Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
4.5 / 5 (7 voti)

Boerderijcamping La Chazalet

La Chazalet
07160, St. Julien Labrousse (Ardeche)
Francia

Boerderijcamping La Chazalet è un campeggio con 30 tende a St. Julien Labrousse (Ardeche), Francia. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

evelien
Olandese
fijne rustige camping zonder 'poespas' in de natuur. ruime plekken. geen bereik van zowel telefoon als internet, dus heerlijk rustig. sanitair is basic, maar schoon. campinghoudster Annie een schat en altijd bereid tips te geven. groentes uit haar moestuin te koop en heerlijk zelfgemaakt frambozenijs. dorpje op 20 minuten lopen. we hebben genoten op deze camping.
1 anno ago

evelien
Olandese
Een ruime, rustige, camping gerund door Anni, de boerin. Ze rijdt regelmatig in haar Renault 4tje met honden Gitanes en Dianne over de camping om sanitair schoon te houden, ze verkoopt groentes uit haar tuin en is altijd in voor een praatje. We hebben er heerlijk gestaan onder de pinusbomen. Veel ruimte, geen bereik van tel. en wifi. Prachtige omgeving, waar van alles te zien / doen is. Kortom, wij komen er graag een keer terug. Dorpje op loopafstand met een cafeetje voor koffie/ drankje/ hapje en een kleine epicerie. Aanrader voor wie van rust en ruimte en gemoedelijkheid houdt!
1 anno ago

Casper Sikken
Olandese
La Chazalet is een camping waar je 'de rest van de wereld' makkelijk vergeet. Als je niet zoveel nodig hebt is er veel te vinden: ruimte, prachtige natuur, eten van het land, mysterieuze bosgeluiden in de nacht, een kabbelend beekje, een vuurtje, en een vriendelijke hard werkende gastvrouw. Ideaal ook voor kleine kinderen om lekker in de natuur te rommelen. Er is geen wifi, nauwelijks data bereik en voor de boodschappen moet je 20 minuten rijden.
1 anno ago

Barry
Olandese
Als niet zo ervaren kampeerders deze keer een caravan(nummer 1) gehuurd. Aangezien we 3 jonge kinderen hebben, een kleine tent meegenomen zodat iedereen een plekje had. Bij aankomst even slikken want het was een erg oud model caravan maar na een nachtje slapen en van de schrik bekomen blijkt dit toch een geweldige camping te zijn. Je hebt er zo goed als niks en dat maakt het zo mooi. Geen internet, geen telefoon, geen animatie, geen restaurant bar etc. Gewoon natuur, kinderen die een beek afstruinen, zichzelf vermaken zonder tablet (niet gedacht dat onze kinderen dat nog zouden kunnen). Hoogtepunt is de zoon van de boerin die een uurtje met de tractor langskomt. Lieve boerin die alles goed schoonhoud en waar je terecht kunt voor verse groente. In de omgeving div. zwemmeertjes en in Lamastre zwemmen in de rivier(bij camping tourretour). En laten we het helemaal niet over de prijs hebben...... Wij hebben het fantastisch gehad.
1 anno ago

Leo
Olandese
Mooie rustige camping, schoon sanitair een beetje eenvoudig. Dit jaar weer terug om heerlijk te genieten en onze zoon heeft het ook erg naar zijn zin met alle bomen en het mooie beekje waar hij lekker in kan spelen.
1 anno ago

Harold Kappers
Olandese
Leuke camping om tot rust te komen. Geen herrie van een cafe/disco of druk zwembad. Wel het geluid van lachende kinderen, een boer op een traktor, een paard of een houtvuurtje. 's Avonds wel koud. Enorme plekken. Vooral NL-ers en belgen. Sanitair zeer primitief, maar wel heeel schoon. Beekje loopt door de camping. Overdag er wel op uit trekken.
1 anno ago

muijtjens
Olandese
De camping heeft mooie grote kampeerplaatsen. Vanuit de camping zijn mooie wandelingen te maken en in de omgeving is van alles te doen. De eigenaar is zeer vriendelijk ennhulpvaardig. Maar de camping is vrij primitief, vooral het sanitair.
1 anno ago