Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
4.5 / 5 (10 votos )

Bos en Zee

Prelaatweg 17
4361 SC, Westkapelle
Países Baixos

Bos en Zee é um parque de campismo de 30 em Westkapelle, Países Baixos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Instalações da cozinha
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Johan2020
Holandês
de stacaravan was 40 jaar oud en dat was te zien. hij was rot, onderdelen zaten los, schimmel. de kookplaat was niet veilig. het toilet was smerig. en de douche deed het niet eens.
2 anos ás

Tevreden stel ♡
Holandês
Knus campinkje met volop beschutting en erg vriendelijke beheerders! Prijs per overnachting is inmiddels paar euro duurder geworden!
2 anos ás

Tony Mgbemena
Holandês
een zeer kindvriendelijke plek, activiteiten voor kinderen, dichtbij een strand. De eigenaars zijn vriendelijke en toegankelijke mensen. Tony & Francien Mgbemena (12)
2 anos ás

F. Mgbemena
Holandês
Vorig jaar hebben we rongekeken op de camping en dit jaar gaat het er echt van komen om 2 weken op deze mooir, rustige camping door te brengen. We zien er naar uit en onze kinderen ook, die vinden het geweldig dat we naar deze camping gaan. Veel ruimte, privacy en speelplezier voor de kinderen! Nu nog hopen op mooi weer!
2 anos ás

fam. bakker
Holandês
Hele natuurlijke camping met veel privacy heel leuk voor kinderen en een plek voor een heerlijke rustige vakantie!
2 anos ás

S. de Groot
Holandês
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Echt een mooi gebied, en een heerlijk strand. De stacaravan is ruim en met smaak gerenoveerd, heel sfeervol. Je hebt een zeer ruime plek met heel veel privacy.Ook de rest van de camping ziet er mooi en verzorgd uit. Onze kinderen waren weg van de konijntjes, je kan in de ren en met ze spelen. Verder hebben ze veel ruimte om te spelen,schommelen en is er een grote zandbak. Verder heeft de eigenaar met de kinderen op een trekkertje gereden, en mochten ze zelf ook rijden. Dit vonden ze erg leuk. De eigenaars zijn een jong en leuk gezin, wat er helemaal voor gaat om de gasten het naar de zin te maken. De negatieve reakties snap ik niet, die kunnen niet op deze eigenaars van toepassing zijn.
2 anos ás

Fam. Stel
Holandês
Wie zoekt naar een leuke camping, op een paar kilometers van het strand,is Bos en zee echt een aanrader. Leuk beheersechtpaar die er alles aan doet om het een ieder naar de zin te maken. Veel aandacht besteed aan het vermaak van kinderen. Stacaravans zijn ruim, eenvoudig en functioneel, met veel privecy. Leuk veld voor het plaatsen van caravan of tent.
2 anos ás

S. de Groot
Holandês
We hebben er een weekendje genazomerd met de kinderen en het was heerlijk. Het is een kleine, eenvoudige camping, maar alles is prima en de omgeving is prachtig. We hebben in een stacaravan gezeten die heel beschut ligt. Veel privacy dus, als je daarvan houdt. De kinderen hebben zich prima vermaakt in de voor hun spannende omgeving. De (inderdaad) nieuwe eigenaren zijn toffe gasten, waar we het prima mee konden vinden. Zij hebben ook nog allerlei plannen en ambities voor de komende jaren, dus het kan alleen maar (nog) beter worden.
2 anos ás

Piet Boudeling
Holandês
ruime camping, dicht genoeg bij het strand, rustig gelegen maar toch op loopafstand van westkappelle, enthousiast echtpaar als eigenaar die altijd voor je klaarstaan kortom het is op camping bos en zee echt genieten van "de zeeuwse kust" Jaco en Irene bedankt voor de gastvrijheid en véél succes, tot volgend jaar!!
2 anos ás

Piet Boudeling
Holandês
Wéér een heerlijke week gehad, het leek er op dat Jacco en Irene zelfs het weer in de hand hadden! Ga zo door, bedankt weer voor de gastvrijheid en tot volgend jaar.
2 anos ás