Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (11 votes )

Au Valbonheur

129
38740, Valbonnais
France

Au Valbonheur is a campsite in Valbonnais, France, located in the Rhône-Alpes region. Au Valbonheur has wifi, a camping shop and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite. To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Hans K.
Dutch
Prachtig gelegen grote camping tussen de bergen aan de westrand van de Ecrins. Mooi recreatiemeer, rustig gelegen, echter, enkel wifi bij de receptie en via 3 of 4g ook zeer matige internetverbinding, een dingetje om rekening mee te houden als wilt surfen op internet. Voor ons een reden om niet meer te komen. Ik zou best voor een goede wifi extra willen betalen.
1 year ago

Annette
Dutch
Het meer, de rivier en het beekje vinden wij geweldig ook de omgeving is supermooi. De camping heeft prima voorzieningen
3 years ago

Lisanne
Dutch
Heerlijk ruime plekken. Een prachtige omgeving waar je lekker tot rust kan komen, maar ook als je jonge kinderen hebt lekker je gang kan gaan. Vriendlijk personeel en een heerlijk meer om in te zwemmen. Ook de snel stomende rivier achter de camping is heerlijk! Ook kan je veel doen in de omgeving. Via Feratta baan. de Alp d'Huzes op, bootjes huren, berg beklimmen, kabel baantjes, ijsgrotten, watervallen, enz. Om kort te beschrijven, helemaal top!!
3 years ago

Kirsten
Dutch
Het verblijf is in het bos waardoor het in de ochtend lekker koel is. Met de stromende rivier langs de camping kom je helemaal tot rust. De camping ligt aan een meer met prachtig helder water. Bij het café aan het meer kun je goed eten. Ik raad pizza Plan d'eau aan! Ik heb mooie herinneringen aan deze camping. Als klein kind ben ik hier jaren geweest. Het was toen heel basic. Maar nu is het van alle gemakken voorzien, zonder dat het een commerciële camping wordt. Je kunt genieten van de rust en echt even opladen.
3 years ago

Beltmannetjes
Dutch
Prachtige omgeving, leuke camping
3 years ago

De Vries
Dutch
Camping heeft een fijn meer en leuke riviertjes over het terrein. Erg jammer dat er voor de activiteiten als tafelvoetbal etc. extra betaald moet worden. Animatie alleen in het Frans en gebrekkig Engels, voor mijn kinderen onder de acht dus niet interessant . Sanitair is echt vreselijk vies en het is maar afwachten of je warm water hebt. Daarnaast is het gebouw waar de kinderdouches zitten ontzettend tochtig en stonden mijn kinderen met blauwe lippen van de kou. Ik had bij de reservering (waarbij een aanbetaling word gevraagd) drie voorkeur plaatsen gegeven, dit in verband met de veiligheid van onze jongste (veel water). Bij aankomst waren deze alledrie bezet. Geen oplossing voor gevonden..alles moet je gelijk bij aankomst betalen. Tip, sta erop dat je eerst je plek mag zien voor je betaald! Hadden wij dus niet gedaan helaas. Erg veel herrie op de camping, ook ‘s nachts. Veel auto’s en golfkarretjes (van personeel) die erg hard rijden!
3 years ago

Van Oene
Dutch
Rustige camping aan een heerlijk zwemmeer (geschikt voor groot en klein) in een prachtige bergachtige omgeving. Er stroomt een leuk beekje over de camping waarin de kinderen fantastisch kunnen spelen. Mogelijkheid om vuur te maken bij de tent. Direct naast de camping veel mooie wandelingen (o.a. Berggeiten en Marmotten gezien). Ook binnen een uur rijden volop leuke dingen te doen. Elke ochtend brood te koop op de camping. In het dorp een kleine winkel voor de basis benodigdheden en in La Mure een grote Super U. Vanaf 2017 kleinschalige animatie aanwezig. Met name voor jonge kinderen erg leuk. Personeel bij de receptie spreekt goed de talen (Engels en een persoon Nederlands). Personeel is erg behulpzaam. Sanitair is deels vernieuwd en deels verouderd.
3 years ago

Lisette
Dutch
Mooie camping met ruime zonplaatsen en iets minder ruime Schaduwplaatsen ( die je specifiek moet reserveren!) Meer is heerlijk, rust op de camping ook in hoogseizoen. Er mogen vuurtjes gestookt worden, hoeft van ons niet ivm stank. Warme douches en best schone wc's. Omgeving is prachtig en met name als je van wandelen houdt kun je hier goed uit de voeten! Als je op achterste velden staat moetje ver lopen voor een wc.
3 years ago

An
Dutch
Mooie camping, mooie ligging, leuke riviertjes en meertje om te zwemmen. Aantal heel mooie plaatsen. Verwacht zeker geen 200 m. Ik had de vorige recensies gelezen en daarom gemaild met de camping en een plaats afgesproken. Bij aankomst hebben we toch nog moeten onderhandelen over onze staanplaats. Ze vragen ook te betalen voordat je je plaats gezien hebt, dat vond ik achteraf gezien niet kunnen. Camping is mooi en ik kan me voorstellen dat ze met momenten echt prachtig is. Toen we een paar dagen daar waren begon ze echter vol te lopen en werd het te druk in verhouding met het sanitair dat ze voorzien. Het maakt ons niet uit of het oude wc 's zijn of zonder bril, of... maar er moeten er wel voldoende zijn en ze moeten werken ( een aantal waren vaak verstopt). Ik was ook wel wat geschokt over hoe mensen zelf hun afwasbak en douche / WC achter lieten na gebruik. Alles werd een paar keer per dag gepoetst maar zelfs dat was niet voldoende. We stonden achteraan aan het veld en de rivier en gingen met de fiets naar de toiletten en douches verder op. De camping werd pas rustig rond 23 uur, soms zelfs pas om 23.30 uur. Dit kwam mede doordat ze grote groepen toelaten aan het veld. Het heeft zo zijn charmes dat ze een plek uitzoeken afhankelijk van je tent en de mate dat je wil onderhandelen hierover, maar het heeft ook nadelen. Omdat er geen vaste plaatsen zijn begon iedereen ook vlak langs de tenten door te lopen naar het sanitair bijvoorbeeld. Mooie camping en mooie ligging maar ik vind dat ze mogen investeren in een nieuwe en grote sanitaire blok voor achteraan de camping en dat ze duidelijk en eerlijk moeten zijn over hun plaatsen en de afspraken die ze daarover maken bij het boeken.
3 years ago

Arjen
Dutch
Schrijf dit vanaf de camping. Wat een zalige plek! Wij staan vooraan bij het strandje, top. Plaatsen met en zonder schaduw. In het bos met een stroompje tussen de CPplaatsen door is werkelijk fantastisch. Als je kids tot 10 jaar hebt ben je ze hier de hele dag kwijt. Of aan het strandje waar je na 20 meter van de kant pas tot je middel in het water staat. Paradijsje in de Alpen? Jazeker en daar doet het verouderde sanitair niets aan af. Wij genieten met een zeer grote G
3 years ago

evelyna
Dutch
we verbleven in een stacarvan, met terras zonder luifel. Met mooi uitzicht op het bloemenveld. Alle stacarvans hebben ze zo geplaatst dat je veel ruimte hebt en ook wel privacy. De kampeer plekken zijn groot en mooi aangelegd. o.a langs de beekjes. (helaas geen nederlanse animatie). Maar de beekjes en de rivier maakte veel goed. En wat een mooie wandelingen kan je in de buurt maken. En de dames bij de receptie waren zeer vriendelijk. Zo deed het personeel van het restuarant ook zeer zijn best. En het festial op 28 juli was leuk met prachtig vuurwerk.
3 years ago