Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Tvättmaskiner
4.5 / 5 (10 röster )

Kampeerboerderij De Straat-Hof

Willem van der Veldenweg 57
2451 BB, Leimuiden
Nederländerna

Kampeerboerderij De Straat-Hof är en camping i Leimuiden, Nederländerna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Plats med skugga
Bilfri

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Henk
Nederländska
Voor kinderen geweldige camping. Ze vermaken zich de hele dag. Eigenaar zeer vriendelijk. Voor senioren niet zo geslaagd. Wij stonden op de camperplaats op een mooie hoek. Hier heerlijk rustig.
1 år sedan

petra
Nederländska
Fijne camping. Wij hadden een plekje aan boerlevard zuid. Fijn uitzicht op het weiland. Plekken zijn op zich groot genoeg, maar op zuid zijn eigenlijk caravan/vouwwagen plekken, met een verhard stukje ertussen, dus met een grotere tent misschien minder ideaal. Kinderen kunnen als ze dat willen veel mee helpen met de boer. De hooischuur met slingertouw was een groot succes. Ook de trampolines en de voetbalgoals. Wc's zouden misschien nog iets vaker mogen worden nagelopen, maar hoe schoon een wc is, is natuurlijk ook afhankelijk van de gasten. Prima douches. Wij gaan zeker nog een keer terug.
1 år sedan

Wil
Nederländska
De omgeving was erg mooi om te fietsen.campingplaatsen erg klein weinig privacy.
2 år sedan

Sjarlie Wulp
Nederländska
Ik kom al 15 jaar op deze camping en kom hier elk jaar nog met veel plezier. Elk jaar is er wel iets nieuws, een extra trampoline, de melk machine. Er is ook altijd wel wat te doen op de boederij; helpen met voeren van de kalfjes, koeien ophalen, bij de melk machine kijken. Met een beetje geluk kan je zelfs een bevalling mee maken. De boer en boerin zijn heel vriendelijk en je kan ook altijd een babbaltje maken met opa en oma boer. Het is zeker een aanrader!
2 år sedan

Colette
Nederländska
de kinderen praten het hele jaar over boer aad....ze tellen de dagen tot ze weer mogen. slingeren in de hooischuur, koeien binnen halen en kalfjes verzorgen en als ze geluk hebben: helpen met een bevalling. en dit jaar en boerendoolhof bij de camping...is het al zomer?
2 år sedan

Jess
Nederländska
Met heel veel plezier met twee jonge kinderen een weekend op de camping gestaan. Enige nadeel is dat we 's nachts geen oog dichtdeden door opstijgende en landende vliegtuigen. Anders waren we er zeker teruggegaan want de camping zelf is erg gemoedelijk, mooi uitzicht en leuk dat er voor de kinderen zoveel te doen is.
2 år sedan

chantallvanhall
Nederländska
Kampeer boerderij straat-hof,echt een leuke plek om met kleine kinderen te kamperen..Super aardige mensen en de kinderen mogen met van alles en nogwat mee helpen als ze willen.4dagen ziijn we daar geweest,alle keren super schone douches en toilettes.top!Bij het afrekenen met de boerin lekker kopje koffie aangeboden gekregen Echt super allemaal.
2 år sedan

pierre
Nederländska
Net terug van een lang weekend kamperen. Het weer was niet van wat we er van verwachten,maar we hebben ons prima vermaakt. En met al de walnoten zoeken,met kleinkinderen was het toch weer een belevenins. Tot het voorjaar,X
2 år sedan

Peter
Nederländska
Leuke camping met veel aandacht voor de kinderen. Camping en sanitair zijn keurig verzorgt. Voor de kinderen staan er diverse skelter, kunnen spelen in de hooiberg of een bezoekje brengen aan d koeien en kalfjes. Camping terrein is autovrij.
2 år sedan

Sjaak van Leeuwen
Nederländska
Een 'kleine' maar heel fijne camping waar veel te doen is. Regelmatige gasten verzorgen creatieve workshops, en boer Aad en zijn familie voor ludieke activiteiten. Het is steeds weer een plezier om naar deze camping af te reizen
2 år sedan