Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
5 / 5 (4 röster )

Noorderloo

Dorpstraat 31
9699PA, Vriescheloo
Nederländerna

Noorderloo är en camping i Vriescheloo, Nederländerna. Noorderloo har wifi och en restaurang. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
Snacksbar
Restaurang
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Bilfri

Rekreation
Lekplats


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Roelof Davids
Nederländska
We hebben ruim een week op het Noorderloo gestaan, op het veld met het speeltoestel. Zowel wij als de kinderen hadden een geweldige week. De kinderen (5 en 7) vermaakten zich met andere kinderen op de trampoline (zo’n ingegraven trampo) en in de zandbak. Wij lazen een boek of haalden een lekker bakkie in het lunchcafe. De camping is rustig, erg mooi gelegen en de natuurlijk gefilterde zwemvijver is echt fantastisch. Ook hier hadden de kinderen de tijd van hun leven. Langs de vijver ligt een hellinkje waar je uitzicht hebt op de mooie omgeving en Hollandse luchten. We kenden de regio niet, maar er is genoeg te doen voor zowel volwassenen als kinderen. Het lunchcafe is erg mooi en biedt bij slecht weer ook ruimte om een spelletje te spelen of een boek te lezen. Tot slot zijn de eigenaars erg vriendelijk en betrokken. We komen hier zeker terug.
1 år sedan

Jente
Nederländska
Top camping! Alles ziet er mooi uit, schoon, trampoline, speelhuisjes, slackline, mooie binnenruimte. Eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker nog een keer terug!
1 år sedan

Fam. Dekkers
Nederländska
Mooie, rustige en leuke camping. Het café, de vuurplekken, de zwemvijver, de baby kikkertjes, het tamme haantje, het nestje met winterkoninkjes, de mooie plekken maakten het voor ons tot een onvergetelijke kampeerervaring. Deze camping staat nu in onze top 5!
2 år sedan

Jan Meins
Nederländska
We hadden een prima weekje op camping Noorderloo. We stonden op een ruim veld met grote plekken. Er is ook een veld voor gezinnen met kinderen (speeltoestellen) en een veld voor hondenbezitters. Het sanitair was prima in orde. De eigenaren zijn zeer vriendelijk. De supermarkt is op 2,5 km. Het is een mooi uitgangspunt om zowel Westerwolde als het Oldambt te verkennen. Jammer dat de lunchroom nog niet open was toen wij er waren.
2 år sedan