€27.4
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 April till 31 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
4.5 / 5 (230 votes )

50plus Campingpark Fisching

Fisching 9
8741, Weisskirchen
Austria

50plus Campingpark Fisching is a campsite with 30 pitches in Weisskirchen, Austria, located in the Styria region. 50plus Campingpark Fisching has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On 50plus Campingpark Fisching it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a rental cabin, a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a sauna, a golf court and bike rental.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Diving station
Cross country skiing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Pauls
Dutch
zeer mooie en rustige camping - een echte aanrader
1 year ago

J Wilgenburg
Dutch
Wij hebben genoten op deze prachtig aangelegde camping . Wij hadden gekozen voor een grotere plek dan de Acsi plaatsen die wel duurder zijn maar voor ons was dat het zeker waard. Goede fietsmogelijkheden met nummeraanduidingen en ook een bezoek aan de Red Bull Ring is leuk. Je wordt vriendelijk ontvangen door de campingeigenaar . Er is een nieuw stuk bijgekomen bij de camping waardoor er misschien wel zeker als de camping vol staat te weinig douches zijn, het sanitair wordt keurig verzorgd .Wij komen zeker terug !
1 year ago

Lenie Walburg
Dutch
In eerste instantie geen plek op de veldjes ondanks onze schriftelijke aanvraag. Omdat wij geen genoegen namen met een plek op het grind in een rijtje was er ineens wel plek. Later ontdekte we dat er gewoon 7 plekken waren gecreeerd op een veldje van 4. Wij vonden het een volle camping in september met zeer beperkt sanitair. Het was deze prijs niet waard.
2 years ago

Koert
Dutch
Hele fijne en rustige camping met als doelgroep 50+. Zeer gastvrije eigenaren die elk moment van de dag voor je klaar staan. Ruime plekken met stroom-, water- en rioleringsaansluiting. Redelijke schaduwmogelijkheden. Ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Goede en schone sanitaire voorzieningen. Gezien het aantal plaatsen zouden er wat meer douche mogelijkheden kunnen zijn. Wij hebben nooit hoeven te wachten.Tevens een restaurant aanwezig wat handig en makkelijk kan zijn. Men kan hier goed eten. Gebied waar de camping in ligt is nog in ontwikkeling.
3 years ago

B & M
Dutch
Mooie cp met enkele verbeterpunten: - de wifi is slecht op de cp, wel goed in restaurant - koffie, thee erg duur resp. 3,10 en 3,20. Eten prima. - geen wasmiddel voor wasmachine te koop op cp. - ver lopen naar afwasplek en douches, wel toiletten halverwege cp. - veel geluid van militaire vlieg- en helicopterbasis.
3 years ago

Wendy
Dutch
Als niet 50+ (ers) hebben wij het goed naar het zin gehad op deze mooi aangelegde camping. Even geen kinderen en honden, maar vriendelijke en rustige mede kampeerders om ons heen. De omgeving (Zirbenland genaamd) is best veelzijdig, maar voor ons wat fanatiekere sporters (mtb en uitdagendere wandeltochten) toch juist weer wat beperkt. Hiervoor moet je dan wat meer de auto (of trein oid) pakken, wat wij jammer vinden. Maar houd je van een rustige camping met goede plaatsen en knap sanitair, gemoedelijke niet mega toeristische omgeving en van lekker fietsen dan ben je op deze camping op het juiste adres.
3 years ago

Bedty
Dutch
+ ruime, deels verharde plaatsen + prachtig sanitair + service van de campingbaas, brengt ons na een val zonder aarzelen naar het ziekenhuis + mooi fietsgebied - centrum dorpje op 1 km
3 years ago

Jacqueline
Dutch
50+ camping in een prachtig gebied waar je heerlijk kunt fietsen. De camping heeft geweldig sanitair, mooi en super schoon. De staanplaatsen bestaan uit gras en gedeeltelijk steentjes. De grotere plekkken alleen gras. Voor mij waren de steentjes een minpunt.
3 years ago

Ruud
Dutch
De eigenaren kunnen geen kritiek velen. Wanneer gevraagd wordt of het Acsi tarief nog zou moeten gelden volgens de gids dan wordt dit onmiddellijk afgewezen. Dineren in het eigen restaurant is zeker de moeite waard, alleen jammer dat je amper tijd hebt om te genieten want dan is alles al weggehaald en staat de volgende gang weer op tafel. Binnen een uur sta je weer buiten, jammer want eren moet een tractatie zijn en geen racewedstrijd tegen de klok. Plaatsen op camping staan voor 100m2, maar halen de 80m2 nog niet. Veel overhangende takken maken de plaatsen klein. Vuilwater voor campers lozen is nog steeds moeilijk omdat het niet een put maar op een verhoging moet gebeuren. Voor bezoek die even langskomt moet onmiddellijk het volle tarief worden betaald. Overal worden briefjes opgeplakt en aan gehangen. Geeft een onvriendelijke bejegening.
3 years ago

Frans Rauws
Dutch
Omdat we 2018 in het hoogseizoen op vakantie moesten hebben we bewust voor een wat minder toeristische omgeving gekozen. Oostenrijk is voor ons sowieso een prettig vakantieland en dat geldt ook voor de regio Stiermarken. Toen heel Europa gebukt ging onder extreme temperaturen was het hier prima uit te houden. Het is wat vlakker dan Tirol en Karinthie dus de fiets kan ook gebruikt worden. Op deze camping is niets aan te merken, plekken groot genoeg, fietsen te huur (zelfs zeer goede elektrische), sanitair eenvoudig maar schoon en de familie Pfandl is zeer vriendelijk en gastvrij. We hadden wel even pech dat de zwemvijver in verband met het warme weer een paar dagen niet te gebruiken was maar dat was netjes aangegeven. We gaan nooit 2x achter elkaar naar dezelfde plek maar komen zeker nog eens terug.
3 years ago

Claudia Bindinga
Dutch
Super vriendelijk en betrokken campingeigenaren. Nette camping met mooie grote kampeerplaatsen. Super schoon sanitair. Goed restaurant op de camping waar ze heerlijke Steiermarkschnitzels hebben een aanrader! Stond hier met mijn ouders we hebben erg genoten.
3 years ago

tom
Dutch
prachtige camping ,leuk ontvangst,heerlijk eten . de douche gelegenheid viel wat tegen,met douchegordijn . Het was er super schoon,
3 years ago