Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
4 / 5 (12 stemmer )

Le Relais

16 rue de Serinchamps
5377, Hogne
Belgien

Le Relais er en campingplads med 100 teltpladser i Hogne, Belgien. Le Relais har wifi, en camping butik og en restaurant. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads og en tennisbane.

For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Camping butik
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge
Bil gratis

Hobby
Legeplads
Tennisbane

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Jan
Hollandsk
Leuk kampeerterrein met vijver en goed verzorgd terrein! En voor de genen, die zoals ons, graag de regio bezoeken... en de “streek-bieren-lovers”: strategisch gesitueerd! 🙂 Veel te veel te bezichtigen! We zijn 10 dagen gebleven en hebben nog niet alles uitgeput. De camping ligt op een kruispunt van 3 regios: 40 km van het centrum van Namen, 15 km van Rochefort, het wild park en de grotten van Han-sur-Lesse, 20 km van Ciney, Kasteel van Lavaux-Sainte-Anne... 15 km van Durbuy (het kleinste stad ter wereld) is vast ook de moeite waard! Je hoeft niet je caravan elke dag te verplaatsen! 😉
2 år siden

xyantha
Hollandsk
alles was gewoon top! er is altijd gezelligheid en het is altijd rustig
2 år siden

Sandra
Hollandsk
Minpunten: Afgaande op de recencies van vorig jaar, was het een behoorlijke tegenvaller. De zwemvijver was veranderd in een algen-visvijver, aan het basketbalveld was al langer geen onderhoud meer gepleegd, het sanitair was niet schoon en de camping ligt direct aan de snelweg en je hoort dus voortdurend geraas. Pluspunten: Er schijnt wel een basketbalveld in de buurt te zijn en de beheerders zijn erg aardig. Het was heel rustig, dus we hadden een mooie ruime plek met veel privacy.
2 år siden

Sow
Fransk
Agréable, conviviale, site bien entretenu
2 år siden

Verseelen Jaak
Hollandsk
Zeker en vast een aanrader, toffe en enthousiaste uitbaters, er valt altijd iets te beleven, toffe bende, je kan altijd rekenen op de hulp van de uitbaters en ze zijn volop de camping aan het opsmukken en ook héél kindvriendelijk
2 år siden

rudydelorge
Hollandsk
Wij zijn vorig jaar een weekje geweest met de camper met 2 kinderen(7 en 8jaar). Zij hebben een heel jaar gezeurd om terug te gaan en dat doen we dan ook volgende week
2 år siden

annemieke85
Hollandsk
Ondanks het slechte weer hebben wij ons prima vermaakt op deze camping. De kinderen hebben elke ochtend bij het animatieteam geknutseld. Er is heel veel te doen en te zien in de omgeving. Leuke tijd gehad, komen zeker nog eens terug!
2 år siden

Jan Peeters
Hollandsk
Top weekendje! Het eten was lekker en de bediening en overige personeel erg vriendelijk.Proficiat aan de organisatie Wij komen zeker een keer terug
2 år siden

michellambeau
Fransk
Nous sommes allé au camping le relais par hazard à l'ascension accompagné de nos petits enfants (8, 10 et 13ans). Ils proposaient sur leur site plusieurs activités dont la pêche gratuite. Nous ne voulions pas allé trop loin de la maison et on a bien fait!!! Nous qui sommes généralement mal vu sur les campings vu la longueur de notre motorhome, ici il n'en était rien, ils ont aménagé un énorme terrain exclusivement réservé aux motorhome de toute taille! L'endroit est tout simplement splendide, le gérant fort serviable. Les gosses se sont amusés et ont ramenés plein de souvenirs à leurs parents! Nous y reviendront !
2 år siden

Brenda
Hollandsk
Echt een hele leuke camping We gaan eigenlijk nooit twee keer naar dezelfde camping maar deze camping is daar zeker een uitzondering op. We zullen jullie camping promoten bij al onze vrienden en familie. Tot de volgende keer!!!
2 år siden

Thea
Hollandsk
Het sanitair verkeert in een zeer slechte staat! Geen wonder dat het gratis is! Alles is heel erg verwaarloosd Zonde. Hier komen wij echt nooit meer terug.
2 år siden

Tebbe
Hollandsk
Deze camping komt merkwaardig over. Het heeft denk ik hele goede tijden gekend maar is nu in verval. Grote plekken maar het sanitair laat veel te wensen over. Wij stonden er als enige Nederlanders en dat zegt wel wat. Er is in de directe omgeving niets te beleven en fietsen is gezien het heuvelachtig karakter bijna niet leuk meer. Er loopt een lawaaierige snelweg vlak langs Deze camping zal ik niet meer gaan bezoeken maar dat lag zeker niet aan de knaap die de receptie bezette.
2 år siden