Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
4 / 5 (12 röster )

Le Relais

16 rue de Serinchamps
5377, Hogne
Belgien

Le Relais är en camping med 100 platser i Hogne, Belgien. Le Relais har wifi, en campingshop och en restaurang. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats och en tennisplan.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
Campingshop
Snacksbar
Restaurang
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Bilfri

Rekreation
Lekplats
Tennisplan

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Jan
Nederländska
Leuk kampeerterrein met vijver en goed verzorgd terrein! En voor de genen, die zoals ons, graag de regio bezoeken... en de “streek-bieren-lovers”: strategisch gesitueerd! 🙂 Veel te veel te bezichtigen! We zijn 10 dagen gebleven en hebben nog niet alles uitgeput. De camping ligt op een kruispunt van 3 regios: 40 km van het centrum van Namen, 15 km van Rochefort, het wild park en de grotten van Han-sur-Lesse, 20 km van Ciney, Kasteel van Lavaux-Sainte-Anne... 15 km van Durbuy (het kleinste stad ter wereld) is vast ook de moeite waard! Je hoeft niet je caravan elke dag te verplaatsen! 😉
2 år sedan

xyantha
Nederländska
alles was gewoon top! er is altijd gezelligheid en het is altijd rustig
2 år sedan

Sandra
Nederländska
Minpunten: Afgaande op de recencies van vorig jaar, was het een behoorlijke tegenvaller. De zwemvijver was veranderd in een algen-visvijver, aan het basketbalveld was al langer geen onderhoud meer gepleegd, het sanitair was niet schoon en de camping ligt direct aan de snelweg en je hoort dus voortdurend geraas. Pluspunten: Er schijnt wel een basketbalveld in de buurt te zijn en de beheerders zijn erg aardig. Het was heel rustig, dus we hadden een mooie ruime plek met veel privacy.
2 år sedan

Sow
Franska
Agréable, conviviale, site bien entretenu
2 år sedan

Verseelen Jaak
Nederländska
Zeker en vast een aanrader, toffe en enthousiaste uitbaters, er valt altijd iets te beleven, toffe bende, je kan altijd rekenen op de hulp van de uitbaters en ze zijn volop de camping aan het opsmukken en ook héél kindvriendelijk
2 år sedan

rudydelorge
Nederländska
Wij zijn vorig jaar een weekje geweest met de camper met 2 kinderen(7 en 8jaar). Zij hebben een heel jaar gezeurd om terug te gaan en dat doen we dan ook volgende week
2 år sedan

annemieke85
Nederländska
Ondanks het slechte weer hebben wij ons prima vermaakt op deze camping. De kinderen hebben elke ochtend bij het animatieteam geknutseld. Er is heel veel te doen en te zien in de omgeving. Leuke tijd gehad, komen zeker nog eens terug!
2 år sedan

Jan Peeters
Nederländska
Top weekendje! Het eten was lekker en de bediening en overige personeel erg vriendelijk.Proficiat aan de organisatie Wij komen zeker een keer terug
2 år sedan

michellambeau
Franska
Nous sommes allé au camping le relais par hazard à l'ascension accompagné de nos petits enfants (8, 10 et 13ans). Ils proposaient sur leur site plusieurs activités dont la pêche gratuite. Nous ne voulions pas allé trop loin de la maison et on a bien fait!!! Nous qui sommes généralement mal vu sur les campings vu la longueur de notre motorhome, ici il n'en était rien, ils ont aménagé un énorme terrain exclusivement réservé aux motorhome de toute taille! L'endroit est tout simplement splendide, le gérant fort serviable. Les gosses se sont amusés et ont ramenés plein de souvenirs à leurs parents! Nous y reviendront !
2 år sedan

Brenda
Nederländska
Echt een hele leuke camping We gaan eigenlijk nooit twee keer naar dezelfde camping maar deze camping is daar zeker een uitzondering op. We zullen jullie camping promoten bij al onze vrienden en familie. Tot de volgende keer!!!
2 år sedan

Thea
Nederländska
Het sanitair verkeert in een zeer slechte staat! Geen wonder dat het gratis is! Alles is heel erg verwaarloosd Zonde. Hier komen wij echt nooit meer terug.
2 år sedan

Tebbe
Nederländska
Deze camping komt merkwaardig over. Het heeft denk ik hele goede tijden gekend maar is nu in verval. Grote plekken maar het sanitair laat veel te wensen over. Wij stonden er als enige Nederlanders en dat zegt wel wat. Er is in de directe omgeving niets te beleven en fietsen is gezien het heuvelachtig karakter bijna niet leuk meer. Er loopt een lawaaierige snelweg vlak langs Deze camping zal ik niet meer gaan bezoeken maar dat lag zeker niet aan de knaap die de receptie bezette.
2 år sedan