Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (11 voti)

Domaine de La Fôret de Janas

forêt de Janas
83500, La-Seyne-sur-Mer
Francia

Domaine de La Fôret de Janas è un campeggio con 100 tende a La-Seyne-sur-Mer, Francia, situato nella regione della Provenza-Alpi-Costa Azzurra. Domaine de La Fôret de Janas ha wifi, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Sistemazione
Tende

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Daantje
Olandese
Deze camping is inmiddels een Huttopia geworden. Camping opgekocht en er een Huttopia op gezet. Hoe meer plekken hoe beter, zullen ze gedacht hebben. Het is lachwekkend hoe klein de plekken zijn. We zijn eerder weggegaan. Nooit meer. En dat zwembadje: precies hetzelfde als de de vorige camping en veel te klein waardoor het veel te druk iedere keer was. Het was voor ons echt een affluiting.
5 mesi ago

Rianne
Olandese
Inmiddels is de camping volledig vernieuwd. Nieuwe huisjes, houten huisjes, glamping tenten & staanplaatsen. FANTASTISCHE camping. Wij hadden een houten huisje, Vista. Gloed nieuw , super schoon, praktisch en fijn. Een mooie overzichtelijke plek, met de veranda uitzicht over de camping. Fijne stoeltjes en zitje voor het eten. Door de mengelmoes aan accomodaties , ook een mengelmoes aan mensen. Heel leuk. Zwembad zou vervangen worden, net als de receptie en bar. Maar de huidige situatie was echt al prima. De omgeving vonden wij super, om de dag gingen wij de hort op. Auto heb je dan ook nodig. Voor de mooie verschillende stranden ook, niet makkelijk te lopen. Maar veel mooie stranden dichtbij in omgeving. Supermarkt in dorpjes dichtbij. Wij gaan zeker nog eens terug, Huttopia concept is top!
1 anno ago

LAURENT
Francese
camping agréable, avec des animations bien gérées. le personnel est sympa mon seul bémol à mes 15 jours de vacances est de ne pas avoir pu brancher ma plancha, car les barbecue électriques sont interdit. juste pour info il y a quand même moins de risque que ma plancha prenne feu que tous ces jeunes qui fumaient dehors tous les soirs
1 anno ago

brigitte
Francese
Super camping, très propre, les animateurs sont très sympas Au contraire des autres avis, j’ai trouvé le camping était très calme, les animations sont variées, il y en a pour tous les âges et tous les gouts, (danse, massages, spectacle le soir, randonnées,)...les mobilhomes de sudvacances sont très bien équipés, très propre et ombragé dommage il ne manquait qu’une terrasse pour manger dehors. Nous y retournerons certainement cet été
1 anno ago

JANDIN
Francese
Camping trés acceuillant, personnel agréable, vraiment sympa en famille
1 anno ago

Edith Reyskens
Olandese
We zijn in 2009 een weekje in dit park geweest. Onze eerste ervaring met een bungalowpark en dit is ons goed meegevallen. Het is er heerlijk rustig, veel Fransen maar dat vonden we niet erg, we houden erg van onze privacy. Leuke wandeltochten te maken vanuit het domein, strand is te voet inderdaad wel ver. Ideale vertrekplaats om verschillende excursies te maken, vooral de callanques van Cassis zijn een echte aanrader maar ook het meer mondaine stuk (Azurenkust) is vlakbij. We gaan dit jaar terug en kijken er al naar uit!
1 anno ago

Marleen
Olandese
Wij zaten in een redelijk nette 6 persoons stacaravan voor 2 weken. Gelukkig keken we niet bij de buren op het bord. Er zaten heggen tussen, dus redelijke privacy. Ook hing er een schaduwdoek over het terras. De animatie is Frans, maar het personeel was heel vriendelijk en enthousiast. Er stonden in de periode dat wij er waren, maar 3 andere Nederlandse gezinnen. Verder allemaal Fransen, een paar Belgen en Denen. Het zwembad was ok, maar er is geen toezicht. Ik heb me wel geergerd aan de grotere kinderen die heel wild aan het spelen waren in het peuter gedeelte. Wij gingen meestal rond 13:00 uur zwemmen, omdat de Fransen dan aan het lunchen waren en het wat rustiger was. Het strand is niet op loopafstand, maar dat vonden wij geen probleem. Je hebt zat leuke strandjes in de buurt, ongeveer een kwartier rijden. Wij gingen altijd naar Six Fours Les Plages. Meestal weer rond lunchtijd, zodat er altijd parkeerplek was. Het parkeren daar was gratis, voor de periode van 3 of 5 uur. Wij hebben het die 2 weken prima naar ons zin gehad.
1 anno ago

Fam. Biesheuvel
Olandese
We hadden een mobile home voor een week gehuurd, maar zijn na 2 dagen weggegaan. De caravan ziet er netjes uit, maar je hebt totaal geen privacy. Er is een klein terrasje van een paar aan elkaar gemaakte houten vlonders. Erfafscheidingen zijn er bijna niet en je auto kun je net tussen twee caravans parkeren. In sommige gavallen moet je deze voor de caravan parkeren, maar dan heb je kans dat je even opzij moet om een andere auto te laten passeren. Het zwembad is smerig en er stond een klein laagje water in. Bijna alle familie's zijn Franstalig. De speeltuin is voor kleine kinderen ongeschikt. Ook het strand is niet bereikbaar
1 anno ago

Fam. Koopmans
Olandese
Ondanks onze beperkte kennis van de Franse taal, hebben wij bewust gekozen voor een 'echte Franse' camping. We hebben twee leuke weken gehad met, niet onbelangrijk, erg goed weer. Strand is te ver om te voet naar toe te gaan maar met de auto zijn voldoende stranden in de buurt. Vooral de stranden richting Bandal zijn een aanrader. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in marineschepen kunnen hun hart in Toulon ophalen. Naast de camping kunnen kinderen en volwassenen tegen betaling zich uitleven bij Janas Adventure (touwenbaan).
1 anno ago

h van der laag
Olandese
Kan mij geheel vinden in beoordeling van familie Hoekstra!!! Weinig nederlanders op (stacaravan-)camping maar desondanks hadden kinderen (gelukkig) toch contact. Personeel deed enorm hun best. Franse animatie zat goed in elkaar. Stacaravan en het terrein waren schoon en netjes.
1 anno ago

Hoekstra
Olandese
wat een leuke plek is dit. Helemaal Frans, meestal franse gasten. Hele leuke animatie. 128 mobil homes, vrij nieuw, goede inrichting. Een grote familie. Kinderen snel contact door alle leuke dingen die worden georganiseerd. Om 24.00 uur is het stil. Heerlijk, ook voor pubers, omdat iedereen met elkaar omgaat. Wij hebben genoten en het is ons zeer meegevallen. Strand bereiken ter voet is niet aan te raden. Met de auto ben je overal binnen 15 minuten.
1 anno ago