Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
4.5 / 5 (7 votes )

Boerderijcamping La Chazalet

La Chazalet
07160, St. Julien Labrousse (Ardeche)
France

Boerderijcamping La Chazalet is a campsite with 30 pitches in St. Julien Labrousse (Ardeche), France, located in the Rhône-Alpes region. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

evelien
Dutch
fijne rustige camping zonder 'poespas' in de natuur. ruime plekken. geen bereik van zowel telefoon als internet, dus heerlijk rustig. sanitair is basic, maar schoon. campinghoudster Annie een schat en altijd bereid tips te geven. groentes uit haar moestuin te koop en heerlijk zelfgemaakt frambozenijs. dorpje op 20 minuten lopen. we hebben genoten op deze camping.
3 years ago

evelien
Dutch
Een ruime, rustige, camping gerund door Anni, de boerin. Ze rijdt regelmatig in haar Renault 4tje met honden Gitanes en Dianne over de camping om sanitair schoon te houden, ze verkoopt groentes uit haar tuin en is altijd in voor een praatje. We hebben er heerlijk gestaan onder de pinusbomen. Veel ruimte, geen bereik van tel. en wifi. Prachtige omgeving, waar van alles te zien / doen is. Kortom, wij komen er graag een keer terug. Dorpje op loopafstand met een cafeetje voor koffie/ drankje/ hapje en een kleine epicerie. Aanrader voor wie van rust en ruimte en gemoedelijkheid houdt!
3 years ago

Casper Sikken
Dutch
La Chazalet is een camping waar je 'de rest van de wereld' makkelijk vergeet. Als je niet zoveel nodig hebt is er veel te vinden: ruimte, prachtige natuur, eten van het land, mysterieuze bosgeluiden in de nacht, een kabbelend beekje, een vuurtje, en een vriendelijke hard werkende gastvrouw. Ideaal ook voor kleine kinderen om lekker in de natuur te rommelen. Er is geen wifi, nauwelijks data bereik en voor de boodschappen moet je 20 minuten rijden.
3 years ago

Barry
Dutch
Als niet zo ervaren kampeerders deze keer een caravan(nummer 1) gehuurd. Aangezien we 3 jonge kinderen hebben, een kleine tent meegenomen zodat iedereen een plekje had. Bij aankomst even slikken want het was een erg oud model caravan maar na een nachtje slapen en van de schrik bekomen blijkt dit toch een geweldige camping te zijn. Je hebt er zo goed als niks en dat maakt het zo mooi. Geen internet, geen telefoon, geen animatie, geen restaurant bar etc. Gewoon natuur, kinderen die een beek afstruinen, zichzelf vermaken zonder tablet (niet gedacht dat onze kinderen dat nog zouden kunnen). Hoogtepunt is de zoon van de boerin die een uurtje met de tractor langskomt. Lieve boerin die alles goed schoonhoud en waar je terecht kunt voor verse groente. In de omgeving div. zwemmeertjes en in Lamastre zwemmen in de rivier(bij camping tourretour). En laten we het helemaal niet over de prijs hebben...... Wij hebben het fantastisch gehad.
3 years ago

Leo
Dutch
Mooie rustige camping, schoon sanitair een beetje eenvoudig. Dit jaar weer terug om heerlijk te genieten en onze zoon heeft het ook erg naar zijn zin met alle bomen en het mooie beekje waar hij lekker in kan spelen.
3 years ago

Harold Kappers
Dutch
Leuke camping om tot rust te komen. Geen herrie van een cafe/disco of druk zwembad. Wel het geluid van lachende kinderen, een boer op een traktor, een paard of een houtvuurtje. 's Avonds wel koud. Enorme plekken. Vooral NL-ers en belgen. Sanitair zeer primitief, maar wel heeel schoon. Beekje loopt door de camping. Overdag er wel op uit trekken.
3 years ago