Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
Hyra av stuga
BBQ tillåten
3.5 / 5 (4 röster )

L'Auberge du Doux

Route du Doux
7410, Colombier-le-Vieux
Frankrike

L'Auberge du Doux är en camping i Colombier-le-Vieux, Frankrike, som ligger i regionen Rhône-Alpes. Förutom camping går det även att hyra en hyrstuga, en mobil bungalow eller en lägenhet .

Kännetecken för plats

Logi
Hyra av stuga
Mobila bungalows
Lägenheter

Faciliteter
BBQ tillåten

Rekreation
Barnanimation

Sanitär
Skötrum


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Marc
Nederländska
Camping om snel te vergeten. Sanitair te klein voor de camping (met elektrocutie gevaar). Laaghangende bomen. Onvriendelijke eigenaar. Plaatsen waar je met 2 opgezet wordt en nog 2 maal moet betalen ook. Geen directe toegang tot rivier zoals beloofd, ... Eén nacht en nooit meer.
3 år sedan

Collus
Franska
Nous avons passé des vacances en septembre très sympathique, le cadre est très agréable, calme. Les enfants peuvent s'amuser sans problème. De bon petits plats mais sur réservation. A découvrir
3 år sedan

mv
Nederländska
Kleine camping (42 plaatsen) midden in de natuur. Ongedwongen, gemoedelijke sfeer. Sanitair is vernieuwd en was steeds heel schoon. Voldoende toiletten en douches (temperatuur water is zelf te regelen). Zwembad met ligbedden is prima. De sympathieke eigenaren organiseren regelmatig kleinschalige activiteiten; jeux des boules, bingo, repas dansant waaraan door de gasten met enthousiasme wordt deelgenomen. Brood kan besteld worden bij de bar en een eenvoudige (snackbar)maaltijd is ook mogelijk. Camping bevindt zich op ca. 1 km van het gehucht Boucieu le Roi. Hier zijn 2 eenvoudige restaurants aanwezig waarvan 1 ook dienstdoet als postagentschap en kruidenier. Het eten daar is overigens prima. Voor grotere supermarkten e.d. is Lamastre het dichtstbijzijnde 'stadje'.
3 år sedan

Jeroen
Nederländska
Kleine gezellige camping. De nieuwe jonge eigenaren steken veel energie in de camping. Elke week is er een gezellige avond met diner en animatie wat onderdeel uitmaakt van het wekelijks animatieprogramma. De eigenaren zijn zeer flexibel, in overleg is veel mogelijk. Het sanitair is gedateerd en wat ons betreft dan ook het volgende project waar aandacht aan besteedt moet worden. Er zijn (per sexe) een hurktoilet, een ‘normaal’ toilet (zonder bril) en twee douches. Voor 45 plaatsen en enkele vaste plaatsen is dit een te beperkt aantal. Intensief gebruik leidt tot meer vervuiling en het sanitair is dus niet altijd even fris. De douches zijn wel altijd warm. Wat betreft de ligging heb je de indruk dat je in de middle-of-nowhere bent beland. De camping is gelegen nabij Boucieu-Le-Roi, een klein dorpje zonder voorzieningen. De dichtstbijzijnde stad met voorzieningen is Lamastre, 12 km verderop. De camping beschikt over een bar/terras. Brood, patat en ijs kan gekocht worden bij de receptie.
3 år sedan