Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

Kampeerboerderij De Straat-Hof

Willem van der Veldenweg 57
2451 BB, Leimuiden
Países Baixos

Kampeerboerderij De Straat-Hof é um parque de campismo localizado em Leimuiden, Países Baixos.Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Henk
Holandês
Voor kinderen geweldige camping. Ze vermaken zich de hele dag. Eigenaar zeer vriendelijk. Voor senioren niet zo geslaagd. Wij stonden op de camperplaats op een mooie hoek. Hier heerlijk rustig.
1 ano ás

petra
Holandês
Fijne camping. Wij hadden een plekje aan boerlevard zuid. Fijn uitzicht op het weiland. Plekken zijn op zich groot genoeg, maar op zuid zijn eigenlijk caravan/vouwwagen plekken, met een verhard stukje ertussen, dus met een grotere tent misschien minder ideaal. Kinderen kunnen als ze dat willen veel mee helpen met de boer. De hooischuur met slingertouw was een groot succes. Ook de trampolines en de voetbalgoals. Wc's zouden misschien nog iets vaker mogen worden nagelopen, maar hoe schoon een wc is, is natuurlijk ook afhankelijk van de gasten. Prima douches. Wij gaan zeker nog een keer terug.
1 ano ás

Wil
Holandês
De omgeving was erg mooi om te fietsen.campingplaatsen erg klein weinig privacy.
2 anos ás

Sjarlie Wulp
Holandês
Ik kom al 15 jaar op deze camping en kom hier elk jaar nog met veel plezier. Elk jaar is er wel iets nieuws, een extra trampoline, de melk machine. Er is ook altijd wel wat te doen op de boederij; helpen met voeren van de kalfjes, koeien ophalen, bij de melk machine kijken. Met een beetje geluk kan je zelfs een bevalling mee maken. De boer en boerin zijn heel vriendelijk en je kan ook altijd een babbaltje maken met opa en oma boer. Het is zeker een aanrader!
2 anos ás

Colette
Holandês
de kinderen praten het hele jaar over boer aad....ze tellen de dagen tot ze weer mogen. slingeren in de hooischuur, koeien binnen halen en kalfjes verzorgen en als ze geluk hebben: helpen met een bevalling. en dit jaar en boerendoolhof bij de camping...is het al zomer?
2 anos ás

Jess
Holandês
Met heel veel plezier met twee jonge kinderen een weekend op de camping gestaan. Enige nadeel is dat we 's nachts geen oog dichtdeden door opstijgende en landende vliegtuigen. Anders waren we er zeker teruggegaan want de camping zelf is erg gemoedelijk, mooi uitzicht en leuk dat er voor de kinderen zoveel te doen is.
2 anos ás

chantallvanhall
Holandês
Kampeer boerderij straat-hof,echt een leuke plek om met kleine kinderen te kamperen..Super aardige mensen en de kinderen mogen met van alles en nogwat mee helpen als ze willen.4dagen ziijn we daar geweest,alle keren super schone douches en toilettes.top!Bij het afrekenen met de boerin lekker kopje koffie aangeboden gekregen Echt super allemaal.
2 anos ás

pierre
Holandês
Net terug van een lang weekend kamperen. Het weer was niet van wat we er van verwachten,maar we hebben ons prima vermaakt. En met al de walnoten zoeken,met kleinkinderen was het toch weer een belevenins. Tot het voorjaar,X
2 anos ás

Peter
Holandês
Leuke camping met veel aandacht voor de kinderen. Camping en sanitair zijn keurig verzorgt. Voor de kinderen staan er diverse skelter, kunnen spelen in de hooiberg of een bezoekje brengen aan d koeien en kalfjes. Camping terrein is autovrij.
2 anos ás

Sjaak van Leeuwen
Holandês
Een 'kleine' maar heel fijne camping waar veel te doen is. Regelmatige gasten verzorgen creatieve workshops, en boer Aad en zijn familie voor ludieke activiteiten. Het is steeds weer een plezier om naar deze camping af te reizen
2 anos ás