Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
5 / 5 (4 votos )

Noorderloo

Dorpstraat 31
9699PA, Vriescheloo
Países Baixos

Noorderloo é um parque de campismo localizado em Vriescheloo, Países Baixos.Noorderloo O wi-fi y a restaurante. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Roelof Davids
Holandês
We hebben ruim een week op het Noorderloo gestaan, op het veld met het speeltoestel. Zowel wij als de kinderen hadden een geweldige week. De kinderen (5 en 7) vermaakten zich met andere kinderen op de trampoline (zo’n ingegraven trampo) en in de zandbak. Wij lazen een boek of haalden een lekker bakkie in het lunchcafe. De camping is rustig, erg mooi gelegen en de natuurlijk gefilterde zwemvijver is echt fantastisch. Ook hier hadden de kinderen de tijd van hun leven. Langs de vijver ligt een hellinkje waar je uitzicht hebt op de mooie omgeving en Hollandse luchten. We kenden de regio niet, maar er is genoeg te doen voor zowel volwassenen als kinderen. Het lunchcafe is erg mooi en biedt bij slecht weer ook ruimte om een spelletje te spelen of een boek te lezen. Tot slot zijn de eigenaars erg vriendelijk en betrokken. We komen hier zeker terug.
1 ano ás

Jente
Holandês
Top camping! Alles ziet er mooi uit, schoon, trampoline, speelhuisjes, slackline, mooie binnenruimte. Eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker nog een keer terug!
1 ano ás

Fam. Dekkers
Holandês
Mooie, rustige en leuke camping. Het café, de vuurplekken, de zwemvijver, de baby kikkertjes, het tamme haantje, het nestje met winterkoninkjes, de mooie plekken maakten het voor ons tot een onvergetelijke kampeerervaring. Deze camping staat nu in onze top 5!
2 anos ás

Jan Meins
Holandês
We hadden een prima weekje op camping Noorderloo. We stonden op een ruim veld met grote plekken. Er is ook een veld voor gezinnen met kinderen (speeltoestellen) en een veld voor hondenbezitters. Het sanitair was prima in orde. De eigenaren zijn zeer vriendelijk. De supermarkt is op 2,5 km. Het is een mooi uitgangspunt om zowel Westerwolde als het Oldambt te verkennen. Jammer dat de lunchroom nog niet open was toen wij er waren.
2 anos ás