€18.5
Por noche
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 January hasta 31 December
Llegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Salida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
días
{{r.bookingDays}}

Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Electricidad
Wi-Fi
Barbacoa permitida
Perros
Pesca
3 / 5 (11 votos )

Camping Tro Do Way

Bertogne 154
6687, Bertogne
Bélgica

Camping Tro Do Way es un sitio de campo con 30 tonos en Bertogne, Bélgica. Camping Tro Do Way tiene wi-fi, un restaurante y una piscina interior. Perros son permitidos.

En Camping Tro Do Way es posible acampar con un carpa de campaña, un caravana o un auto caravana. Aparte de acampar es posible rentar un bungalow móvil también. Usted puede encontrar varias actividades recreativas en el camping. Hay un patio de recreo.

Para lavar la ropa que hay lavadoras y secadoras de ropa disponibles.

Lugar características

Acomodación
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Bungalós móviles

Instalación de Servicios
Electricidad
Conexión de Televisor
Wi-Fi
Tienda de campismo
Pan en sitio
Merendero
Restaurante
Acceso a silla de ruedas
Barbacoa permitida

Calificaciones
Perros
Lugar con sombra

Recreación
Patio de recreo
Piscina al aire libre
Cancha de tenis
Área de Minigolf
Pesca

Sanitario
Lavadoras
Secadoras de ropa


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

j de v
Neerlandés
We waren 2 nachten op de camping met de tent. Zeer eenvoudige camping en je kunt er vuur maken. Het sanitair is beperkt en een van de toiletgebouwen was gesloten, waardoor er alleen bij de receptie toegang was tot een toilet en om afwaswater weg te gooien, dus mensen namen de toevlucht tot het bos. Verder ligt de camping pal langs een regionale weg waarvan er wel wat geluid te horen is.
5 meses ace

Wim Rietmeijer
Neerlandés
De eigenaren vertelden het eea over de regels en over dingen die in de omgeving zijn te doen.De camping is niet de duurste in zijn soort, je kan dan ook niet alle luxe verwachten.Maar wat ons wel hinderde was de totale onbereikbaarheid op je eigen plek. Geen Wifi, of 3G, 4G ontvangst. Wij waren er 4 nachten, helaas met 3 dagen prut weer, nat en koud.Verder stonden wij op 20 m van het sanitairblok, alwaar een generator 24/7 staat te stampen. Ik had gelukkig oordopjes bij me, maar dit continue gebrom op de achtergrond gaat behoorlijk op je zenuwen werken. Ik heb nog eens gekeken, maar volgens mij kun je met een geluidisolatie de overlast een stuk verminderen. Verder zou enige drainage en enig egalisatiewerk de kwaliteit van de standplaats kunnen verbeteren. Dat geldt ook voor de kwaliteit van de wegen op het terrein.Mooie uitvalsbasis voor diverse bezoeken. Maar nog genoeg verbeterpunten.
8 meses ace

Fam Koper
Neerlandés
We hebben de laatste nacht van onze vakantie op deze camping doorgebracht, en wat een geweldige ervaring was dit. Prachtige omgeving, lieve vriendelijke camping eigenaren, met knuffelhond Ben, loslopende kippetjes ♥️Ons eigen hout kunnen hakken om vervolgens in een vuurschaal ons eigen kampvuurtje te maken! Mogelijkheid om een drankje op het terras te drinken, lekkere schone douche ( wel even een euro muntje meenemen) Supermarkt vlak bij. Kortom niets te klagen, en wat ons betreft echt een aanrader.
8 meses ace

frans
Neerlandés
wij vonden het ruime plekken werden vriendelijk ontvangen.Achter de receptie hadden we maar een toilet en een douche bij de dames en heren deze waren eenvoudig maar schoon maar even verderop bij toiletgebouw was de douch heel erg vies.En buiten stond de muntjesautomaat om te douchen.Dit is erg onhandig .Wij vonden de eigenares erg zeuren over toiletpapier 6 velletjes erg kinderachtig en niet klantvriendelijk.De entree was erg rommelig en we vonden de receptie open 10uur erg laat.
9 meses ace

De Cocken
Neerlandés
Eigenaars Gert Jan en Lucinda waren zeer onvriendelijk, hautain en enkel berust op geld. Dit hebben we nog nooit meegemaakt.Toen we om 20.30 arriveerden waren ze beiden zeer boos en misnoegd. Volgens hen sloot de receptie om 18.00 en hadden ze door ons laattijdig aankomen nog geen tijd gehad om te kunnen eten!!!Een vriend van ons die normaal met zijn tent zou meekomen had s ochtends de camping gemaild dat hij wegens de slechte weersvoorspellingen hoogstwaarschijnlijk niet zou komen. De 2 overnachtingen dienden toch betaald te worden, ook al was de plek leeg. We dienden nog 1 extra dag te betalen omdat we de dag van afreizen s middags nog onze BBQ aanstaken en een uur langer bleven. Sanitair niet in orde, de kranen werken niet goed, plasbak mannen is kapot, lauw water aan de afwasbak buiten.
9 meses ace

Suzy Verbruggen
Neerlandés
De eigenaars van de camping waren allesbehalve vriendelijk. Een goeie camping uitbater dient er te zijn met raad en daad voor zijn klanten. Dat was bij ons niet het geval. Blijkbaar zijn deze mensen meer geschikt voor een 9 to 5 job en zeer zeker niet als uitbater van een camping. Uit alles moet geld geslagen worden. We moesten zelfs een dag extra betalen omdat we onze bbq aangestoken hadden om half twaalf en we volgens de uitbater om twaalf uur moesten weg zijn. Een uurtje extra kon en mocht niet.De camping zelf is mooi gelegen en we komen graag terug als de camping ooit overgenomen wordt door hartelijke mensen.
9 meses ace

An
Neerlandés
Uitbaters klantvriendelijk. Camping idd éénvoudig, maar natuurlijk vlak naast de weg toch minder. sanitair beperkt volgens standplaatsen. 1 blok niet beschikbaar, dus enkel aan de receptie! (+warm water zeer beperkt !). Er wordt veel hout gestookt (was ook koud) en afval wordt maar beperkt geselecteerd. Afvalwater: 'gewoon weggooien' was de boodschap! Prijs/kwaliteit niet in verhouding voor basiscamping: 25€/nacht - 2 volw + caravan. Wandelmogelijkheden vanuit camping prima.
1 año ace

Annemarie
Neerlandés
Je kampeert met veel privacy omgeven door helling, beek en bos, wat deze camping heel bijzonder maakt. Met een minpuntje voor de (vrij rustige) weg die vlak langs loopt. Eén groot punt van aandacht: de eigenaresse weet niet wanneer ze moet stoppen met het uitfoeteren van haar gasten. Dus eelt op je ziel kán van pas komen bij je verblijf. De camping ligt in een vallei, dus is vochtig. Internetaccess is zeer beroerd. Het sanitair is krap. Maar als dat allemaal geen probleem is: top!
1 año ace

Jan
Neerlandés
Douchen kost 1 euro, alleen maar koud water gehad. Was maar 1 damesdouche beschikbaar!! Erg duur voor een SVR camping
1 año ace

Greetje
Neerlandés
Leuke gemoedelijke camping met ruime plekken midden in de natuur. Vriendelijke en behulpzame eigenaars die je graag de leuke plekjes in de omgeving aanwijzen.
1 año ace

Wim hamel
Neerlandés
Nette camping, mooi gelegen midden in bos. Leuke wandelingen te maken. Eigenaren zeer vriendelijk. Mooie ruime plaatsen en een goed restaurant. Veel te doen en zien in de omgeving. Winkel in Bertogne op vrij korte afstand.
5 años ace