Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

Yn 'e Finne

Tsjamkedijkje 4
8561 HA, Balk
Países Baixos

Yn 'e Finne é um parque de campismo de 30 em Balk, Países Baixos. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Geert en Lyanne ten Hove
Holandês
Prima camping, zeer ruime plaatsen met fantastisch uitzicht. Sanitair is om door een ringetje te halen (enig minpuntje of verbeterpuntje, geen toiletpapier is niet meer van deze tijd) Afstand tot het strand of tot Balk is zeer goed te doen. Eigenaar vraagt ook regelmatig hoe het bevalt. Kortom we hebben een heerlijke week gehad! Bedankt daarvoor!
2 anos ás

Anton en Sylvia
Holandês
Echt een camping uit de categorie: eens en nooit weer. Amper aandacht van het eigenaars echtpaar en receptie meestal gesloten. Sanitair werd ook in deze coronatijd maar 1 keer per dag schoongemaakt, echt te weinig. Er werden bonnetjes uitgedeeld voor korting op een ijsje ( ijskar kwam op het terrein), echter bleek dat deze alleen aan vaste gasten werden verstrekt, de toeristische kampeerder kwam niet in aanmerking. En let op: geen kritiek ventileren naar andere gasten, want daar kan men heel slecht tegen. Volgend jaar weer op zoek naar een camping waar het wel draait om gastvrijheid!!!
2 anos ás

Albert en Diana ten Hove
Holandês
Topvakantie gehad hier in Balk. Super aardige mensen allemaal. Sanitair superschoon. Heerlijk genieten van de rust en de ruimte die Friesland bied. Varen, vissen, zwemmen, fietsen zo voor de deur. Klein puntje, we stonden naast de hieronder klagende buren Anton en Sylvia. Ze bevestigden het vooroordeel van de altijd klagende 'grijze golf'.
2 anos ás

Jacqueline Vogelaar
Holandês
De eigenaren waren zeer gastvrij en vriendelijk, sanitair keurig schoon, terrein goed onderhouden. Prima camping in een mooie omgeving
2 anos ás

Sanne
Holandês
Super gast vrij! Fijne en vooral rustige plek om te verblijven. Sanitair word netjes bijgehouden. Alles is in nabije omgeving, dus zeker een aanrader!
2 anos ás

Monique
Holandês
Super schoon sanitair! Dit is iets wat wij heel belangrijk vinden zeker in deze tijd van corona. Vriendelijke eigenaren, staan altijd voor je klaar. (slot van caravan ging kapot) Unieke ligging net buiten Balk, vlakbij het Slotermeer. Ruime kampeerplaatsen, met water en elektra op de plek zelf.
2 anos ás

Veenstra
Holandês
Twee jaar geleden hier geweest alles alles top. Nu, eigenaresse één keer toevallig gezien,geen belangstelling in de gasten koude ontvangst.terwijl ze twee jaar geleden elke avond even langs kwam om een praatje te maken. Sanitair volgens ons te weinig schoongemaakt in deze tijd. Leeg rolletje lag er twee dagen.. Twee jaar geleden konden de fietsen binnen staan,nu niet meer terwijl er een zee van ruimte is. Heel erg jammer allemaal,het kan echt anders volgens ons.
2 anos ás

Jo
Holandês
Camping ligt leuk, vlakbij het leuke dorp Balk en dichtbij water. Wat enorm tegenviel: ontvangst niet gastvrij, niet vriendelijk, geen informatie, we moesten alles zelf uitzoeken. Eigenaren waren volledig onzichtbaar tijdens het Pinksterweekend! Geen oordeel over sanitair omdat dat gesloten was vanwege Corona.
2 anos ás

Esther ten Dam
Holandês
We hebben een fijne week gehad op de camping, eigenaar is heel vriendelijk. Sanitair is voor deze boerencamping echt een eyecatcher in vergelijking met andere campings! Erg fijn! Vanaf de camping zijn er vele mogelijkheden om actief bezig te zijn zo kun je een bootje huren om de hoek, wandelen naar het centrum van het mooie Balk of lekker fietsen. Winkels dichtbij.
2 anos ás

geert
Holandês
een dikke 10 , nog nooit zo een nette sanitaire gebouw gezien, en dat in de corona tijd , de rust , de vriendelijkheid , dikke aanrader ,,,,👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
2 anos ás