Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (6 stimmen)

Buffalo Hacienda

Route de Janas
83500, La-Seyne-sur-Mer
Frankreich

Buffalo Hacienda ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in La-Seyne-sur-Mer, Frankreich. Buffalo Hacienda hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Kochgelegenheit
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Marc Vanrafelghem
Niederländisch
Leiding van de camping had totaal geen controle over een groep van een tiental zogenaamde muzikanten die de camping terroriseerden. Tot twee uur 's morgens mochten wij geen geweeklaag aanhoren. Geen interventie van verantwoordelijken van de camping.
1 Jahr vor

Hilde Peters
Niederländisch
Al 2 keer waren we hier,telkens voor een overtocht en erna.In 2015 met de ferry naar Corsica,2017 naar Sardinie.Vermits we met de fiets reizen is telkens onze auto 3 weken op de camping blijven staan,wat bij weinige campings in de buurt mag.We kwamen telkens toe in mei,verbleven er een nacht,in juni na 3 weken kwamen we terug en verbleven er weer een nacht.Eigenaars zijn supervriendelijk,personeel ook,restaurant prima eten en bediening.Alles is goed onderhouden,proper zwembad.Hier komen we nog terug!
1 Jahr vor

familie van dijk
Niederländisch
inderdaad een franse camping met veel mensen uit marseille en omgeving.erg afstandelijk en hautain. jammer , dit terwijl wij aardig Frans spreken en gecharmeerd zijn van de franse cultuur Ondanks 30 jaar frankrijk vakantie camping ervaring was dit een camping waarin je inderdaad op de laatste en slechtste plek geplaats wordt bij een eerste bezoek. Terwijl we in januari al hadden gereserveerd voor een rustige plek. In het veranderen van plaats werd niet meegedacht. Wij zijn in juli/aug 2010 geweest.Heel veel geluidsoverlast van zwembad, keukengeurtjes en terras tot regelmatig 01.30 en 02.00 uur s'nachts. Eerlijkheidshalve dienen wij wel te zeggen dat onze zoon van 14 het fantastisch vond. De omgeving is zeer druk en levert ontzettend veel fileleed. Er is weinig ruimte aan de smalle stranden .
1 Jahr vor

sandra
Niederländisch
wij gaan al voor het derde jaar naar deze camping,heerlijk rustig,geen groepen jongeren,s,avonds leuke optredens,leuke kleine strandjes,geen massa dus vooral niet allemaal komen.
1 Jahr vor

Ineke
Niederländisch
We hebben deze camping bekeken in Juni, er waren maar een paar campinggasten.Het is een parkachtig terrein rustig gelegen in een bos.Leuk zwembad en strandjes op ca. 3 km. Naast de camping ligt een survivalpark en iets verderop een bungalowpark hier heb je geen overlast van. Als je vakantie wilt houden tussen de Fransen, in de buurt van aardige stranden is het een fijne plek.
1 Jahr vor

Linda Jongbloed
Niederländisch
Echte Franse camping waar het goed vertoeven is tussen de Fransen! Mooi zwembad en je staat tussen de bomen.
1 Jahr vor