Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (14 votos )

Hollandscheveld

Jan Kreeftweg 5
7913 VW, Hollandscheveld
Países Baixos

Hollandscheveld é um parque de campismo de 100 em Hollandscheveld, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Wessels
Holandês
Is een hele mooie en een gezellige camping. Heeft vanaf vorig jaar nieuwe eigenaren, Eric en Lesley. toffe jongens. Lopen elke dag even een ommetje op de camping kijken hoe het met de mensen gaat. Mocht er iemand zijn die hulp nodig heeft zij staan klaar. Het Sanitair wordt goed bijgehouden, de velden en de plekken waren mooi ruim. we komen zekers een keertje terug.
7 meses ás

Ridge
Holandês
Camping Hollandscheveld is te vinden op het einde van een doodlopende weg. Het grenst aan een bos. Dit is geweldig als je een hond mee hebben. De camping is zeer rustig. Er zijn verschillende velden geeft een gezelige gevoel. De voorzieningen zijn simpel en alles is zeer netjes. De eigenaren zijn zeer aardig en zeer attent. Op de meeste dagen lopen ze langs elke veldtje om te kijken en te vragen dat alles in orde is! Dit hebben wij zeer plezierig ervarend. Als ik een min punt moet aangeven is het dat de toilet gebouw aan de kleine kant is, maar, ik had nooit echt moeten wachten en alles was zeer schoon gehouden. De omgeving is ook prachtig een er is veel te doen met de fiets! Echt een aanrader!!!
9 meses ás

Van Veldhoven
Holandês
Prachtige camping ruime plaatsen
9 meses ás

Altena
Holandês
Ruime plaatsen, Schoon sanitair, Rustige camping, Vriendelijk eigenaren, Prima WiFi, Savonds laat gaat slagboom dicht, Je loopt zo het bos in, Veel te doen in de omgeving, veel geocaches :)
9 meses ás

Martha van Stralen
Holandês
Mooie camping ruime plaatsen. Schoon sanitair. Vriendelijke beheerders. Kom hier vast weer teug.
1 ano ás

Marinus
Holandês
Lekker rustig. Eigenaren zijn nu 1,5 jaar bezig en doen enorm hun best om het iedereen naar het zin te maken. In onze beleving lukt hun dat bijzonder goed. Gezellig opgezette camping. Zeker de camperplaatsen liggen enorm mooi. Kortom, een aanrader
1 ano ás

Wessels
Holandês
Is een hele mooie en een gezellige camping. Heeft vanaf vorig jaar nieuwe eigenaren, Eric en Lesley. toffe jongens.Lopen elke dag even een ommetje op de camping kijken hoe het met de mensen gaat.Mocht er iemand zijn die hulp nodig heeft zij staan klaar.Het Sanitair wordt goed bijgehouden, de velden en de plekken waren mooi ruim.we komen zekers een keertje terug.
1 ano ás

J. Rijnen
Holandês
In juli 2 weken gekampeerd op deze net geopende camping. Een hele mooie groene camping met ruime plaatsen. Zowel zon als schaduw. De camping ligt direct aan het bos. In het dorp Hollandscheveld zijn alle winkels die je nodig hebt. 2 supermarkten, drogist, slager, bakker, snackbar, pizzeria/gyros, chinees etc. De zwemplas Schoonhoven ligt vlakbij. Je kunt er ook heerlijk omheen wandelen. Het sanitair op de camping is schoon en heel. Er is zeer goede wifi op elke plaats. Honden zijn er welkom. Wel aangelijnd of afzetting op de plaats. De nieuwe eigenaren Erik en Lesley zijn druk bezig deze mooie SVR camping te moderniseren en van goede faciliteiten te voorzien. Wij hebben er samen met onze 2 honden een heerlijke vakantie gehad. En komen zeker nog eens terug !
2 anos ás

Fam. Piekema
Holandês
Na een lange reeks van jaren zijn wij lid van de SVR. Na vele omzwervingen op verschillende locaties door het gehele land zijn wij terecht gekomen op 't Groene dak in Hollandscheveld. Een niet grote camping waar gezelligheid heerst, de camping en sanitair een visitekaartje is. De campingvrouw altijd goed lachs en altijd een goed humeur. Na een achttal jaren een seizoenplaats te hebben gehad, dachten wij eens te verkassen naar een andere camping. We hebben verschillende campings bekeken, maar wat we hebben gezien, dan is de keuze gauw gevallen. Volgend jaar is ons plekje met een mooie omgeving weer op Camping 't Groene dak in Hollandscheveld!!!
2 anos ás

wilma
Holandês
Ruime plaats, leuk voor kinderen, keurig sanitair
2 anos ás

Dini en Daan
Holandês
Het Groene Dak is voor ons een heerlijke camping gebleken. De camping is echt goed verzorgd, goed gemaaide grasvelden en schoon sanitair. De eigenaresse Susan Gons maakt dagelijks haar rondje langs de gasten en is gezellig en behulpzaam. We konden op de camping heerlijk tot rust komen en hebben in de maanden augustus en september heel wat fietstochtjes gemaakt. Schoonhoven is een leuk recreatiegebied met een zandstrand, zwemvijvers en een goed restaurant met terras aan het water. In Hollandscheveld is dichtbij en heeft een prima winkelbestand, Hoogeveen en Emmen zijn steden waar veel te beleven is.
2 anos ás

Gert en Astrid Bekkema
Holandês
Wij komen hier al sinds 2007 met Hemelvaart en Pinksteren, nu voor de tweede keer ook in onze zomervakantie. Wij vinden de sfeer en de rust zeer prettig. Je kunt hier in de omgeving ook heerlijk fietsen. Voor ons voelt het inmiddels als thuiskomen bij Piet en Susan Gons. En dat terwijl wij eigenlijk niet zo zijn van het steeds naar dezelfde camping gaan. Voor ons zegt het dus genoeg dat we hier toch steeds weer heen gaan!
2 anos ás

marrie en wiebe hansma
Holandês
hollandseveld een plaats met verschillende winkels goede eetgelegenheid een prachtige cultuurhistorische wandelroute ''Allee" Mooie bosrijke omgeving met een meer 'Schoonhoven" Een plek waar wij steeds weer terug komen
2 anos ás

Wiebe en Marrie
Holandês
Wat hebben we het weer fijn gehad het was weer thuis komen op camping''t Groene Dak Het was voor ons dan ook al weer voor de achtste keer en hopen er nog wel vaker te komen.Susan is een lieve vriendelijke belangstellende vrouw en altijd in voor een praatje. De camping straalt rust en ruimte uit
2 anos ás