Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
5 / 5 (4 votes )

A L'Eau Vive

2799 route de Colmar
88400, Xonrupt-Longemer (Vosges)
France

A L'Eau Vive is a campsite with 100 pitches in Xonrupt-Longemer (Vosges), France, located in the Lorraine region. A L'Eau Vive has a camping shop, a snackbar and lockers. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
Camping shop
Snackbar
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Jos
Dutch
We hebben hier 14 dagen gestaan en zeer genoten van deze fantastische omgeving. De camping eigenaren verdienen een 10 want zijn zeer behulpzaam en verzorgen alles erg goed. Fijne en zeer ruime douches( 6 stuks) waar ruimte is voor je kleding en ook een plank on je spullen te plaatsen. Geen gedoe met munten, gewoon op een knop drukken. Washokjes zijn er gesloten en open. Voldoende toiletten (4stuks) en 2 urinoirs. Ook is er binnen een grote ruimte om af te wassen. Met stroom kun je tot 10 amp gaan en is ruim voldoende. Bij de receptie kun je ook brood bestellen waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Ook is het mogelijk om er te eten of te bestellen voor afhaal.
3 years ago

ghis
French
nous sommes venu en hiver en caravane,l’accueil est tres bien par des gens très sympathiques.les sanitaires sont très propres.bien chauffé,et même la musique qui met de bon humeur des le matin.rien de négatif a dire
3 years ago

Alfred
Dutch
Goedkope, rustige, eenvoudige camping. Op loopafstand van het meer. Weinig Nederlanders. Heel vriendelijke eigenaren. Schoon sanitair. Prachtige omgeving om te fietsen of te wandelen. Wij (ouder echtpaar) komen hier nu voor de tweede keer en het is vast niet de laatste keer.
3 years ago

Ellen
Dutch
Leuke rustige camping.Sanitair mooi schoon ! Eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam. Na onweersbui s'nachts komen ze de camping inspecteren en vragen aan de gasten of het goed gaat!!! Ligging is zeer goed vlakbij het meer en wandelen kan vanaf de camping .Goede uitval basis voor leuke tochten. Voor de boodschappen naar Gerardmer binnen 10 minuten met de auto.
3 years ago