€18.5
per natt
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
Tält
Husvagn
Husbil
Elektricitet
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Fiske
2.5 / 5 (17 röster )

Camping Tro Do Way

Bertogne 154
6687, Bertogne
Belgien

Camping Tro Do Way är en camping med 30 platser i Bertogne, Belgien. Camping Tro Do Way har wifi, en restaurang och en inomhuspool. Hundar är tillåtna.

På Camping Tro Do Way är det möjligt att campa på en tält, en husvagn eller en husbil Förutom camping går det även att hyra en mobil bungalow . Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner och torktumlare tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi
Tält
Husvagn
Husbil
Mobila bungalows

Faciliteter
Elektricitet
TV-anslutning
WiFi
Campingshop
Bröd på plats
Snacksbar
Restaurang
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats
Utomhuspool
Tennisplan
Minigolfplats
Fiske

Sanitär
Tvättmaskiner
Torktumlare


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Gonda en Willem
Nederländska
Er is helaas maar 1 pluspunt te melden: de omgeving Heel teleurstellend deze camping. Ten eerste de zeer arrogante eigenaars, de plekken zo klein dat er amper een zitje kan staan, laat staan een luifel. Verder toch wel vrij veel verkeer langs de camping. Levensgevaarlijk om vanaf de camping de weg op te rijden. Sanitair zwaar onder de maat. We waren snel weer weg hier.
1 dag sedan

Peter
Nederländska
Mooie camping, helaas aan een heel drukke weg. Bij aankomst een verhaal wat er allemaal niet mag op de camping. Zoals de eigenaar zegt: regels zijn regels. En daar moet je je als campinggast aan houden. Geen gastvrije en hautaine eigenaren.
1 månad sedan

Backtobasic
Nederländska
Helaas, zo een mooie locatie en mogelijkheden. Helaas had het toiletgebouw wat achterstallig onderhoud, nou vinden wij dat niet kwalijk maar daarnaast was de hygiene erg ver te zoeken. De eigenaren hebben een 9-5 mentaliteit en helaas is vriendelijkheid niet te koop. Ondanks de prachtige natuur en locatie was dit eens maar nooit meer.
1 månad sedan

Rianne
Nederländska
Deze mensen moeten echt geen camping runnen. Zij zetten zich zelf op nr 1 ipv de kampeerder. Geen klant vriendelijkheid. Geen WiFi of 4 g bereik op de camping. Een aggregaat met heel veel herrie. Geen wandelpad direct vanuit de camping. Een hele lange lijst met dingen waar je je aan moet houden nog nooit mee gemaakt. Overigens is hier geen wisselwerking met de eigenaars... de kampeerders moeten het sanitair schoon achter laten maar het gebouw zelf is het hele seizoen niet schoon gemaakt aan de buitenkant... Flessen werden niet opgehaald vuilnis bleef liggen en dit had niets te maken met de wasbeertjes zoals ons verteld werd maar doordat er geen goede ophaaldienst was. Eigenaars staan niet open voor positieve feedback want wel zo eerlijk om deze klant onvriendelijkheid face to face ook te melden. Maar dit wordt echt niet gewaardeerd. Wij zijn eerder weg gegaan en op een hele leuke positieve camping terecht gekomen.
1 månad sedan

Josien
Nederländska
Mooie locatie, erg drukke weg. Sanitair matig tot redelijk. Eigenaars hautain en niet gastvrij. Bij aankomst een lijst van alles wat er niet mag op de camping. En volgens de eigenaar : regels zijn regels! Bejegening van de eigenaars : hautain, arrogant en niet klantvriendelijk.
2 månader sedan

Paul S.
Nederländska
Hier in 2014 en 2017 een paar dagen geweest en nu opnieuw. Toen ik in 2014 deze camping vond op internet had deze een hele hoge beoordeling op Zoover. Nu tot mijn verbazing een onvoldoende. De camping zelf is niet veranderd. De huidige eigenaren zijn inderdaad wel duidelijk in de regels, maar ik heb daar geen moeite mee. Gewoon lezen en niet zo zeuren mensen! Het is een leuke kleine camping, stond vol met Hemelvaart maar sanitair toch best OK. Bij de tent inderdaad slecht internet, maar dat is de charme van kamperen. Ik snap wel dat je niet blij bent als je dicht bij het aggregaat staat. Over de naastgelegen weg komt weinig verkeer.
3 månader sedan

j de v
Nederländska
We waren 2 nachten op de camping met de tent. Zeer eenvoudige camping en je kunt er vuur maken. Het sanitair is beperkt en een van de toiletgebouwen was gesloten, waardoor er alleen bij de receptie toegang was tot een toilet en om afwaswater weg te gooien, dus mensen namen de toevlucht tot het bos. Verder ligt de camping pal langs een regionale weg waarvan er wel wat geluid te horen is.
9 månader sedan

Wim Rietmeijer
Nederländska
De eigenaren vertelden het eea over de regels en over dingen die in de omgeving zijn te doen.De camping is niet de duurste in zijn soort, je kan dan ook niet alle luxe verwachten.Maar wat ons wel hinderde was de totale onbereikbaarheid op je eigen plek. Geen Wifi, of 3G, 4G ontvangst. Wij waren er 4 nachten, helaas met 3 dagen prut weer, nat en koud.Verder stonden wij op 20 m van het sanitairblok, alwaar een generator 24/7 staat te stampen. Ik had gelukkig oordopjes bij me, maar dit continue gebrom op de achtergrond gaat behoorlijk op je zenuwen werken. Ik heb nog eens gekeken, maar volgens mij kun je met een geluidisolatie de overlast een stuk verminderen. Verder zou enige drainage en enig egalisatiewerk de kwaliteit van de standplaats kunnen verbeteren. Dat geldt ook voor de kwaliteit van de wegen op het terrein.Mooie uitvalsbasis voor diverse bezoeken. Maar nog genoeg verbeterpunten.
1 år sedan

Fam Koper
Nederländska
We hebben de laatste nacht van onze vakantie op deze camping doorgebracht, en wat een geweldige ervaring was dit. Prachtige omgeving, lieve vriendelijke camping eigenaren, met knuffelhond Ben, loslopende kippetjes ♥️Ons eigen hout kunnen hakken om vervolgens in een vuurschaal ons eigen kampvuurtje te maken! Mogelijkheid om een drankje op het terras te drinken, lekkere schone douche ( wel even een euro muntje meenemen) Supermarkt vlak bij. Kortom niets te klagen, en wat ons betreft echt een aanrader.
1 år sedan

frans
Nederländska
wij vonden het ruime plekken werden vriendelijk ontvangen.Achter de receptie hadden we maar een toilet en een douche bij de dames en heren deze waren eenvoudig maar schoon maar even verderop bij toiletgebouw was de douch heel erg vies.En buiten stond de muntjesautomaat om te douchen.Dit is erg onhandig .Wij vonden de eigenares erg zeuren over toiletpapier 6 velletjes erg kinderachtig en niet klantvriendelijk.De entree was erg rommelig en we vonden de receptie open 10uur erg laat.
1 år sedan

De Cocken
Nederländska
Eigenaars Gert Jan en Lucinda waren zeer onvriendelijk, hautain en enkel berust op geld. Dit hebben we nog nooit meegemaakt.Toen we om 20.30 arriveerden waren ze beiden zeer boos en misnoegd. Volgens hen sloot de receptie om 18.00 en hadden ze door ons laattijdig aankomen nog geen tijd gehad om te kunnen eten!!!Een vriend van ons die normaal met zijn tent zou meekomen had s ochtends de camping gemaild dat hij wegens de slechte weersvoorspellingen hoogstwaarschijnlijk niet zou komen. De 2 overnachtingen dienden toch betaald te worden, ook al was de plek leeg. We dienden nog 1 extra dag te betalen omdat we de dag van afreizen s middags nog onze BBQ aanstaken en een uur langer bleven. Sanitair niet in orde, de kranen werken niet goed, plasbak mannen is kapot, lauw water aan de afwasbak buiten.
1 år sedan

Suzy Verbruggen
Nederländska
De eigenaars van de camping waren allesbehalve vriendelijk. Een goeie camping uitbater dient er te zijn met raad en daad voor zijn klanten. Dat was bij ons niet het geval. Blijkbaar zijn deze mensen meer geschikt voor een 9 to 5 job en zeer zeker niet als uitbater van een camping. Uit alles moet geld geslagen worden. We moesten zelfs een dag extra betalen omdat we onze bbq aangestoken hadden om half twaalf en we volgens de uitbater om twaalf uur moesten weg zijn. Een uurtje extra kon en mocht niet.De camping zelf is mooi gelegen en we komen graag terug als de camping ooit overgenomen wordt door hartelijke mensen.
1 år sedan

An
Nederländska
Uitbaters klantvriendelijk. Camping idd éénvoudig, maar natuurlijk vlak naast de weg toch minder. sanitair beperkt volgens standplaatsen. 1 blok niet beschikbaar, dus enkel aan de receptie! (+warm water zeer beperkt !). Er wordt veel hout gestookt (was ook koud) en afval wordt maar beperkt geselecteerd. Afvalwater: 'gewoon weggooien' was de boodschap! Prijs/kwaliteit niet in verhouding voor basiscamping: 25€/nacht - 2 volw + caravan. Wandelmogelijkheden vanuit camping prima.
1 år sedan

Annemarie
Nederländska
Je kampeert met veel privacy omgeven door helling, beek en bos, wat deze camping heel bijzonder maakt. Met een minpuntje voor de (vrij rustige) weg die vlak langs loopt. Eén groot punt van aandacht: de eigenaresse weet niet wanneer ze moet stoppen met het uitfoeteren van haar gasten. Dus eelt op je ziel kán van pas komen bij je verblijf. De camping ligt in een vallei, dus is vochtig. Internetaccess is zeer beroerd. Het sanitair is krap. Maar als dat allemaal geen probleem is: top!
2 år sedan

Jan
Nederländska
Douchen kost 1 euro, alleen maar koud water gehad. Was maar 1 damesdouche beschikbaar!! Erg duur voor een SVR camping
2 år sedan

Greetje
Nederländska
Leuke gemoedelijke camping met ruime plekken midden in de natuur. Vriendelijke en behulpzame eigenaars die je graag de leuke plekjes in de omgeving aanwijzen.
2 år sedan