5 months ago

Leon en Angela
Dutch
We hebben de camping voor 2 nachten geboekt, prima camping. Vriendelijk ontvangen en naar de plaats begeleid. Prijs wisten we op voorhand, staat op de site. Sanitair was prima. Voor een tussenstop prima plek, net langs de snelweg.
1 year ago

Erica
Dutch
Na een hele dag in de auto gezeten te hebben waren we blij dat we op de camping aankwamen. De blijdschap was echter van korte duur. Nog nooit zo onvriendelijk ontvangen. De eigenaar was kortaf en zag ons meer als last dan als gast. Er kon geen lachje van af en als ik iets voor de duidelijkheid nogmaals vroeg kreeg ik een zucht en rollende ogen. Superdure overnachting voor een camping zonder faciliteiten. We moesten bijna 60 euro afrekenen voor 1 nacht. Onze kinderen wilden om 17:30 nog even zwemmen in het intexbadje dat geopend was tot 19:30. Ze lagen er nog niet in of de eigenaar kwam al aanfietsen en heeft ze er met een hoop kabaal ( Raus! Raus!) en zwaaiende armen uitgejaagd. Slechte douches, zeer oudbakken brood. Een zeldzaam slechte ervaring op een camping, hier komen we nooit meer.
1 year ago

Maria
Dutch
Let op! De camping eigenaar is van de regels. Wanneer je iets langer verblijft dan mag je gelijk een dag stageld bijbetalen. We hebben andere gasten gesproken bij wie hij dit zelfde kunstje heeft geflikt, voor hem is dit een mooie bron van extra inkomsten. Hij wilde ons dan wel tegemoet komen door het bedrag te splitsen maar dan nog….als je aangeeft dat je het er niet mee eens bent dan zegt hij gewoon niks meer. Wel heeft hij heel opzichtig ons kenteken staan noteren. Rustige camping heel kleine staanplaatsen. Toen we iets over de “grens” van onze plek gingen werden we terechtgewezen door de onsympathieke camping eigenaar.
2 years ago

Van Zijtveld
Dutch
Camping is veel te duur voor wat je krijgt. Er is eigenlijk niks. Zeer matig sanitair. Geen water punt. Speeltuin aan alle kanten stuk. Dus onveilig. Receptie is gehele dag gesloten. En hier betaal je dan 55 euro per nacht voor. ( Caravan, twee volwassenen, drie kinderen) Wij gingen om 16.00 uur s'middags weg en moesten alsnog de aankomende nacht betalen. Dus dit was 110 euro voor een doorreiscamping. Wij zijn al op heel veel campings geweest. Matige faciliteiten is voor ons geen enkel probleem maar niet voor deze prijs. Fam van Zijtveld
3 years ago

Jan van Dijk
Dutch
Geweldig mooi hotel, modern ingericht, mensen zeer vriendelijk, prijzen zijn goed.
3 years ago

stefan
Dutch
Prima camping met mooi uitzicht en net sanitair, maar verschrikkelijk duur. Wij betaalden €51 voor 3 volwassenen met 2 tenten, als overnachtingscamping, dat kan ook voor de helft.
3 years ago

Wim Stal
Dutch
Bij het inchecken viel het me op dat de prijzen in de laatste 3 jaar met 25% gestegen zijn. Voor 2 personen, tent en auto wordt maar liefst €28,00 gevraagd. Op mijn verontwaardiging hierover kreeg ik als antwoord dat de milieuheffing gestegen is en dat de prijs nu eenmaal het gevolg van het "prijzenmanagement" is. Het is een doortrekcamping waardoor het in de ochtend en namiddag en avond een gaan en komen is van campers en caravans. De plekken zijn vrij krap, want winstmaximalisatie is de basis van het prijsmanagement. Dit geldt ook voor het aantal douches: 4 voor de hele camping waar 70 plaatsen zijn. Duur, onrustig en weinig privacy.
3 years ago

Huub
Dutch
1 nacht op camping gestaan op terugreis vanuit Kroatie. Gastvrije ontvangst maar veel te duur. Moesten hetzelfde betalen als op 4 sterren camping in Kroatie, alleen heb je hier geen zwembad, veel te weinig douches en toiletten, kleine plaats, geen winkeltje (brood was wel te bestellen voor de volgende morgen) en een restaurant dat gesloten is. Vlakbij (ca. 1km) is een brouwerij en daar kun je erg lekker eten. Zolang ze hier "Hollywood"-prijzen blijven vragen gaan we hier niet meer terug.
3 years ago

RS-HS
Dutch
De camping ligt op een paar minuten rijden vanaf de snelweg en wordt daarom vooral gebruikt als doorreiscamping. Er zijn geen vaste plaatsen; bij aankomst denk je nog een mooi plekje voor jezelf uitgezocht te hebben, maar twee uur later sta je compleet ingebouwd tussen andere kampeerders. Wij betaalden voor caravan en 3 personen maarliefst 43,50 per nacht, in onze ogen weten de eigenaren daarmee de ligging uitstekend te verzilveren ;-( Vanaf de camping zit je zo in Salzburg, dus eten is geen probleem als je daarvoor nog de camping af wilt/kunt. Wifi is ook prima.
3 years ago

henk
Dutch
Net over grens in Oostenrijk en vlakbij Hallein ligt de camping "Auwirt". De bedoeling was hier te overnachten op onze doorreis naar karinthië. Wij werden aangenaam verrast door de ligging en de vriendelijkheid van de camping beheerder. Wij konden zelf een plaatsje uitzoeken en daarna de inschrijving afronden,prima geregeld. Tevens kun je hier prima eten ,wat ideaal is na een lange reis. Het sanitair is prima ,en is zelfs een klein zwembadje(stelt niet veel voor)maar is wel ideaal voor de kids als ze uit een warme auto stappen,dan kunnen ze even afreageren. Op de terugreis hebben we hier een paar dagen gestaan,Salzburg ligt om de hoek en is geweldig om even te bezoeken.Tevens ligt de Obersalzberg in het het Berchtesgadenerland op korte afstand.Hier kun je nl. even in het Adlersnest wat officieel het Kehlsteinhaus heet bezoeken.al met al is het de moeite waard
3 years ago

R.van Dijk
Dutch
Toiletgebouw schoon, echte beetje vreemd dat de wastafels direct naast de urinoirs zitten, met alleen een tussenschotje. Veel te dure camping.
3 years ago

David
Dutch
Verzorgde camping/hotel op ongeveer 10km van Salzburg. De plaatsen zijn niet afgebakend, maar iedereen heeft voldoende ruimte. Mooi en verzorg sanitair. 's Morgens kan je verse broodjes afhalen aan de receptie. Er is een zwembadje voorzien, net groot genoeg om je eens te verfrissen, maar niet om in te zwemmen. 's Avonds en 's nachts is het rustig op de camping. Onze familie logeerde in het hotel en ook daar alleen positieve reacties. Er is een restaurant aan het hotel. Het historische stadje Hallein ligt op een paar km van de camping en heeft een klein maar gezellig centrum. Naar Salzburg gaan is zeer gemakkelijk aangezien er een bushalte is aan de camping. Binnen de 20min sta je in het prachtige Salzburg. We bezochten ook Hallstatt, Bad Ischl en de Oostenrijkse en Duitse bergen liggen vlakbij. We hebben hier 4 dagen genoten op de terugweg van Kroatië.
3 years ago