Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
3.5 / 5 (11 röster )

Groenpark

Gentsesteenweg 337
B-9240, Zele
Belgien

Groenpark är en camping med 100 platser i Zele, Belgien. Groenpark har wifi och en snacksbar. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Snacksbar
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Jan52
Nederländska
Om vroeg Antwerpen te ronden deze camping uitgekozen. De ontvangst was vriendelijk en we konden zelf een plekje zoeken. Achter de camping is nog een parkachtig gedeelte met daar een meer waar je langs kunt wandelen. Het sanitair was matig behalve in het hoofdgebouw, daar was het erg nieuw. Afval werd gescheiden en water en elektrische aansluitingen waren ruimschoots voorhanden. Wifi is gratis en sterk. Bij aankomst klonk er behoorlijk harde muziek, een beetje Turks leek het wel. En dat kon je over de hele camping horen. Het kwam bij de naast gelegen sport en dansschool vandaan. Een groot deel van de ochtend en vanaf de middag tot 22:00 uur. Dat ging dus door tot 22:00 uur. Daarna was het eindelijk stil. Als iemand daar veel moeite mee heeft is het beter deze camping niet te bezoeken. Vertrekken mag zo vroeg je wil, je krijgt de code van het hek.
1 år sedan

ALBERT CNUDDE
Nederländska
Super vriendelijke eigenaren,camping waar je nog een eigen plaatsje kan kiezen, je kunt binnendoor gemakkelijk in enkele minuutjes naar het Donkmeer wandelen, hondvriendelijk,kleinschalig maar fijn!
1 år sedan

fam. Geertsema
Nederländska
We waren erg laat maar mochten nog langskomen. Gestaan voor 1 nacht. Prima sanitair. Niet veel te beleven maar zeker een aanrader voor 1 of 2 nachten.
2 år sedan

Eric De la Roij
Nederländska
Hele nette doorreis camping Snap onderstaande negatieve opmerkingen niet .wij vonden het heel netjes en verzorgd Hier 2 dagen op de heenreis gestaan en 1 dag op de terugreis. Mooie omgeving en heel nette eigenaars.
2 år sedan

Philip Pessoa
Nederländska
De camping wil graag doorgaan als " groene camping" maar het is echter een caravanpark met onder een paar bomen een opeenhoping van kampeerplekken. Alleen het tentenveldje oogt echt groen maar daar is geen stroom en ook geen kraan. Het sanitair is slecht onderhouden en vies. De beheerder is hautain en weinig behulpzaam .
2 år sedan

Hanneke
Nederländska
Prima voor een nachtje maar zou zou er niet langere tijd willen verblijven. Camping oogt wat vol en rommelig. Sanitair blokje vooraan is oké. Sanitairunit midden op de camping oogt niet fris (mede door zwarte noppenzeil), hoewel het niet echt vies is. Vrij veel runoer door (alleenreizende?) mannen bij het kampvuur. Ook jammer dat er geen toiletpapier bij de toiletten is. Wel gunstig gelegen tov de snelweg naar het Zuiden.
2 år sedan

R.Centen
Nederländska
Hier gestaan voor een overnachting terugweg naar huis. Kleine camping met plaatsen onder naaldbomen en zandondergrond stof door de droge zomer. Vriendelijk ontvangst. Het grootste probleem was de stankoverlast van een naast liggende varkenstal (fokkerij) de wind stond verleerd en de lucht was niet te harden. Verder achteraan op de camping is een prachtig tenten veld met gras en beschutting van bomen. Daar heb je ook geen last van de stank Met de caravan kan je daar niet komen doorgang te smal. Als je doorloopt kom je via de naastliggende camping bij een groot meer met leuke restaurantjes. Het sanitair gebouw is een mobiel sanitair blok en is echt ontoereikend . 1 wc Heren en 1 dames wc en 1 afwasaanrecht die veel te klein is. in de rij voor de douchces en afwas. Op de vloer van de douchecel een vies losliggend stuk rubber mat
2 år sedan

Fam.Leegwater
Nederländska
We werden keurig ontvangen, en mochten zelf een plaatsje uitzoeken, we bleven hier voor 1 nachtje. Het sanitair zag er keurig uit, en was nieuw in het hoofdgebouw, iets verderop stond een toilletwagen met heel schoon sanitair, en 4 douche’s met wastafel. Er waren aan de zijkant van de camping stacaravans, in het plaatsje hebben we bij een Turks restaurant heerlijk gegeten!!
2 år sedan

JeanR
Franska
Nous n'avons pas du tout apprécié l'accueil du gérant (propriétaire?) qui s'est montré immédiatement agressif lorsque nous avons demandé comment réserver l'emplacement choisi pendant notre visite de Gand (nous sommes en van donc pas de tente pour bloquer l'emplacement choisi) ; en pratique nous avons laissé sur l'emplacement une petite table et une natte et à notre retour, l'emplacement avait été pris par d'autres! et nos affaires repoussées sur le coté. Les emplacements ne sont pas numérotés, il y a peu de bornes électriques et les sanitaires très insuffisants en nombre. Autre "détail" à mentionner : obligation de régler en espèce, ce qui est gênant si on n'a pas prévu, et forcément suspect ! Dommage car plutôt bien situé à proximité d'un beau lac.
2 år sedan

Louise
Nederländska
We hebben hier 1 nacht gestaan op doorreis en dat was meer dan genoeg. Ik zou hier geen langer verblijf kiezen. het was er lawaaiig, dit kan ook uit de buurt komen, er was muziek tot vrij laat. en veel rumoer, ook tot laat,bij de ingang. 20 euro betaald en dat was veel te veel als je dan ook nog zelf het papier voor het toilet moet meenemen.
2 år sedan

Leon
Nederländska
Wij waren hier 5 dagen om Antwerpen, Brugge, Brussel en Gent te bezoeken. Niet veel op de camping geweest dus. Sanitair is aan vervanging toe, maar wel schoon! Vriendelijk ontvangst. Het is echt een camping voor een doorreis of om veel in de omgeving te doen.
2 år sedan