Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (8 stimmen)

Domaine de La Fôret de Janas

forêt de Janas
83500, La-Seyne-sur-Mer
Frankreich

Domaine de La Fôret de Janas ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in La-Seyne-sur-Mer, Frankreich. Domaine de La Fôret de Janas hat wifi, ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Daantje
Niederländisch
Deze camping is inmiddels een Huttopia geworden. Camping opgekocht en er een Huttopia op gezet. Hoe meer plekken hoe beter, zullen ze gedacht hebben. Het is lachwekkend hoe klein de plekken zijn. We zijn eerder weggegaan. Nooit meer. En dat zwembadje: precies hetzelfde als de de vorige camping en veel te klein waardoor het veel te druk iedere keer was. Het was voor ons echt een affluiting.
4 Monate vor

Rianne
Niederländisch
Inmiddels is de camping volledig vernieuwd. Nieuwe huisjes, houten huisjes, glamping tenten & staanplaatsen. FANTASTISCHE camping. Wij hadden een houten huisje, Vista. Gloed nieuw , super schoon, praktisch en fijn. Een mooie overzichtelijke plek, met de veranda uitzicht over de camping. Fijne stoeltjes en zitje voor het eten. Door de mengelmoes aan accomodaties , ook een mengelmoes aan mensen. Heel leuk. Zwembad zou vervangen worden, net als de receptie en bar. Maar de huidige situatie was echt al prima. De omgeving vonden wij super, om de dag gingen wij de hort op. Auto heb je dan ook nodig. Voor de mooie verschillende stranden ook, niet makkelijk te lopen. Maar veel mooie stranden dichtbij in omgeving. Supermarkt in dorpjes dichtbij. Wij gaan zeker nog eens terug, Huttopia concept is top!
1 Jahr vor

Edith Reyskens
Niederländisch
We zijn in 2009 een weekje in dit park geweest. Onze eerste ervaring met een bungalowpark en dit is ons goed meegevallen. Het is er heerlijk rustig, veel Fransen maar dat vonden we niet erg, we houden erg van onze privacy. Leuke wandeltochten te maken vanuit het domein, strand is te voet inderdaad wel ver. Ideale vertrekplaats om verschillende excursies te maken, vooral de callanques van Cassis zijn een echte aanrader maar ook het meer mondaine stuk (Azurenkust) is vlakbij. We gaan dit jaar terug en kijken er al naar uit!
1 Jahr vor

Marleen
Niederländisch
Wij zaten in een redelijk nette 6 persoons stacaravan voor 2 weken. Gelukkig keken we niet bij de buren op het bord. Er zaten heggen tussen, dus redelijke privacy. Ook hing er een schaduwdoek over het terras. De animatie is Frans, maar het personeel was heel vriendelijk en enthousiast. Er stonden in de periode dat wij er waren, maar 3 andere Nederlandse gezinnen. Verder allemaal Fransen, een paar Belgen en Denen. Het zwembad was ok, maar er is geen toezicht. Ik heb me wel geergerd aan de grotere kinderen die heel wild aan het spelen waren in het peuter gedeelte. Wij gingen meestal rond 13:00 uur zwemmen, omdat de Fransen dan aan het lunchen waren en het wat rustiger was. Het strand is niet op loopafstand, maar dat vonden wij geen probleem. Je hebt zat leuke strandjes in de buurt, ongeveer een kwartier rijden. Wij gingen altijd naar Six Fours Les Plages. Meestal weer rond lunchtijd, zodat er altijd parkeerplek was. Het parkeren daar was gratis, voor de periode van 3 of 5 uur. Wij hebben het die 2 weken prima naar ons zin gehad.
1 Jahr vor

Fam. Biesheuvel
Niederländisch
We hadden een mobile home voor een week gehuurd, maar zijn na 2 dagen weggegaan. De caravan ziet er netjes uit, maar je hebt totaal geen privacy. Er is een klein terrasje van een paar aan elkaar gemaakte houten vlonders. Erfafscheidingen zijn er bijna niet en je auto kun je net tussen twee caravans parkeren. In sommige gavallen moet je deze voor de caravan parkeren, maar dan heb je kans dat je even opzij moet om een andere auto te laten passeren. Het zwembad is smerig en er stond een klein laagje water in. Bijna alle familie's zijn Franstalig. De speeltuin is voor kleine kinderen ongeschikt. Ook het strand is niet bereikbaar
1 Jahr vor

Fam. Koopmans
Niederländisch
Ondanks onze beperkte kennis van de Franse taal, hebben wij bewust gekozen voor een 'echte Franse' camping. We hebben twee leuke weken gehad met, niet onbelangrijk, erg goed weer. Strand is te ver om te voet naar toe te gaan maar met de auto zijn voldoende stranden in de buurt. Vooral de stranden richting Bandal zijn een aanrader. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in marineschepen kunnen hun hart in Toulon ophalen. Naast de camping kunnen kinderen en volwassenen tegen betaling zich uitleven bij Janas Adventure (touwenbaan).
1 Jahr vor

h van der laag
Niederländisch
Kan mij geheel vinden in beoordeling van familie Hoekstra!!! Weinig nederlanders op (stacaravan-)camping maar desondanks hadden kinderen (gelukkig) toch contact. Personeel deed enorm hun best. Franse animatie zat goed in elkaar. Stacaravan en het terrein waren schoon en netjes.
1 Jahr vor

Hoekstra
Niederländisch
wat een leuke plek is dit. Helemaal Frans, meestal franse gasten. Hele leuke animatie. 128 mobil homes, vrij nieuw, goede inrichting. Een grote familie. Kinderen snel contact door alle leuke dingen die worden georganiseerd. Om 24.00 uur is het stil. Heerlijk, ook voor pubers, omdat iedereen met elkaar omgaat. Wij hebben genoten en het is ons zeer meegevallen. Strand bereiken ter voet is niet aan te raden. Met de auto ben je overal binnen 15 minuten.
1 Jahr vor