€22.6
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 30 April till 27 September
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Fishing
5 / 5 (26 votes )

Camping am Badesee

Hitzmannsdorf 2
8822, Mühlen
Austria

Camping am Badesee is a campsite with 60 pitches in Mühlen, Austria, located in the Styria region. Camping am Badesee has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Camping am Badesee it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a petting zoo, a water slide, a sauna, a table tennis table, a volleyball court, a golf court and bike rental.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Diving station
Cross country skiing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Fam. Bentvelsen
Dutch
super leuk, veel te doen ook voor kinderen, mooie omgeving en ook genoeg activiteiten.
3 years ago

Fam van Dorp
Dutch
De eerdere reviews kloppen nog steeds. Fijne, overzichtelijke camping, vriendelijke eigenaren en gezellig terras met lekker eten. De kaart is niet standaard. Leuke activiteiten voor kids tot 12 jaar, wandeltochten vanaf de camping. Veel mooie wandelingen mogelijk in de camping. Heerlijk meer voor de warmere dagen. Sanitair is schoon. Wel wat meer gasten die voor een paar dagen blijven, maar dat hebben we niet als storend ervaren. Kortom wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
3 years ago

paw_vandenbosch
Dutch
Heerlijk rustige camping met ruime plekken en vriendelijke beheerders. In de mooie omgeving is het heerlijk wandelen en er kunnen ook wandelingen op hoogte worden gemaakt. De omgeving is volstrekt niet toeristisch en daarmee is veel gezegd over de rust en omgeving. Op de camping zijn prima voorzieningen voor toilet, douches, afwas etc. Voor wasmachine en verzorging van kleintjes waren ook voorzieningen aanwezig. Voor de kleintjes zijn er wel wat speelvoorzieningen en wat aaibare dieren. Voor grotere kinderen zijn er geen specifieke voorzieningen. Al met een plaats voor mensen die rust en ruimte zoeken en kinderen die zichzelf prima kunnen vermaken in het zwemwater van de Badesee direct aan de camping
3 years ago

Hof
Dutch
Wij hebben hier 13 nachten gestaan,mooie ruime plaatsen aan het water.Er word van alles georganiseerd en in het meer kun je zwemmen en vissen.Vriendelijke mensen en op het terras kun je goed eten.In de omgeving kun je perfecte wandelingen maken en is erg veel te zien.Komen zeker een keer terug.
3 years ago

joost
Dutch
Net terug van Camping am Badesee, Geweldige kleine camping met goede voorzieningen. Bijzonder goed ontvangen. Vriendelijke eigenaren. Wordt elke dag wel wat georganiseerd, zoals wandelingen in de omgeving. Vrijdag Grillavond absoluut aanrader. Veel mooie wandelingen te maken in de omgeving. Het zwemmeer is heerlijk op temperatuur.
3 years ago

Van wijk
Dutch
Vriendelijke mensen. Het eten was zeer goed en het sanitair was heel schoon Het zwemmer is ook fantastisch
3 years ago

Familie R.J. Wijbrands
Dutch
Deze camping gelegen aan een meertje, waar gezwommen en gevist kan worden is niet groot maar de plaatsen zijn ruim. De eigenaars zijn erg vriendelijk en je kunt er ook met Nederlands terecht. Het sanitair verdient echt een 10, zeer hygiënisch en modern. Het water uit de kraan voor de afwas is heet en dat is op heel wat andere campings wel anders. Dit geldt ook voor het water van de douches. Er zijn op verschillende dagen in de week mogelijkheden om te eten op het terras. Broodjes enz. kunnen worden besteld. De omgeving is prachtig, de camping ligt aan de voet van de hoogste berg in de omgeving namelijk de "Zirbitzkogel" met een hoogte van 2396 meter. Er zijn volop mogelijkheden om de wandelsport te beoefenen, tochten kunnen vanaf de camping worden gemaakt. Ook voor autotochten ligt deze camping lekker centraal, er zijn namelijk volop dorpjes en steden in de buurt die het bezoeken meer dan waard zijn. Op deze camping komen we zeker nog eens terug.
3 years ago