Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
4.5 / 5 (14 röster )

Hollandscheveld

Jan Kreeftweg 5
7913 VW, Hollandscheveld
Nederländerna

Hollandscheveld är en camping med 100 platser i Hollandscheveld, Nederländerna. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Wessels
Nederländska
Is een hele mooie en een gezellige camping. Heeft vanaf vorig jaar nieuwe eigenaren, Eric en Lesley. toffe jongens. Lopen elke dag even een ommetje op de camping kijken hoe het met de mensen gaat. Mocht er iemand zijn die hulp nodig heeft zij staan klaar. Het Sanitair wordt goed bijgehouden, de velden en de plekken waren mooi ruim. we komen zekers een keertje terug.
5 månader sedan

Ridge
Nederländska
Camping Hollandscheveld is te vinden op het einde van een doodlopende weg. Het grenst aan een bos. Dit is geweldig als je een hond mee hebben. De camping is zeer rustig. Er zijn verschillende velden geeft een gezelige gevoel. De voorzieningen zijn simpel en alles is zeer netjes. De eigenaren zijn zeer aardig en zeer attent. Op de meeste dagen lopen ze langs elke veldtje om te kijken en te vragen dat alles in orde is! Dit hebben wij zeer plezierig ervarend. Als ik een min punt moet aangeven is het dat de toilet gebouw aan de kleine kant is, maar, ik had nooit echt moeten wachten en alles was zeer schoon gehouden. De omgeving is ook prachtig een er is veel te doen met de fiets! Echt een aanrader!!!
7 månader sedan

Van Veldhoven
Nederländska
Prachtige camping ruime plaatsen
7 månader sedan

Altena
Nederländska
Ruime plaatsen, Schoon sanitair, Rustige camping, Vriendelijk eigenaren, Prima WiFi, Savonds laat gaat slagboom dicht, Je loopt zo het bos in, Veel te doen in de omgeving, veel geocaches :)
7 månader sedan

Martha van Stralen
Nederländska
Mooie camping ruime plaatsen. Schoon sanitair. Vriendelijke beheerders. Kom hier vast weer teug.
1 år sedan

Marinus
Nederländska
Lekker rustig. Eigenaren zijn nu 1,5 jaar bezig en doen enorm hun best om het iedereen naar het zin te maken. In onze beleving lukt hun dat bijzonder goed. Gezellig opgezette camping. Zeker de camperplaatsen liggen enorm mooi. Kortom, een aanrader
1 år sedan

Wessels
Nederländska
Is een hele mooie en een gezellige camping. Heeft vanaf vorig jaar nieuwe eigenaren, Eric en Lesley. toffe jongens.Lopen elke dag even een ommetje op de camping kijken hoe het met de mensen gaat.Mocht er iemand zijn die hulp nodig heeft zij staan klaar.Het Sanitair wordt goed bijgehouden, de velden en de plekken waren mooi ruim.we komen zekers een keertje terug.
1 år sedan

J. Rijnen
Nederländska
In juli 2 weken gekampeerd op deze net geopende camping. Een hele mooie groene camping met ruime plaatsen. Zowel zon als schaduw. De camping ligt direct aan het bos. In het dorp Hollandscheveld zijn alle winkels die je nodig hebt. 2 supermarkten, drogist, slager, bakker, snackbar, pizzeria/gyros, chinees etc. De zwemplas Schoonhoven ligt vlakbij. Je kunt er ook heerlijk omheen wandelen. Het sanitair op de camping is schoon en heel. Er is zeer goede wifi op elke plaats. Honden zijn er welkom. Wel aangelijnd of afzetting op de plaats. De nieuwe eigenaren Erik en Lesley zijn druk bezig deze mooie SVR camping te moderniseren en van goede faciliteiten te voorzien. Wij hebben er samen met onze 2 honden een heerlijke vakantie gehad. En komen zeker nog eens terug !
2 år sedan

Fam. Piekema
Nederländska
Na een lange reeks van jaren zijn wij lid van de SVR. Na vele omzwervingen op verschillende locaties door het gehele land zijn wij terecht gekomen op 't Groene dak in Hollandscheveld. Een niet grote camping waar gezelligheid heerst, de camping en sanitair een visitekaartje is. De campingvrouw altijd goed lachs en altijd een goed humeur. Na een achttal jaren een seizoenplaats te hebben gehad, dachten wij eens te verkassen naar een andere camping. We hebben verschillende campings bekeken, maar wat we hebben gezien, dan is de keuze gauw gevallen. Volgend jaar is ons plekje met een mooie omgeving weer op Camping 't Groene dak in Hollandscheveld!!!
2 år sedan

wilma
Nederländska
Ruime plaats, leuk voor kinderen, keurig sanitair
2 år sedan

Dini en Daan
Nederländska
Het Groene Dak is voor ons een heerlijke camping gebleken. De camping is echt goed verzorgd, goed gemaaide grasvelden en schoon sanitair. De eigenaresse Susan Gons maakt dagelijks haar rondje langs de gasten en is gezellig en behulpzaam. We konden op de camping heerlijk tot rust komen en hebben in de maanden augustus en september heel wat fietstochtjes gemaakt. Schoonhoven is een leuk recreatiegebied met een zandstrand, zwemvijvers en een goed restaurant met terras aan het water. In Hollandscheveld is dichtbij en heeft een prima winkelbestand, Hoogeveen en Emmen zijn steden waar veel te beleven is.
2 år sedan

Gert en Astrid Bekkema
Nederländska
Wij komen hier al sinds 2007 met Hemelvaart en Pinksteren, nu voor de tweede keer ook in onze zomervakantie. Wij vinden de sfeer en de rust zeer prettig. Je kunt hier in de omgeving ook heerlijk fietsen. Voor ons voelt het inmiddels als thuiskomen bij Piet en Susan Gons. En dat terwijl wij eigenlijk niet zo zijn van het steeds naar dezelfde camping gaan. Voor ons zegt het dus genoeg dat we hier toch steeds weer heen gaan!
2 år sedan

marrie en wiebe hansma
Nederländska
hollandseveld een plaats met verschillende winkels goede eetgelegenheid een prachtige cultuurhistorische wandelroute ''Allee" Mooie bosrijke omgeving met een meer 'Schoonhoven" Een plek waar wij steeds weer terug komen
2 år sedan

Wiebe en Marrie
Nederländska
Wat hebben we het weer fijn gehad het was weer thuis komen op camping''t Groene Dak Het was voor ons dan ook al weer voor de achtste keer en hopen er nog wel vaker te komen.Susan is een lieve vriendelijke belangstellende vrouw en altijd in voor een praatje. De camping straalt rust en ruimte uit
2 år sedan