Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
3 / 5 (3 stimmen)

L'Auberge du Doux

Route du Doux
7410, Colombier-le-Vieux
Frankreich

L'Auberge du Doux ist ein Campingplatz in Colombier-le-Vieux, Frankreich.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen

Qualifikationen

Unterhaltung

Sanitär


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Marc
Niederländisch
Camping om snel te vergeten. Sanitair te klein voor de camping (met elektrocutie gevaar). Laaghangende bomen. Onvriendelijke eigenaar. Plaatsen waar je met 2 opgezet wordt en nog 2 maal moet betalen ook. Geen directe toegang tot rivier zoals beloofd, ... Eén nacht en nooit meer.
1 Jahr vor

mv
Niederländisch
Kleine camping (42 plaatsen) midden in de natuur. Ongedwongen, gemoedelijke sfeer. Sanitair is vernieuwd en was steeds heel schoon. Voldoende toiletten en douches (temperatuur water is zelf te regelen). Zwembad met ligbedden is prima. De sympathieke eigenaren organiseren regelmatig kleinschalige activiteiten; jeux des boules, bingo, repas dansant waaraan door de gasten met enthousiasme wordt deelgenomen. Brood kan besteld worden bij de bar en een eenvoudige (snackbar)maaltijd is ook mogelijk. Camping bevindt zich op ca. 1 km van het gehucht Boucieu le Roi. Hier zijn 2 eenvoudige restaurants aanwezig waarvan 1 ook dienstdoet als postagentschap en kruidenier. Het eten daar is overigens prima. Voor grotere supermarkten e.d. is Lamastre het dichtstbijzijnde 'stadje'.
1 Jahr vor

Jeroen
Niederländisch
Kleine gezellige camping. De nieuwe jonge eigenaren steken veel energie in de camping. Elke week is er een gezellige avond met diner en animatie wat onderdeel uitmaakt van het wekelijks animatieprogramma. De eigenaren zijn zeer flexibel, in overleg is veel mogelijk. Het sanitair is gedateerd en wat ons betreft dan ook het volgende project waar aandacht aan besteedt moet worden. Er zijn (per sexe) een hurktoilet, een ‘normaal’ toilet (zonder bril) en twee douches. Voor 45 plaatsen en enkele vaste plaatsen is dit een te beperkt aantal. Intensief gebruik leidt tot meer vervuiling en het sanitair is dus niet altijd even fris. De douches zijn wel altijd warm. Wat betreft de ligging heb je de indruk dat je in de middle-of-nowhere bent beland. De camping is gelegen nabij Boucieu-Le-Roi, een klein dorpje zonder voorzieningen. De dichtstbijzijnde stad met voorzieningen is Lamastre, 12 km verderop. De camping beschikt over een bar/terras. Brood, patat en ijs kan gekocht worden bij de receptie.
1 Jahr vor