Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
BBQ tillåten
4.5 / 5 (10 röster )

Bos en Zee

Prelaatweg 17
4361 SC, Westkapelle
Nederländerna

Bos en Zee är en camping med 30 platser i Westkapelle, Nederländerna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
Köksfaciliteter
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Johan2020
Nederländska
de stacaravan was 40 jaar oud en dat was te zien. hij was rot, onderdelen zaten los, schimmel. de kookplaat was niet veilig. het toilet was smerig. en de douche deed het niet eens.
2 år sedan

Tevreden stel ♡
Nederländska
Knus campinkje met volop beschutting en erg vriendelijke beheerders! Prijs per overnachting is inmiddels paar euro duurder geworden!
2 år sedan

Tony Mgbemena
Nederländska
een zeer kindvriendelijke plek, activiteiten voor kinderen, dichtbij een strand. De eigenaars zijn vriendelijke en toegankelijke mensen. Tony & Francien Mgbemena (12)
2 år sedan

F. Mgbemena
Nederländska
Vorig jaar hebben we rongekeken op de camping en dit jaar gaat het er echt van komen om 2 weken op deze mooir, rustige camping door te brengen. We zien er naar uit en onze kinderen ook, die vinden het geweldig dat we naar deze camping gaan. Veel ruimte, privacy en speelplezier voor de kinderen! Nu nog hopen op mooi weer!
2 år sedan

fam. bakker
Nederländska
Hele natuurlijke camping met veel privacy heel leuk voor kinderen en een plek voor een heerlijke rustige vakantie!
2 år sedan

S. de Groot
Nederländska
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Echt een mooi gebied, en een heerlijk strand. De stacaravan is ruim en met smaak gerenoveerd, heel sfeervol. Je hebt een zeer ruime plek met heel veel privacy.Ook de rest van de camping ziet er mooi en verzorgd uit. Onze kinderen waren weg van de konijntjes, je kan in de ren en met ze spelen. Verder hebben ze veel ruimte om te spelen,schommelen en is er een grote zandbak. Verder heeft de eigenaar met de kinderen op een trekkertje gereden, en mochten ze zelf ook rijden. Dit vonden ze erg leuk. De eigenaars zijn een jong en leuk gezin, wat er helemaal voor gaat om de gasten het naar de zin te maken. De negatieve reakties snap ik niet, die kunnen niet op deze eigenaars van toepassing zijn.
2 år sedan

Fam. Stel
Nederländska
Wie zoekt naar een leuke camping, op een paar kilometers van het strand,is Bos en zee echt een aanrader. Leuk beheersechtpaar die er alles aan doet om het een ieder naar de zin te maken. Veel aandacht besteed aan het vermaak van kinderen. Stacaravans zijn ruim, eenvoudig en functioneel, met veel privecy. Leuk veld voor het plaatsen van caravan of tent.
2 år sedan

S. de Groot
Nederländska
We hebben er een weekendje genazomerd met de kinderen en het was heerlijk. Het is een kleine, eenvoudige camping, maar alles is prima en de omgeving is prachtig. We hebben in een stacaravan gezeten die heel beschut ligt. Veel privacy dus, als je daarvan houdt. De kinderen hebben zich prima vermaakt in de voor hun spannende omgeving. De (inderdaad) nieuwe eigenaren zijn toffe gasten, waar we het prima mee konden vinden. Zij hebben ook nog allerlei plannen en ambities voor de komende jaren, dus het kan alleen maar (nog) beter worden.
2 år sedan

Piet Boudeling
Nederländska
ruime camping, dicht genoeg bij het strand, rustig gelegen maar toch op loopafstand van westkappelle, enthousiast echtpaar als eigenaar die altijd voor je klaarstaan kortom het is op camping bos en zee echt genieten van "de zeeuwse kust" Jaco en Irene bedankt voor de gastvrijheid en véél succes, tot volgend jaar!!
2 år sedan

Piet Boudeling
Nederländska
Wéér een heerlijke week gehad, het leek er op dat Jacco en Irene zelfs het weer in de hand hadden! Ga zo door, bedankt weer voor de gastvrijheid en tot volgend jaar.
2 år sedan