€25
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 06 April bis 15 October
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Zelte
Wohnwagen
Camper
Strom
Wifi
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (24 stimmen )

Camping Auwirt

Salzburgerstraße 42
5400, Hallein
Österreich

Camping Auwirt ist ein Campingplatz mit 50 Stellplätzen in Hallein, Österreich. Camping Auwirt hat wifi, ein restaurant, einen innen schwimmbad und schließfächer. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Auf Camping Auwirt ist es möglich mit ein zelt, ein wohnwagen oder ein camper zu campen. Neben Camping ist auch das mieten möglich ein mobiler bungalow oder einen appartement. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein golfplatz und fahrrad mieten.

Camping Auwirt bietet Behinderten Gerechte sanitäre Einrichtungen. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen und wäschetrockner.

Merkmale von Ort

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobile Unterkünfte
Wohnung

Anlagen
Strom
TV anschluss
Wifi
Kochgelegenheit
Camping Geschäft
Brot an Ort
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Ganzjährig geöffnet
Nudisten
Jugendgruppen
Auto frei

Unterhaltung
Fahrrad mieten
Spielplatz
Kinder-Animation
Schwimmen Sie in natürlichen Wasser
Freibad
Thermalbad
Tennisplatz
Tischtennis Tabelle
Minigolf bereich
Golfplatz
Segeln / Surfen
Angeln

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Waschkabinen
Rollstuhlsanitär
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Severina
Niederländisch
We verbleven hier voor één nacht tijdens onze reis naar huis. We hadden deze plek al eerder bezocht, maar deze keer waren we geschokt door de kosten! 49 euro voor een nacht op een camping met ondermaatse voorzieningen. Er was geen waterpunt op het veld, de plekken waren klein. Het zwembad was een Intex zwembad, niet geschikt voor kleine kinderen om in te spelen. Het was een rommeltje rond dat zwembadje, met oude stoelen eromheen.Je kunt ontbijten in het hotel daar, maar dat kost wel 20 euro per persoon!!! Een tip: ga voor een lekker en goedkoop ontbijt naar de Maxi Markt, slechts 2km verderop in Anif! Een aanbeveling: breng een bezoek aan het prachtige Salzburg, dat is vlakbij.
1 Jahr vor

Renger
Niederländisch
We verbleven hier voor een enkele nacht, op weg naar huis. We waren hier al eerder, maar waren nu geschokt door de kosten! 49 euro voor een enkele nacht op een camping met onvoldoende faciliteiten. Geen waterpunt op het terrein, krappe plekken. Het zwembad is een Intex zwembad, ongeschikt voor kleine kinderen om in te spelen. Het is een rommel rondom het zwembad, er staan oude stoelen.Je hebt de mogelijkheid om te ontbijten in het hotel daar, maar dat kost maar liefst 20 euro per persoon!!! Tip: geniet van een lekker en goedkoop ontbijt in Maxi Markt, 2km verderop in Anif! Aanbevolen: breng een bezoek aan het prachtige Salzburg, dat is vlakbij.
1 Jahr vor

Leon en Angela
Niederländisch
We hebben de camping voor 2 nachten geboekt, prima camping. Vriendelijk ontvangen en naar de plaats begeleid. Prijs wisten we op voorhand, staat op de site. Sanitair was prima. Voor een tussenstop prima plek, net langs de snelweg.
1 Jahr vor

Erica
Niederländisch
Na een hele dag in de auto gezeten te hebben waren we blij dat we op de camping aankwamen. De blijdschap was echter van korte duur. Nog nooit zo onvriendelijk ontvangen. De eigenaar was kortaf en zag ons meer als last dan als gast. Er kon geen lachje van af en als ik iets voor de duidelijkheid nogmaals vroeg kreeg ik een zucht en rollende ogen. Superdure overnachting voor een camping zonder faciliteiten. We moesten bijna 60 euro afrekenen voor 1 nacht. Onze kinderen wilden om 17:30 nog even zwemmen in het intexbadje dat geopend was tot 19:30. Ze lagen er nog niet in of de eigenaar kwam al aanfietsen en heeft ze er met een hoop kabaal ( Raus! Raus!) en zwaaiende armen uitgejaagd. Slechte douches, zeer oudbakken brood. Een zeldzaam slechte ervaring op een camping, hier komen we nooit meer.
1 Jahr vor

Maria
Niederländisch
Let op! De camping eigenaar is van de regels. Wanneer je iets langer verblijft dan mag je gelijk een dag stageld bijbetalen. We hebben andere gasten gesproken bij wie hij dit zelfde kunstje heeft geflikt, voor hem is dit een mooie bron van extra inkomsten. Hij wilde ons dan wel tegemoet komen door het bedrag te splitsen maar dan nog….als je aangeeft dat je het er niet mee eens bent dan zegt hij gewoon niks meer. Wel heeft hij heel opzichtig ons kenteken staan noteren. Rustige camping heel kleine staanplaatsen. Toen we iets over de “grens” van onze plek gingen werden we terechtgewezen door de onsympathieke camping eigenaar.
2 Jahre vor