Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3 / 5 (11 votes )

Base de Loisirs du Lac de Cormoranche

365 Chemin du Lac
01290, Cormoranche-sur-Saône (Savoie)
France

Base de Loisirs du Lac de Cormoranche is a campsite in Cormoranche-sur-Saône (Savoie), France. Base de Loisirs du Lac de Cormoranche has wifi and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Munting
Dutch
Een sfeerloze camping. Overdag dendert er elke 10 minuten een sneltrein voorbij. Vonden wij erg storend! Crew rijdt met golfkarretjes erg hard over de camping, daardoor zeker niet kind vriendelijk. Sanitair niet bijzonder, wel prima. Restaurant moet je van te voren reserveren , dus niks spontaans aan. Eten zag er overigens wel goed uit! Receptiepersoneel was vriendelijk. Campingplaats lag vol met uitgedrukte sigaretten!
1 day ago

Jacqueline
Dutch
Het huisje wat wij huurde was oud en vies. Bed was ook kwa lengte klein. Doordat het bed niet open was lag mijn vriend scheef op het 140m bed omdat hij zijn benen niet kwijt kon ( hij is 1,83) Op zaterdag kwamen een stuk of 20 jongeren feesten met muziek van 22/08 in de ochtend tot ze naar huis gingen. Heb de jongeren aangesproken, helaas. Nacht bewaking? Nergens te bekennen. Het meer is leuk en mijn vriend kon vissen.De plekken hebben veel privacy en had een eigen badje voor mijn dochter meegenomen. Dit was een groot voordeel. Savonds veel muggen dus wij zaten voornamelijk binnen ( hier kan de camping natuurlijk niks aan doen) Toen wij er waren was alles in renovatie. Dit was te lezen op de Franse site maar niet de Nederlands vertaalde. De foodtruck was er maar 1x in de week dus helaas moesten we bijna elke dag op pad met onze 4,5 maand oude dochter om eten te score voor onszelf.
11 months ago

Karel
Dutch
Voor weinig geld heb je een overnachtingsmogelijkheden, maar… Oud, smerig en te klein sanitair. Muggen te over in de avond en slecht onderhouden terrein. Vroeger ongetwijfeld een groots verleden opgebouwd maar alles staat armoe troef uit, net zoals de weg er naartoe vanaf de A6. Wel een heel leuk strandje met toezicht, matig eten van een foodtruckje voor veel te veel geld. Ontvangst was prima. Tgv die elke tien minuten langsraast hoor je op een gegeven moment niet meer omdat t went. Ik snap niet waarom deze camping wordt aangeraden door de anwb als doorreiscamping. Ze hebben alle mogelijkheden om dit waar te kunnen maken, maar doen dit niet. Voor een nacht eigenlijk niet eens prima… 😞
1 year ago

Angelique
Dutch
Wij hebben hier overnacht onderweg naar zuiden. Chalet was zeer simpel, moet er niet aan denken hier langer dan 1 nacht te blijven. Prijs hoog voor wat je krijgt Rook ook heel muf, ligbed op terras was stuk. Bedden matig. Gordijnen vielen eraf met opendoen. Foodtruck zou open zijn maar stond er niet, moesten dus nog op zoek naar supermarkt voor eten. ( heb je weinig zin in naar dag rijden). Strand was door hoge waterstand dag later volledig verdwenen.
1 year ago

C vd Berg
Dutch
Prachtig strandje. Voor jonge kinderen super. Een waterfunpark aan het water met luchtkussens en glijbanen e.d. is betaald. 3 mooie speelhuizen/klimrekken op het strandje. Op de camping is animatie voor kinderen vanaf 6 jaar, maar is Franstalig. De receptie is open tot 19 uur, daarna is er bewaking Mensen zijn vriendelijk. Brood bestellen kan voor die tijd voor de volgende dag. Sanitair is keurig. Op de camping hebben we erg veel muggen omdat de camping dicht bij het water is. Zowel na schemering als overdag. Sommige plekken hebben echt enorm veel muggen. Wij zijn wat verder van het water af gaan staan, maar ook daar muggen. Bij het strandje is een eettentje, maar openingstijden e.d. geen idee. Op camping een groot grasveld om spel op te doen, jeux des boules, volleybal of tafeltennis.Afwisseling van vaste huisjes en tenten/caravan. Wij hadden gereserveerd, maar er is volop plek. Je kunt zelf een plek uitkiezen als je aankomt.
1 year ago

Yara
Dutch
In de basis een mooie camping met voldoende schaduw en speelgelegenheden voor de kinderen. Echter door de wateroverlast was er nauwelijks strand over en kon je in het meer maar in een heel klein deel tot je knieën in het water.. ook misten we echt een terrasje of restaurant! Stond wel een foodtruck maar niemand wist hoe laat hij open ging. Al met al prima voor een overnachting maar niet voor veel langer.
1 year ago

Van Asselt
Dutch
Wij vonden de plekken helemaal niet zo ruim. En ook komt er elke 3 minuten een tgv langs. Gelukkig niet in de nacht. Het is een recreatiegebied, dus veel dagjesmensen. Toen wij er waren was er ook een schoolkamp op de camping. Het meer is wel heel leuk. Kortom prima om een nachtje te staan, maar ik zou er niet mijn vakantie willen doorbrengen.
2 years ago

Irene
Dutch
Wat een nacht doorreizen zou zijn werden het er 2 omdat het zo leuk was. Gewoon simpel..geen gedoe..stil en gemoedelijk. Savonds lekker hapje eten bij het restaurantje. Lekker dagje zwemmen na een lange autoreis. Het meer is aardig op temperatuur en altijd plek. Je kunt er vissen. Sochtends is er brood. Sanitair prima en aardige eigenaar. Volgend jaar weer een goede tussenstop met de caravan. Gereisd op een dinsdag.
2 years ago

Diego
Dutch
Makkelijke camping voor een overnachting, maar zeker niet langer. Ligt goed tov de rijksweg. Grote Carrefour, Mc Donalds e.d. in de buurt. Het is de 3e keer dat we hier een overnachting gedaan hebben, maar waarschijnlijk ook de laatste keer. Het sanitair is eenvoudig. Kosten voor auto, caravan, 2 volwassen, 2 kinderen en elektra was 29 euro voor 1 nacht. Luide muziek van de disco tot ongeveer 0.00 uur. Dit was de 2e keer met herrie in de avond. We dachten dat dit een incident was de vorige keer, maar dat was dus helaas niet zo. Betaalde wifi (slechts 10 min gratis). Als je laat komt (na 19.00 uur) moet je je melden bij de bewaker en daar afrekenen. Hij heeft geen toegang tot de receptie en kan dus bijv ook geen wifi regelen.
2 years ago

Linda de koning
Dutch
We hebben op de camping gestaan met een tent en mijn man heeft genachtvist hij had 4 graskarpers rond de 15 kilo en een meerval van 190 cm gevangen. De vergunning kun je vlakbij halen ik had bij de receptie het adres in google maps laten zetten superhandig. Het is een leuke camping fijn voor de kinderen niet te groot maar toch een leuke speeltuin en een zwemgedeelte waar overigs ook daggasten komen. Verder is het wc gebouw wat verouderd maar wel schoon.
2 years ago

Ben
Dutch
Leuke omgeving aan het meer, de hygiëne van de camping is bar slecht, koude douches, verouderd sanitair en slecht poetswerk.
2 years ago